Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Oj, nie - nierozstrzygnięty :sick:

cena deszczownicy "super" ;)...no nie wiem czy się zdecyduję...., albo będę zbierać do sakiewki....

Amtla jest trochę tańszych deszczownic na Allegro, ale ja wychodzę z zalożenia, że baterie muszą być w miarę porządne, bo nie stać mnie na szybką wymianę...;)

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=p&string=deszczownica&change_view=1

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi, właśnie w tym rzecz...nie stać mnie na bylejakość ;)

Dlatego chciałabym coś firmowego, żeby mieć te 90 % pewności na pierwsze lata gwarancji...

No wiesz, ale deszczownica za prawie cztery tysiaki (tres max) to w moim przypadku przesada...jeszcze tyle wydatków przede mną...

...szukam...

Dlatego chciałabym coś firmowego, żeby mieć te 90 % pewności na pierwsze lata gwarancji...

No wiesz, ale deszczownica za prawie cztery tysiaki (tres max) to w moim przypadku przesada...jeszcze tyle wydatków przede mną...

...szukam...

No, rozumiem Cię doskonale Amtla, 4 tys to przegięcie cenowe. Nawet jak ma termostat.

A nie myślałaś o panelu? Moi rodzic kupili sobie bardzo fajny panel Poolspy, ma lekki hydromasaż i baterię termostatyczną i zapłacili coś ok 2500 zł. Użytkują już z 1,5 roku i są bardzo zadowoleni.;) Zaraz zobaczę, może znajdę jaki ten panel mają...

Znalazłam;) Model Cosmo 160x20

http://www.poolspa.pl/produkt-cosmo-160-x-20-173.html

http://img.aquasanit.pl/images/prods/9472/a7a41.JPG

ostatnio byłam zmuszona wymianą aż 2 deszczownic i pełna zapału pojechaaąm do Castoramy aż do Bydzi bo u nas nie ma a tam ceny jak z kosmosu...........

masakra!

(niestety deszczownica po 2,5 latach przy 2 latach gwarancji za 1700 siadła nie do naprawy! a u dziciaczków cała kabina wymagała wymiany:bash:

deszczownice wreszcie kupiłam w naszym miejscowymi NOMI za nie całe 500 zł....

Witaj Amtelko w zupełności masz rację na tę bylejakość, właśnie w kuchni muszę wymienić baterię taką bele jaką na coś lepszego, wypadła z niej ta wyciągana słuchawka i już nie da się z tym nic zrobić, paragonu też nie mam, więc do błota poszło. Szukam teraz coś porządnickiego, za normalne pieniądze...

niestety deszczownica po 2,5 latach przy 2 latach gwarancji za 1700 siadła nie do naprawy! a u dziciaczków cała kabina wymagała wymiany:bash:

Witaj aka,

właśnie takich niespodzianek chciałabym uniknąć...ale ta cała reszta niestety kosztuje...dlatego pewnie ta cała wykończeniówka będzie się u mnie niesamowicie ciągnęła w czasie...

A tak wogóle to siedzę i ziewam...oczy mi się zamykają...za oknem niemiłosiernie świszcze wiatr....deszcz zacina o parapety....znowu nic sensownego nie zrobię...

Jutro o dwunastej Młody ma pierwszy egzamin z karate....trzymajcie kciuki, bo ja zobaczę go pierwszy raz w "akcji".

Egzamin z karate, mówisz :) mój dopiero miał egzamin szóstoklasistów :)

Po kranik wybiorę się może w niedzielę do sklepów pooglądać na żywo, później poszperam na internecie może coś taniej znajdę ( zazwyczaj na Allegro :) i dam Ci znać. Do jakiej kwoty byś chciała zakupić tą baterię ? czy chcesz z tych większych, czy taką prostą z wyciąganą wylewką ? Wyciągana jest super !

Pogoda jest straszna, brrr ! a najgorsze to to że mi pęka łepetyna :( niech już przestanie wiać...

Witaj Amtlo :) jak poszedł młodemu egzamin z karate?....zdany?

Egzamin - egzaminek...to takie podstawy. Ale na czymś bazowac muszą...Młody podszedł bardzo ambitnie do tematu i bardzo się starał...otrzymał, tak jak pozostali adepci, śliczny dyplom - 9 kyu. Czyli może trenować dalej...

...może jakieś fotki nowe pokażesz?

...niestety...nie ma co pokazywać - roboty stoją.

Nie mam kiedy zrobić zakupów :bash:...nie mam kiedy umyć podłogi....ech, szkoda gadać:sick:

Edytowane przez Amtla