Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

efilo,

witam w moich skromnych progach - bo już wiem gdzie będą :wink:

Ale mnie rozbawiłaś tym podobnym etapem :D :D :D

To chyba musiało trwać u Was dłużej , skoro tyle ślicznych niebieskich rur macie pod podłogą :wink:

A do grona czytelników już jesteś zapisana 8)

Pozdr

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry Amtlo, przyszłam sprawdzić czy robota idzie, i idzie i fajnie, że idzie :D .

Ja też jestem raczej oszczędna w słowach i czasem żałuję, bo chciałabym móc zapaplać innych i nie wychodzi mi to nic, a nic :roll: .

Ale z drugiej strony są i tacy, że jak zaczną to skończyć nie mogą i to też męczy - tak źle i tak niedobrze :-? .

Ale z drugiej strony są i tacy, że jak zaczną to skończyć nie mogą i to też męczy - tak źle i tak niedobrze :-? .

Cześć Soniko,

a co tam, dowartościujmy się - niech zostanie tylko wersja: i tak niedobrze .. :wink: .

I tej wersji będziemy się trzymać :wink: .

witaj Amtlo

ach te dylematy...tu za mało tu za dużo Wiesz na tym etapie to wszystko wygląda takie małe,nie martw się Jak mury pójdą w górę to dopiero będzie widać jak to jest.

A dokumentacja foto to baaardzo ważna sprawa Właśnie min. dlatego,że dopiero na zdjęciach widać że coś brakuje,że nie wygląda tak jak byśmy chcieli.

Tak więc pstrykaj,pstrykaj zdjęcia i dziel się nimi z nami forumowiczami

Życzę zdrówka dla dziecięcia ,trzeba opanować tę alergię

Moja starsza cóka też alergiczna,na wiele codziennych aleregenów min.na kurz(nie da się żyć pod kloszem),ale tez na wiele owoców np.na jabłka

Niestety alergie są coraz częstsze i cora więcej ludzi choruje,i nie tylko dzieci.

Ale to jest niestety cena cywilizacji.Aż strach pomyśleć co będzie dalej

Pozdrawiam i trzymam kciuki za budowanie

Bo

Jeszcze raz: łap sygnał a stronkami się nie przejmuj :roll: nie będę już na to zwracała uwagi, bo cieszę się że do mnie zaglądasz :D

Taaaaaaaaaa, z tymi alergiami to przedziwna sprawa. Skoro Twoja córcia nauczyła się z takimi trudnymi radzić to i my musimy :wink:

Ale przecież kurz jest wszędzie :o Jak ona to robi????????????? Chyba tylko środki farmakologiczne? Czy się z tego wyrasta?

Pozdr

A zaglądam,zaglądam do dzienniczka :) Toż my "średnie" kobitki musimy się wspierać w doli i niedoli :lol:

Moje dziecko ma różne okresy nasilenia alergii.wtedy się lekuje i jakoś przechodzi.Ale myślę,że odczulanie jej nie ominie.A to trwa kilka lat :-?

Ale trzeba działać,bo następstwa są poważne :(

Pozdr