Amtla 19.05.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 No i dobrze - nie zburzy Ci koncepcji :) Trafiłaś w sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dario, czy to w imieniu brzusia ta zmiana płci? się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.05.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Grunt, żeby nie przeszkadzał To mi też nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Grunt, żeby nie przeszkadzał To mi też nie grozi No i dobrze, użeranie się z robotnikami wystarczy za rozrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 19.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ponieważ wyprzedzasz mnie odrobinę z budową, zamierzam śledzić Twój dziennik, by nabyć doświadczenia . Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.05.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Amtla, przez chwile nie zaglądałam do Ciebie a tu takie dylematy rozważacie.....hmmm ja też dołaczę i powiem to co moje poprzedniczki.... każdy kawałek dodatkowego miejsca zawsze się przyda.....kop pod tarasem. Ja też o tym myślałam ale mąż odwiódł mnie od tego z prostej przyczyna..... dodatkowy budynek gospodarczy musi nam wystarczyć a taras będzie drewniany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.05.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ponieważ wyprzedzasz mnie odrobinę z budową, zamierzam śledzić Twój dziennik, by nabyć doświadczenia . Trzymam kciuki. Jak tak dalej pójdzie, to wkrótce mnie przegonisz Ale zawsze zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.05.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ... każdy kawałek dodatkowego miejsca zawsze się przyda.....kop pod tarasem Myślę i myślę, przerabiam jak ten problem rozwiązać...... Dziękuję za wpis, bo każdy głos na wagę złota Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 oj, niedobrze, jak dziecię choruje, to jeszcze bardziej nastraja negatywnie człowieka do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Dario, na szczęście leki trafione i poprawia się u mojego mlodego. Dlatego też i nastrój wzwyżkuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 23.05.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Teraz podobno ma ruszyć jak z płatka. Swoją drogą nie pomyślałąm, żeby już umówić hydraulika, zwłaszcza, że nie do końca mam ustalone punkty typu wc, zlew, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 najgorsze za Tobą, dobrze, że leki pomagają od pierwszego strzału, bo nie często tak jest ile ta piaskownica ma metrów?? Wygląda na naprawdę dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dario, moja piaskownica to niecałe 165 metrów A z tymi lekami to masz rację Mam taką nadzieję, że wreszcie właściwa diagnoza i odpowiednie leczenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 ja też mam nadzieję jakoś odkąd mam dziecko, to dużo bardziej przeżywam wszystko co z nimi związane, a choroby to wiadomo... wiem po swoim jak cierpi z byle powodu i jak mi trudno, jak mu nie mogę pomóc... sama jak się czuję podczas choroby też wiem... i rozumiem, że muszę przez to przejść a i tak narzekam jak mi źle... a takie dziecko... Szkoda biedaczków poprostu No, a ta piaskownica to mała kurczę nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.05.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam. Mam pytanie. Dlaczego ekipa od razu nie zagęszczała warstwami tej zasypki? No chyba, że czegoś nie doczytałem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 24.05.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Amtla, a ja się poskarżę..... Twoja relacja z budowy jest taka oszczędna. My juz to przeszliśmy i wiemy, że chciałoby się szybciej ale pewnych rzeczy nie mozna zrobić szybciej....więc głowa do góry, więcej opisówki i będzie dobrze..... A z małym już lepiej? Wiadomo na co jest uczulony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 a takie dziecko... Szkoda biedaczków po prostu Oj szkoda, szkoda.....ale trzeba z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mam pytanie. Dlaczego ekipa od razu nie zagęszczała warstwami tej zasypki? Witam marjucha, Oto jest pytanie !!!!! Nie ma mnie codziennie na placu boju i nie potrafię odpowiedzieć co oni tam z godziny na godzinę robili W poniedziałek odpytam majstra co do teorii i praktyki zagęszczania. Ostanio dowiedziałam się tyle, że teraz muszą zagęścić na minus 18 pod wylanie chudziaka. A czy to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Amtla, a ja się poskarżę..... Twoja relacja z budowy jest taka oszczędna. wasiek Ja już jestem taka oszczędna w słowach Ale jak już powiem Ot, chyba taki charakter, ale postaram się od dzisiaj o więcej opisówki - zdałam w końcu maturę na 5 (z polaka) A z mlodym wygląda że dobrze W środę kolejne testy i wizyta u lekarza. Jak na razie uczulony na pleśń i histaminę. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Amtla zapisuje się do grona czytelników. I uważam że relacja jest... rewelacja Wystarczająco dużo informacji żeby wiadomo było co się dzieje i wystarczająco lakonicznie żeby czytać a nie tylko oglądać zdjęcia Poza tym jesteś na podobnym etapie co ja (no może troszkę Cię wyprzedzam ale pewnie już niedługo bo u mnie strasznie się ciągnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts