Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla, załóż galerię, będę miała do Ciebie bliżej :)

Ja kiedyś wszystkie swoje wypadnięte mleczaki trzymałam w słoiku ze spirytusem ;)

I też jestem zdania, że dwa telewizory w domu są niezbędne.

I tak jak Bogusia byłam w babskiej klasie i nie ze wszystkimi babeczkami chciałabym się często spotykać.

I parapety masz śliczne i ogólnie to ja we wszystkim JESTEM NA TAK, pozdrowienia :)

I parapety masz śliczne i ogólnie to ja we wszystkim JESTEM NA TAK, pozdrowienia :)

toluniu, a Ty tak nie wychwalaj bo to zwykły plastik i tylko w garażu...;)

A zamiast TAK to poproszę o konstruktywną krytykę :yes:

To wysyłacie mnie do Galerii ? Serio?

A w ogólniaku było nas pół na pół...ale i tak ze wszystkimi nie chę się spotykać - szczególnie dotyczy to płci zwanej piękną...

W sprawie drzwi zasięgnełam języka ;) i cóż ? Okazało się, że panowie nie pobrali z magazynu progu...roboty zatem nie ukończyli.

Efekt był dla mnie mizerny...a wystarczyło tylko Inwestorkę o tym powiadomić a nie na kolejny stres narażać :eek:;)

Jak to dobrze, że istnieją telefony...i komórkowe też :yes:

Beauty,

A jak wczorajsza próbna ? Pewnie jeszcze luzik - u mojego tak przynajmniej było....

Hej!oczywiście ,że na luzie.:DJedyny nieluzny element to garnitur:DNa moje pytanie-jak poszło?odpowiedz brzmiała-Napisało się.:)tak szczerze powiedziawszy to o matmę się nie boję ,gorzej pewnie pójdzie z polskim.

Fajnie ,że wyjaśniła się sprawa z drzwiami:Drobi się u Ciebie coraz cudniej...

Dzisiaj odwiedziłam w realu slepy z płytkami....wielkie rozczarowanie...no, może nie wielkie, bo to co znam z FM wygląda faktycznie ładnie, ale dotyczy to tylko polskich producentów. Włosczyzna i espaniola w ilościach śladowych i nie można porównać z obrazkami w internecie...I bardzo żałuję, bo sobie smaków narobiłam... Edytowane przez Amtla

Hmm, mowicie ze dwa telewizory? A u mnie sie zrobily 4 :-) :-) Jak rodzina zaczela nam zwozic i kupowac, bo przeciez tyle pokoi mamy... Ale na szczescie duzo sie u nas nie oglada, zazwyczaj niedzielne poranki.

a ja nic nie przenioslam do galerii FM a juz mieszkamy od 2 lat, a trzeba? a jak to sie robi? otwiera sie nowy watek?

A jest gdzieś dziennik Amtli oprócz tego na blogu? Bo ja tylko komentarze widzę...

Ja tam galerii domu nie zakładam (ale też dlatego, ze nie mam za bardzo co pokazywać). Chętnie natomiast założyłabym jakąś galerię "ogrodową", jak się rozwinę w tym temacie, ale takiego oddzielnego działu nie ma... :rolleyes:

Ja tam galerii domu nie zakładam (ale też dlatego, ze nie mam za bardzo co pokazywać)

...to się nazywa wrodzona skromność ;) jak Ty nie masz co pokazywać, to co robią tam inni ?

sure, dziennik normalny był, ale się zmył...i od tego czasu komentarze funkcjonują z nowinami. A że nowin budowlanych niewiele, to pewnie niewiele stron nabitych...ale trochę to bardziej życiowo, więc zawsze serdecznie ZAPRASZAM....I POKAZUJĘ TUTAJ CO U MNIE SŁYCHAĆ :):yes: