agawi74 04.04.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Oj, nie - nierozstrzygnięty cena deszczownicy "super" ...no nie wiem czy się zdecyduję...., albo będę zbierać do sakiewki.... Amtla jest trochę tańszych deszczownic na Allegro, ale ja wychodzę z zalożenia, że baterie muszą być w miarę porządne, bo nie stać mnie na szybką wymianę... http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=p&string=deszczownica&change_view=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.04.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 agawi, właśnie w tym rzecz...nie stać mnie na bylejakość Dlatego chciałabym coś firmowego, żeby mieć te 90 % pewności na pierwsze lata gwarancji... No wiesz, ale deszczownica za prawie cztery tysiaki (tres max) to w moim przypadku przesada...jeszcze tyle wydatków przede mną... ...szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 agawi, właśnie w tym rzecz...nie stać mnie na bylejakość Dlatego chciałabym coś firmowego, żeby mieć te 90 % pewności na pierwsze lata gwarancji... No wiesz, ale deszczownica za prawie cztery tysiaki (tres max) to w moim przypadku przesada...jeszcze tyle wydatków przede mną... ...szukam... No, rozumiem Cię doskonale Amtla, 4 tys to przegięcie cenowe. Nawet jak ma termostat. A nie myślałaś o panelu? Moi rodzic kupili sobie bardzo fajny panel Poolspy, ma lekki hydromasaż i baterię termostatyczną i zapłacili coś ok 2500 zł. Użytkują już z 1,5 roku i są bardzo zadowoleni. Zaraz zobaczę, może znajdę jaki ten panel mają... Znalazłam;) Model Cosmo 160x20 http://www.poolspa.pl/produkt-cosmo-160-x-20-173.html http://img.aquasanit.pl/images/prods/9472/a7a41.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.04.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ostatnio byłam zmuszona wymianą aż 2 deszczownic i pełna zapału pojechaaąm do Castoramy aż do Bydzi bo u nas nie ma a tam ceny jak z kosmosu...........masakra!(niestety deszczownica po 2,5 latach przy 2 latach gwarancji za 1700 siadła nie do naprawy! a u dziciaczków cała kabina wymagała wymiany:bash:deszczownice wreszcie kupiłam w naszym miejscowymi NOMI za nie całe 500 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 jak dobrze że takie dylematy mam już za sobą Amtla - rozsądek i raz jeszcze rozsądek niech weźmie górę bo nie jest powiedziane że te za niezłe setki będą sprawne całe late - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja kupiłam zwykłą baterię z Krakowa, raz, że nie miałam kasy, a dwa, że jak sie zepsuje, to nie szkoda wumienić... I części zapasowe sa dostepne.. tylko trochę nie nowocześnie wygląda, ale funkcje swoją spełnia. Dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.04.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 agawi, właśnie w tym rzecz...nie stać mnie na bylejakość Dlatego chciałabym coś firmowego, żeby mieć te 90 % pewności na pierwsze lata gwarancji... Witaj Amtelko w zupełności masz rację na tę bylejakość, właśnie w kuchni muszę wymienić baterię taką bele jaką na coś lepszego, wypadła z niej ta wyciągana słuchawka i już nie da się z tym nic zrobić, paragonu też nie mam, więc do błota poszło. Szukam teraz coś porządnickiego, za normalne pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 niestety deszczownica po 2,5 latach przy 2 latach gwarancji za 1700 siadła nie do naprawy! a u dziciaczków cała kabina wymagała wymiany:bash: Witaj aka, właśnie takich niespodzianek chciałabym uniknąć...ale ta cała reszta niestety kosztuje...dlatego pewnie ta cała wykończeniówka będzie się u mnie niesamowicie ciągnęła w czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A nie myślałaś o panelu? Znalazłam;) Model Cosmo 160x20 agawi, rozważam już wszystkie możliwości...na razie niestety bez efektów, bo dosłownie nie mam czasu na te sprawy=natłok obowiązków służbowych =mój Młody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Amtla - rozsądek i raz jeszcze rozsądek niech weźmie górę Dzisiaj mam wrażenie, że wszystkiego mi brakuje - nawet rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dzień dobry mówię A ja dobry wieczór odpowiadam ...troszkę padnięta tylko jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Szukam teraz coś porządnickiego, za normalne pieniądze... Jak znajdziesz to daj znać, bo kuchnia jeszcze przede mną....co prawda mam jakiś tam zamysłi postaram się tego trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A tak wogóle to siedzę i ziewam...oczy mi się zamykają...za oknem niemiłosiernie świszcze wiatr....deszcz zacina o parapety....znowu nic sensownego nie zrobię... Jutro o dwunastej Młody ma pierwszy egzamin z karate....trzymajcie kciuki, bo ja zobaczę go pierwszy raz w "akcji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 08.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Egzamin z karate, mówisz mój dopiero miał egzamin szóstoklasistów Po kranik wybiorę się może w niedzielę do sklepów pooglądać na żywo, później poszperam na internecie może coś taniej znajdę ( zazwyczaj na Allegro i dam Ci znać. Do jakiej kwoty byś chciała zakupić tą baterię ? czy chcesz z tych większych, czy taką prostą z wyciąganą wylewką ? Wyciągana jest super ! Pogoda jest straszna, brrr ! a najgorsze to to że mi pęka łepetyna niech już przestanie wiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.04.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witaj Amtlo jak poszedł młodemu egzamin z karate?....zdany? Miłego dnia życzę i może jakieś fotki nowe pokażesz? Pozdrawiam slonecznie ...bo u nas słonko świeci i cieplo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.04.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Hej Amtla, nie wiedziałam, że masz w domu młodego karatekę teraz w razie problemów w wykonawcami to będziesz miała wspracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.04.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Wyciągana jest super ! Masz rację mirka, że wyciągana jest super !...właśnie taką od nastu lat testuję i jestem bardzo zadowolona. Co do przyszłej baterii nie mam jeszcze koncepcji: wyciągana, rozciągana.. ? Muszę jednak do tego dojrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.04.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witaj Amtlo jak poszedł młodemu egzamin z karate?....zdany? Egzamin - egzaminek...to takie podstawy. Ale na czymś bazowac muszą...Młody podszedł bardzo ambitnie do tematu i bardzo się starał...otrzymał, tak jak pozostali adepci, śliczny dyplom - 9 kyu. Czyli może trenować dalej... ...może jakieś fotki nowe pokażesz? ...niestety...nie ma co pokazywać - roboty stoją. Nie mam kiedy zrobić zakupów ...nie mam kiedy umyć podłogi....ech, szkoda gadać Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.04.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ...teraz w razie problemów w wykonawcami to będziesz miała wspracie Hejka Elenka, też tak myślałam jak zaczął trenować....ale ta nauka trwa niesamowicie długo ...dlatego teraz zaczął mnie trenować ...a ja bardzo pojętna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.04.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 No to Amtluś .....Gratulacje dla syna za dostanie dyplomu i niech sie nie zniechęca i trenuje dalej:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts