Amtla 28.01.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ...przy trójce dzieci to konieczność ... Och, to jestem godna podziwu, masz się przy kim krzątać...W jakim wieku masz dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 28.01.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 4,12 I 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 :hug:Amtluś....ściskam !!..dasz sobie pokolei ze wszystkim rade.......ja tez ostatni tydzień miałam taki nieciekawy:(ale mam nadzje, że teraz juz wszystko zacznie się powoli prostować!!buziaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.01.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 4,12 I 18 :oops: To między skrajnymi mamy tylko rok różnicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.01.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ......ja tez ostatni tydzień miałam taki nieciekawy... \ Dobrze, że minął...i że nie ja sama takie tygodnie miałam... Tylko że u mnie jeszcze przynajmniej do środy potrwa kociokwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.01.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 cześć Amtla, jak tam urodziny Młodego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.01.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Cześć Elenko Wiesz, jak zwykle...czyli dla gospodyni męczące...Goście fajnie się "bawili" i dosyć długo siedzieli. Całe szczęście, że dzisiaj rano mogłam odespać Aha, i co najgorsze - padł mi drugi aparat fotograficzny dobrze, że urodziny (tym razem moje) się zbliżają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ale może chociaż jedno zdjęcie udało Ci sie zrobić?? pokażesz nam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.01.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Cześć Elenko Wiesz, jak zwykle...czyli dla gospodyni męczące...Goście fajnie się "bawili" i dosyć długo siedzieli. Całe szczęście, że dzisiaj rano mogłam odespać Aha, i co najgorsze - padł mi drugi aparat fotograficzny dobrze, że urodziny (tym razem moje) się zbliżają... im bardziej gospodyni zmęczona po imprezie, tym lepiej goście się bawili - taką regułę ostatnio obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.01.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 http://img196.imageshack.us/img196/8211/zdjcia2390.jpg ....i co ? Torcik jeszcze bez świeczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.01.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Faktycznie, nawet wirtualnie wygląda apetycznie ...widzę, że forum mu boki obcięło Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ale pychotka:) http://emoty.blox.pl/resource/mniam.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wkłąd kominkowy wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.02.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 moniu, wybrany, wybrany...i zamówiony. zapomniałam - nie zapomniałam napisać Będzie Arysto: narożny z szybą klejoną. Jak na nasze potrzeby i tak za drogi. Ale cóż, na naszym rynku nic tańszego w tym stylu nie ma...albo ja o tym nie wiem:o A nam się po prostu podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ciekawa jestem jaki będzie efekt. Dobrze zrobiłaś wybierając to, co Ci się podoba - kominek to przecież mebel na całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.02.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) monia, tak naprawdę co tu do podobania: forma najprostsza z możliwych - ale taka nam się podoba ( czytaj: mi się podoba... i przerobiłam mm) Tak faktycznie to Spartkerm Varia był moim marzeniem. Ale mm nie pałił się do palenia...ja nie będę drew rąbać, mogę jedynie za wióry odpowiadać CFzyli nie było sensu dużej kasy we wkład ładować, skoro bedzie okazjonalnie używany...kiedyś chciałam zrobić rozprowadzenie, może jakąś cyrkulację, ale nie mogę wszystkiego brać na siebie - mam swoje lata. I tak się cieszę, że chałupę sama wybudowałam...:D:D:D:D:D:D:D Edytowane 3 Lutego 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.02.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 moniu, wybrany, wybrany...i zamówiony. A nam się po prostu podoba... I to jest najważniejsze. Meble można sobie za jakiś czas zmienić, ale kominka myślę,że nie.....Nie warto na nim oszczędzać.Jeszcze tylko znaleźć dobrego projektanta i wykonawcę.Ja chciałam zaoszczędzić i mam to co mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.02.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Bogunia, biorę renomowanego wykonawcę z naszego miasta, a u niego projektanta. Co prawda projekt mam w głowie - prosty, taki prawie zwyczajny, ale pasujący do moich wnętrz. Więc zostaje zwyczajne zwymiarowanie i przeniesienie do rzeczywistości...Dobranie kamienia i inne pierdoły..Chcę dobrać odcień kamienia do płytek, które niedawno zakupiłam..i leżą sobie w magazynie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Schódki fajne:) teraz częściej będziesz bywać na górze i rozmyślać co,gdzie i jak:) Przychodzi przyjemny czas w budowaniu.A ze schodami to chyba tak bywa bo u nas ten ostatni był też "niewymiarowy" -za wysoki i trzeba było go podkuwać. Już nie mogę się doczekać kiedy pokażesz gotowy kominek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts