Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Elenko :D

Wiesz, jak zwykle...czyli dla gospodyni męczące...Goście fajnie się "bawili" i dosyć długo siedzieli. Całe szczęście, że dzisiaj rano mogłam odespać:lol2:

Aha, i co najgorsze - padł mi drugi aparat fotograficzny :mad: dobrze, że urodziny (tym razem moje) się zbliżają...:yes:

Cześć Elenko :D

Wiesz, jak zwykle...czyli dla gospodyni męczące...Goście fajnie się "bawili" i dosyć długo siedzieli. Całe szczęście, że dzisiaj rano mogłam odespać:lol2:

Aha, i co najgorsze - padł mi drugi aparat fotograficzny :mad: dobrze, że urodziny (tym razem moje) się zbliżają...:yes:

im bardziej gospodyni zmęczona po imprezie, tym lepiej goście się bawili - taką regułę ostatnio obserwuję :)

moniu,

wybrany, wybrany...i zamówiony.

zapomniałam - nie zapomniałam napisać ;)

Będzie Arysto: narożny z szybą klejoną. Jak na nasze potrzeby i tak za drogi. Ale cóż, na naszym rynku nic tańszego w tym stylu nie ma...albo ja o tym nie wiem:o

A nam się po prostu podoba...

monia, tak naprawdę co tu do podobania: forma najprostsza z możliwych - ale taka nam się podoba ( czytaj: mi się podoba... i przerobiłam mm)

Tak faktycznie to Spartkerm Varia był moim marzeniem. Ale mm nie pałił się do palenia...ja nie będę drew rąbać, mogę jedynie za wióry odpowiadać ;) CFzyli nie było sensu dużej kasy we wkład ładować, skoro bedzie okazjonalnie używany...kiedyś chciałam zrobić rozprowadzenie, może jakąś cyrkulację, ale nie mogę wszystkiego brać na siebie - mam swoje lata. I tak się cieszę, że chałupę sama wybudowałam...:D:D:D:D:D:D:D:D

Edytowane przez Amtla

moniu,

wybrany, wybrany...i zamówiony.

A nam się po prostu podoba...

I to jest najważniejsze. Meble można sobie za jakiś czas zmienić, ale kominka myślę,że nie.....Nie warto na nim oszczędzać.Jeszcze tylko znaleźć dobrego projektanta i wykonawcę.Ja chciałam zaoszczędzić i mam to co mam...

Bogunia, biorę renomowanego wykonawcę z naszego miasta, a u niego projektanta.

Co prawda projekt mam w głowie - prosty, taki prawie zwyczajny, ale pasujący do moich wnętrz. Więc zostaje zwyczajne zwymiarowanie i przeniesienie do rzeczywistości...Dobranie kamienia i inne pierdoły..Chcę dobrać odcień kamienia do płytek, które niedawno zakupiłam..i leżą sobie w magazynie....

Schódki fajne:) teraz częściej będziesz bywać na górze i rozmyślać co,gdzie i jak:) Przychodzi przyjemny czas w budowaniu.A ze schodami to chyba tak bywa bo u nas ten ostatni był też "niewymiarowy" -za wysoki i trzeba było go podkuwać.

Już nie mogę się doczekać kiedy pokażesz gotowy kominek:)