Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak mi się jakoś przypadkiem udało! :rolleyes:

Ja płytki kupowałam normalnie w sklepie, musiałam najpierw zobaczyć i dotknąć, ale wiem, ze np. Efilo wyszukała sobie płytki, a zamawiała wysyłkowo gdzieś daleko (Białystok?), bo tam mieli duże rabaty (oczywiście, a nie marże ;) )...

Edytowane przez sure

Chyba za dobrze mi w komentarzach;) ...i do Galerii trafić nie mogę.....

A okna w garażu też miało nie być, tylko murarzom zabrakło porothermu i zostawili taką dziurę ndo wykończenia...a potem jak to zobacyłam to już zostało.....

A możesz pokażać ten próg z dwóch stron ? Bo ja mam taką metalową listwę na podłodze i...koniec...

Amtelko kochana........pokaże Ci droge....http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99898-Wybuduję-dom&p=4387653#post4387653

Tutaj goście, a ja nic nie wiem....:eek:

kalunia, Ty to chyba czarować umiesz:D Aż mi się jakoś tak dziwnie zrobiło...Niedługo moja rocznica na FM i jestem w całości ;)

rogdog, poczekam na fotki, bo oczywiście panowie z montażem mojego progu się nie śpieszą...

sure, ja zamaist Bystrzachy Czarodziejkę ujrzałam :yes:

Amtla, cierpliwości Ci do tej pory nie brakowało więc teraz też będziesz musiała poczekac na swoje.....:) ....a potem tez już bedziesz wspominac ile to nerwów zjadłaś na wykonczeniówce. Miałaś zresztą bardzo dobra zaprawę przy SSO - tutaj tylko wspólczuć pozostało....i jak wiemy każdy z nas miał swojego "Fachofca" i oby teraz jak najmniej takich......:)

I moje dzisiejsze plany wykończeniowe diabli wzięli...Chciałam pojeździć po sklepach i markietach, pomacać, ceny oblukać ...a siedzę w domu, bo Młody coś znowu złapał i zaczyna się kaszel, brak apetytu...

A na dworze od rana deszcz lał, deszcz kropił, wyszło słonko...i znowu leje...A najgorsze to to wietrzysko...

Może w sumie dobrze, że w domu siedzimy...Tylko kiedy ja to wwszystko kupię....