rogbog 04.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Jutro cyknę zdjecie to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Amtla, załóż galerię, będę miała do Ciebie bliżej Ja kiedyś wszystkie swoje wypadnięte mleczaki trzymałam w słoiku ze spirytusem I też jestem zdania, że dwa telewizory w domu są niezbędne. I tak jak Bogusia byłam w babskiej klasie i nie ze wszystkimi babeczkami chciałabym się często spotykać. I parapety masz śliczne i ogólnie to ja we wszystkim JESTEM NA TAK, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Bo, dziękusie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 I parapety masz śliczne i ogólnie to ja we wszystkim JESTEM NA TAK, pozdrowienia toluniu, a Ty tak nie wychwalaj bo to zwykły plastik i tylko w garażu... A zamiast TAK to poproszę o konstruktywną krytykę To wysyłacie mnie do Galerii ? Serio? A w ogólniaku było nas pół na pół...ale i tak ze wszystkimi nie chę się spotykać - szczególnie dotyczy to płci zwanej piękną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Amtlo my poważne kobietki jesteśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.11.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ...padam na twarz...sorki..dobrej nocki ,zycze:)Bożeeee kiedy ta wiosna nastanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja też żyję według starego czasu i oczy teraz same mi się zamykają...za to rano -wczesny ptaszek... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.11.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 W sprawie drzwi zasięgnełam języka i cóż ? Okazało się, że panowie nie pobrali z magazynu progu...roboty zatem nie ukończyli. Efekt był dla mnie mizerny...a wystarczyło tylko Inwestorkę o tym powiadomić a nie na kolejny stres narażać Jak to dobrze, że istnieją telefony...i komórkowe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.11.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Beauty, A jak wczorajsza próbna ? Pewnie jeszcze luzik - u mojego tak przynajmniej było.... Hej!oczywiście ,że na luzie.:DJedyny nieluzny element to garnitur:DNa moje pytanie-jak poszło?odpowiedz brzmiała-Napisało się.:)tak szczerze powiedziawszy to o matmę się nie boję ,gorzej pewnie pójdzie z polskim. Fajnie ,że wyjaśniła się sprawa z drzwiami:Drobi się u Ciebie coraz cudniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Hej Amtla, ja też zachęcam Ciebie do otwarcia galerii.......będę twoja wierną oglądaczką.......z doskoku oczywiście ale zawsze bedę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.11.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Wiecie co dziewczyny ? Ale co ja mam w tej galerii pokazywać ? Zanim coś się zacznie na poważnie dziać, to jeszcze czasu sporo minie. A tam takie piękne wykańczane wnętrza pokazują, że te moje "bóle porodowe" śmieszne będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.11.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Niedawno wróciłam ze służbowej kolacji i znowu nie mogę się przesatwić z tą przesuniętą godziną...padam na pysio zaledwie po kieliszku wina...ale zrobiłam dobry uczynek: odwiozłam kolegów po kilku głębszych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 05.11.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 a ten kieliszek to przed czy po? kolacji poza domem chyba troszeczkę Ci zazdroszczę...już dawno mi się nie zdarzyło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.11.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Aniu, właśnie kolacja poza domem - wczoraj doceniłam jak to jest potrzebne kobiecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 06.11.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Dzisiaj odwiedziłam w realu slepy z płytkami....wielkie rozczarowanie...no, może nie wielkie, bo to co znam z FM wygląda faktycznie ładnie, ale dotyczy to tylko polskich producentów. Włosczyzna i espaniola w ilościach śladowych i nie można porównać z obrazkami w internecie...I bardzo żałuję, bo sobie smaków narobiłam... Edytowane 9 Listopada 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.11.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Hmm, mowicie ze dwa telewizory? A u mnie sie zrobily 4 :-) Jak rodzina zaczela nam zwozic i kupowac, bo przeciez tyle pokoi mamy... Ale na szczescie duzo sie u nas nie oglada, zazwyczaj niedzielne poranki. a ja nic nie przenioslam do galerii FM a juz mieszkamy od 2 lat, a trzeba? a jak to sie robi? otwiera sie nowy watek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 dorbi, najzwyczajniej w świecie, otwierasz nowy wątek i chwalisz się...ale jak masz zasiedziałych wielbicieli (takich jak ja) to trzeba ich powiadomić gdzie się przenosisz ... ..a w te 4 telweizory wierzę, uczciwie wierzę...a ilu Ty masz domowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A jest gdzieś dziennik Amtli oprócz tego na blogu? Bo ja tylko komentarze widzę... Ja tam galerii domu nie zakładam (ale też dlatego, ze nie mam za bardzo co pokazywać). Chętnie natomiast założyłabym jakąś galerię "ogrodową", jak się rozwinę w tym temacie, ale takiego oddzielnego działu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ja tam galerii domu nie zakładam (ale też dlatego, ze nie mam za bardzo co pokazywać) ...to się nazywa wrodzona skromność jak Ty nie masz co pokazywać, to co robią tam inni ? sure, dziennik normalny był, ale się zmył...i od tego czasu komentarze funkcjonują z nowinami. A że nowin budowlanych niewiele, to pewnie niewiele stron nabitych...ale trochę to bardziej życiowo, więc zawsze serdecznie ZAPRASZAM....I POKAZUJĘ TUTAJ CO U MNIE SŁYCHAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts