Arctica 20.03.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Jakby co to możesz tą zieleń jakąś ecru-ową farbą potraktować... i może Ci się lustra odechce ... Ślicznie u Ciebie, chociaż sprzątania to nie zazdroszczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Jakby co to możesz tą zieleń jakąś ecru-ową farbą potraktować... i może Ci się lustra odechce ... No wiesz, przez to budowanie to się człowiek uwstecznia ...że też sama na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 .... Ślicznie u Ciebie, chociaż sprzątania to nie zazdroszczę ... Dziękuję bardzo... ..a ja akurat wolę sprzątać niż gotować codziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.03.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Amtelko troszkę spóźnione ale z serduszka płynące życzenia urodzinkowe:) STO LAT!!! http://www.galeriakwiatowa.wroclaw.pl/photo/product_big/e/8/9/1_e89552d1c118.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.03.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ...a łazieneczka miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Bogusiu, dziękuję Ci bardzo za pamięć i życzenia :) Ponieważ miałam pracowity weekend, to urodzinki przeszły sobie bezimprezowo.... Cieszę się, że łazieneczka się podoba na tym etapie.... A co tam u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Dziękuję bardzo... ..a ja akurat wolę sprzątać niż gotować codziennie... sorki, ale ja nie kumam o co chodzi z tym sprzątaniem chyba jeszcze nie wymyślili takich wnętrz, których nie trzeba byłoby sprzątać Ps. I też wszystkiego NAJ urodzinowego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ...ja nie kumam o co chodzi z tym sprzątaniem ... ...że niby taka niekumata?...:confused: Nikt nie uwierzy... Dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 20.03.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ojej ! to ja też dołączam życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK ! spóźnione, ale z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ojej ! to ja też dołączam życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK ! spóźnione, ale z całego serca I ja i ja się dołączam http://pieknyposlaniec.pl/img/roze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Dziewczyny, bardzo dziękuję za życzenia i kwiaty... Dla Was - torcik: http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_rubinowy/files/tort_rubinowy07.jpg ...kawa:http://i.pinger.pl/pgr142/01b4e346000e8b9c4c8b3045/kawa.jpg ...i jeszczehttp://www.domczekolady.eu/img/zdj3.jpg Edytowane 21 Marca 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Cały czas mam wątpliwości, co do koloru tego grzejnika w łazience...ale może jak dojdzie biała ceramika to nie będzie tak bił po oczach jak teraz.. http://img217.imageshack.us/img217/9691/zdjcia2636.jpg' alt='zdjcia2636.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 21 Marca 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Białe jest piękne i skoro i tak reszta dodatków jest biała, to będzie spójne kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 a jaki będzie kolor armatury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 zuz@nko, armaturę chciałam dać srebrną - w kolorze listew. Umywalka, miska i klapa - białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 21.03.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Grzejniki mało które są urodziwe, mam taki sam jak Twój w mojej małej łazience, z białą armaturą rzeczywiście jakoś się tam wpasował chociaż osobiście nie lubię grzejników bo są wielkie i w dodatku muszą zawsze zajmować jakieś widoczne-centralne miejsce w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.03.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dokładnie tak. Z tymi grzejnikami to same problemy...zawsze psują widok...A jak coś ładniejszego to cena powala i człowiek od razu przelicza, co mogłabym za to kupić...Dlatego część forumowiczów zdecydowało się w większości na podłogówki...Ale u mnie w domu to ciągła walka o temperaturę. Ja jestem zmarzlak a mm ciągle jest gorąco. W przypadku grzejników podgrzeję - on wyłączy, ja znowu w górę i jakoś tak żyjemy....Podłogówka ma tak dużą bezwładność, że ja pewnie bym zamarzła albo on się ugotował... Ten grzejnik, który pokazałam w sumie nie jest taki zły i zawsze można jeszcze z jakimś srebrnym powalczyć, ale w drugiej łazience mam taki szkaradny drabinkowy, że już robię podchody o zamianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Łazienka fajnie wyszła. Grzejniekiem się nie przejmuj.........musi być i już a armaturę juz zakupiłas do łazienki??? pokażesz??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.03.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Amtluś jak zdróweczko.Taka jelitówka to paskudna sprawa.My przerabialiśmy to to rok temu... A z tym nowym FM to...szkoda gadać...klikam coby wejść teraz na Twój dziennik a tu wyświetla mi się zupełnie coś innego:bash: Czy informatycy FM tego nie wiedzą?!widzą?! Haloooooo... Zyczę zdróweczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.03.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) Bogusiu, pisałam u Ciebie, bo mi powiadomienie nie przyszło....- nowe forum - Mój dziennik niestety też mi się nie otwiera - to chyba ma być zaproszenie do nowych dzienników... Starszy walczył całą noc, poszedł na zajęcia i teraz odsypia. Zobaczymy co będzie wieczorem... Młody połączył jelitówkę, ze zwykłą grypa...dla mnie tydzień w plecy... Edytowane 28 Marca 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts