Amtla 13.03.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dziewczyny:D , poszperałam w necie: Dolphi i Radaway to obecnie ten sam producent. Znalazłam nawet dwa modele, które mi odpowiadają... Bardzo chciałabym teraz je pomacać przed kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Moją możesz pomacać - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.03.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Amtlo z czyszczeniem szkła kabin jest zawsze problem,ale ja w końcu znalazłam super produkt. PROPER w sprayu.Jest rewelacyjny,pięknie pachnie.Przez kilka razy po myciu szyba wygląda ok.Jest jeden tylko problem-trudno go dostać,jest to oryginalny produkt niemiecki.Ja kupuję go o jakiś czasod Pani,która ma handel "obwoźny"-wpada do nas do pracy co miesiąc,przywozi różne oryginalne proszki,czyściki i takie inne Kiedyś przyszli do nas znajomi,oglądali dom w tym łazienkę z kabiną i ich siedmioletni syn mówi-ale fajna łazienka i..jak ładnie pachnie:)Polecam PROPERA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Gosiek, bardzo dziękuję za zaproszenie - ale może spróbuję nieco bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 rogbog, czyli na wszystko trzeba znależć sposób...fajnie, że Ty już to przetestowałaś...U nas też są punkty z takimi oryginalnymi produktami niemieckimi, będę musiała podejść i się rozeznać. Jak dobra i jeszcze pachnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Szkoda, ale rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Gosiek, ale nie myśl że tak łatwo mnie się pozbyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Łazienka z podłogą, ale jeszcze bez fug: http://img696.imageshack.us/img696/6904/zdjcia2531.jpg' alt='zdjcia2531.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.03.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Amtla, uczul fachowca na tą chromowaną listwę w czasie fugowania, żeby jej nie zniszczyli... czy w kierunku odpływu linioweg jest jakiś spadek? bo ze zdjęcia trudno wywnioskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Amtla, uczul fachowca na tą chromowaną listwę w czasie fugowania, żeby jej nie zniszczyli... Właśnie zapisałam w kajecie z innymi uwagami...dzięki Spadek jest w kierunku odpływu, ale faktycznie na fotce wogóle go nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.03.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Właśnie zapisałam w kajecie z innymi uwagami...dzięki Spadek jest w kierunku odpływu, ale faktycznie na fotce wogóle go nie widać. niezamaco ja o tym sama też bym nie pomyślała, ale akurat u mnie fachowcy o dziwo na to wpadli i rozwiązali jeszcze inaczej - z obawy, żeby jej nie uszkodzić zostawili na nią miejsce i wkleili dopiero po fugowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ślad zostawiam, że byłam... ale emotek nie wstawiam, bom wku...wiona, że ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Coraz piękniejsza łazieneczka:) A PROPERA znalazłam na allegro..i dużo taniej niż ja płacę:)Juz wiem gdzie będę dalej kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Bogusia, bądź dobrą koleżanką...podziel się wiadomością...co prawda u mnie jeszcze dużo czasu, ale... A co do łazienki, to się cieszę z efektów...a przede wszystkim też z tego, że posłuchałam kiedyś Nefer i kupiłam wówczas trawertyn po dobrym kursie euro...nie to co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.03.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Amtluś wpisujesz w allegro proper spray i wyskakują oferty:) np.http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=proper+niemiecki http://allegro.pl/mr-proper-spray-do-lazienek-niemiecki-i1467241976.htmlJa dopiero wczoraj wpadłam na to:) I jak w reklamie tv-...i nie przepłac(ę)am:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Piękna łazienka... i to moim ulubionym zestawie kolorystycznym Czekam na więcej odsłon:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam, dawno tu nic nie pisałam ale zaglądam, zaglądam.......łazienka bardzo ładnie już wygląda a jak będzie cała reszta to dopiero będzie....... Amtla, byłam najpierw w dworku u Moniki i tam wyczytałam, że zastanawiasz się nad połączeniem korkiem płytki i parkiet.....no ja właśnie mam tak zrobione...płytki, drewno a pomiędzy korek w płynie. Korek jest już ponad rok i muszę ci powiedzieć, że miękki to on wcale nie jest ale.....bardzo się pobrudził i teraz jest szary a nie korkowaty....prawdę mówiąc to nie zwracam już na to uwagi, bo ogólnie jest to wykończone i tworzy całość a przecież o to chodzi... Reasumując, gdybym robiła jeszcze raz to zrobiłabym to korkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.03.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 .... i to moim ulubionym zestawie kolorystycznym... ...wiedziałam, wiedziałam bo widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.03.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 wasiek, cieszę się że jeszcze zagladasz... I dziękuję za wiadomości o korku. Na razie nie ma pośpiechu ale dobre opinie są cenne i będę też o tym pamiętała... Coś w sprawie ogrodzenia postanowione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ...wiedziałam, wiedziałam bo widziałam No bo ja to już taka nudna jestem i lubię beżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts