sure 09.11.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 sam się zmył??? inni do mnie zaglądają towarzysko, jak sądzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 sam się zmył??? jakieś zmiany na FM były...może nie zgłosiłam, gdzie trzeba było...a że marazm na budoie to tak jakoś przeszło.... Wiesz, towarzysko i nie tylko...lubię wzrok zawieszać na pięknych rzeczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dziewczyny, jak kupowałyście płytki ? Moje doświadczenia sprzed nastu lat, zupełnie dzisiaj nie pasują do rzeczywistośći... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 sure, stronkę strzeliłaś...SZCZĘŚCIARA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Tak mi się jakoś przypadkiem udało! Ja płytki kupowałam normalnie w sklepie, musiałam najpierw zobaczyć i dotknąć, ale wiem, ze np. Efilo wyszukała sobie płytki, a zamawiała wysyłkowo gdzieś daleko (Białystok?), bo tam mieli duże rabaty (oczywiście, a nie marże )... Edytowane 9 Listopada 2010 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 JA TEŻ TAK MAM, ŻE MUSZĘ POMAĆ...ale namierzyłam dzięki dziewczynom z FM kilka fajnych wzorów i nic z macania ...już jestem taka niecierpliwa...i bardzo się boję, żeby mnie taka obojętność nie dopadła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.11.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Amtlo teraz to dopiero zaczną się problemy...z wyborem płytek,armatury itd. Problemy niby fajne,ale jednak wybory trudne. Wątek w galerii, nie chciałoby mi się zakładać nowego wątku więc ja dalej będę as zanudzać w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Chyba za dobrze mi w komentarzach;) ...i do Galerii trafić nie mogę..... A okna w garażu też miało nie być, tylko murarzom zabrakło porothermu i zostawili taką dziurę ndo wykończenia...a potem jak to zobacyłam to już zostało..... A możesz pokażać ten próg z dwóch stron ? Bo ja mam taką metalową listwę na podłodze i...koniec... Amtelko kochana........pokaże Ci droge....http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99898-Wybuduję-dom&p=4387653#post4387653 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No nawaliłam..ale mi wstyd.Miałam cyknąc fotkę z drzwi do kotłowni i zapomniałam....Chyba muszę zacząc lecytynę łykać! Jak jutro nie zapomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Bystrzacha z Ciebie, gratuluję cudownego odnalezienia!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) Kalu brawoooooohttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/101.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/90.gif To teraz Amtluś, trzeba wkleić linka coby dziennik wrócił Edytowane 11 Listopada 2010 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Tutaj goście, a ja nic nie wiem.... kalunia, Ty to chyba czarować umiesz:D Aż mi się jakoś tak dziwnie zrobiło...Niedługo moja rocznica na FM i jestem w całości rogdog, poczekam na fotki, bo oczywiście panowie z montażem mojego progu się nie śpieszą... sure, ja zamaist Bystrzachy Czarodziejkę ujrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 .....troche mnie nie bylo na FM.........ale najważniejsze, że sie do czegos mogłam wreszcie przydać:) buziaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.11.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Amtla, ja z przyjemnością będę do Ciebie zagladać i przypominać sobie jak to było.....piszę o wykończeniówce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Z okazji "cudownego" odnalezienia zapraszam http://www.stylikomfort.pl/images/max_Karafka.jpg A dla kali specjalnie http://www.portel.pl/aktimg/duze/p410/php0kK8ec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 dziękuje kochana Amtelko !!! ..ale nic takiego specjalnego przecież nie zrobiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 wasiek, właśnie wykończeniówka ...widzę że to prawdziwe wyzwanie, także finansowe... ...też chciałabym już sobie tylko przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.11.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Amtla, cierpliwości Ci do tej pory nie brakowało więc teraz też będziesz musiała poczekac na swoje..... ....a potem tez już bedziesz wspominac ile to nerwów zjadłaś na wykonczeniówce. Miałaś zresztą bardzo dobra zaprawę przy SSO - tutaj tylko wspólczuć pozostało....i jak wiemy każdy z nas miał swojego "Fachofca" i oby teraz jak najmniej takich...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.11.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 I moje dzisiejsze plany wykończeniowe diabli wzięli...Chciałam pojeździć po sklepach i markietach, pomacać, ceny oblukać ...a siedzę w domu, bo Młody coś znowu złapał i zaczyna się kaszel, brak apetytu... A na dworze od rana deszcz lał, deszcz kropił, wyszło słonko...i znowu leje...A najgorsze to to wietrzysko... Może w sumie dobrze, że w domu siedzimy...Tylko kiedy ja to wwszystko kupię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.11.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 wasiek, masz rację przecież ja jestem w tych bojach już zahartowana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts