agawi74 09.02.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dowiedziałam się dzisiaj, że przy dobrych wiatrach sam wkład za miesiąc dopiero będzie, bo one są robione pod zamówienie...zdziwiłam się zlekka, bo na allegro są chyba od ręki..gdyby nie ten montaż to chyba bym się skusiła...ale musi być pod górkę, czyli wszystko w normie... Wpadłam zobaczyć jak postępy wykończeniowe... dobrze, że już wkład wybrany. My też czekaliśmy i to 2 miesiące- nie tyle na wkład co na montaż z wkładem. Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy, że kominki, to taki intratny interes... A pod górkę podczas budowy to każdy za nas miał i to nie raz:D Głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Amtelko.....daj znac co tam u Ciebie????jak sprawy zdrowotne?ściskam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Amtla pewnie też sobie wypoczywa w górkach..coś mi tam szepnęła:) Jak wróci to na pewno zda relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Amtla............baw się DOBRZE!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 WRÓCIŁAM.... Chłopaki wyciągnęli mnie w góry....musiałam dać się namówić.... Fotorelacja później, bo padnięta jestem niesamowicie....może zmianą temperatury: bo tam koło zera a tutaj dzisiaj -10C... Czy wypoczęłam? Przy obsłudze Młodego na nartach nie za bardzo...ale myślę, że to ostani raz kiedy tak wiele trzeba za niego zrobić... W zeszłym roku uczył się jeżdzić na Kopie, teraz sobie przypomniał - chociaż pierwszego dnia było ciężko:( A potem to wyjeżdżać nie chciał, bo tak śiwtnie sobie radził... Ostatnie dwa dni jeżdziliśmy do Czech, bo w Karpaczu była mgła...nie mówiąć o tłumach ludzi na Kopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Fajnie, że o mnie pamiętacie dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witaj w domu ...czekamy na fotorelacje!! Amtla.....jakie stoki w Czechach odwiedziałaś?? znasz Spindlerowy Młyn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Znam, znam...ale teraz byliśmy nieco bliżej: w Pecu na stoku Javor oraz na Ćernej Horze. Na tej ostatniej super, ze względu na wjazd gondolami...Młody nie lubi orczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 (edytowane) Tych dwóch na samej górze to moje.. http://img806.imageshack.us/img806/2513/zdjcia102.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img838.imageshack.us/i/img838/3181/zdjcia102.jpg/ Tych dwóch na dole to też moje... http://img541.imageshack.us/img541/3181/zdjcia111.jpg Edytowane 20 Lutego 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.02.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ale fajnie,że jesteś A mówiłam,ze stoki w Czechach są git:) ....i znowu mnie nie odwiedziłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 masz rację: git nad gitami.... A z tym drugim to sama rozumiesz... to te bliższe Czechy były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 21.02.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witaj Amtelko zazdroszczę Ci strasznie tych nart.... ja mam już przerwę dwa sezony, miałam plany w tym roku wyjechać, ale spaliło na panewce. Tego najmłodszego chciałam pouczyć, ale nic z tego. Wcześniej wyjeżdżaliśmy na Czarną Górę, lub do Zieleńca ( z dziećmi super) a jeszcze wcześniej do Czech, mamy najbliżej Narty poszły w odstawkę po tej budowie to już się nic nie chce, człowiek nie ma siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.02.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 witaj mirko właśnie, właśnie - nic się nie chce...człowiek się jakoś wypala.. Mnie chłopacy namówili ze względu na Młodego. W zeszłym roku robił pierwsze kroki na Kopie, coś tam załapał...gdyby nie tegoroczny wyjazd i przypomnienie to w przyszłym roku trzebaby od początku uczyć. Pierwszy dzień przypominania był fatalny. Nawet stwierdził, że nie che już nigdy jeździć na nartach. Ale Starszy syn jakoś go przekonał i ...się udało. A ja od kiedy Młody na świecie pożegnałam narty...no, tak prawie:sick: Ktoś się musiał przecież dzieckiem zajmować.....W tym roku bardzo tego żałowałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 22.02.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Mój najmłodszy właśnie skończył cztery latka (14 lutego) zastanawiałam się czy dał by radę jeszcze w tym roku, nawet kupiłam mu kombinezon, ale będziemy musieli zaczekać do przyszłego sezonu. Byłam dwa lata temu z całą rodzinką, gdy chciałam iść na górkę Młodego zostawiałam ze starszym bratem, wtedy miał 16 lat, spokojnie sobie dawał radę. Później była oczywiście zmiana mieszkaliśmy w pensjonacie, więc spoko. Mąż był z nami tylko przez dwa dni. Powiedz Amtelko, czy miałaś zakwasy?? Ciekawa jestem czy ja po tak długiej przerwie będę je miała... eh ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.02.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 mirko, miałam megazakwasy.... lepiej nie wspominać. Pomimo, że jestem w ciagłym ruchu to jednak pracowały inne grupy mięśni.... W przyszłym roku bez treningu na pewno nie będę jeździła. A mój Młody to nigdy nie chciał zostawać w pensjonacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 22.02.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 oj !!! tego się obawiałam, pewnie też będę miała, a już tak sobie wyćwiczyłam mięśniory, że nie miałam żadnych, nawet po całym dniu zjeżdżania z Czarnej Góry, ale te ćwiczenia to niezły pomysł, podobno dobrze jest wchodzić i schodzić po schodach, mmm... może poćwiczę na swoich Mój najstarszy to maniak komputerowy, może nie tak do końca, bo jest programistą i po części musi, więc jak trza to nie odmówi. Ostatnio gdy byliśmy w górach, mój mąż wyjechał a przyjechały dwie koleżanki które uczyłam jeździć, była fajna zabawa, bardzo mile to wspominam i marzę znowu o wyjeździe narty stoją w kącie i czekają na dobre czasy eh! Powiedz mi proszę, czy w tym roku są jakieś przyzwoite warunki na stokach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.02.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 (edytowane) Widok z okien pensjonatu: http://img29.imageshack.us/img29/2695/zdjcia073e.jpg' alt='zdjcia073e.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 23 Lutego 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.02.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Droga do Strzechy Akademickiej, lub raczej z.. http://img511.imageshack.us/img511/5253/zdjcia161.jpg' alt='zdjcia161.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.02.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Warunki na stokach? W Czechach znakomite, na Kopie natomiast lód przykryty warstwą śniegu raczej takiego z armatek....my mówimy cukrem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ale fajne widoki http://emoty.blox.pl/resource/659.gif http://emoty.blox.pl/resource/ski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts