Amtla 24.05.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 efilo, witam w moich skromnych progach - bo już wiem gdzie będą Ale mnie rozbawiłaś tym podobnym etapem To chyba musiało trwać u Was dłużej , skoro tyle ślicznych niebieskich rur macie pod podłogą A do grona czytelników już jesteś zapisana Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 te rury to nic ale te tony piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 JKa też kiedyś lubiłam piaskownice a teraz zrozumiałam jaka to droga zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 najgorsze że do faktycznej piaskownicy dla Zosi daleko a tu tyle piaseczku się zmarnowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzień dobry Amtlo, przyszłam sprawdzić czy robota idzie, i idzie i fajnie, że idzie . Ja też jestem raczej oszczędna w słowach i czasem żałuję, bo chciałabym móc zapaplać innych i nie wychodzi mi to nic, a nic . Ale z drugiej strony są i tacy, że jak zaczną to skończyć nie mogą i to też męczy - tak źle i tak niedobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Ale z drugiej strony są i tacy, że jak zaczną to skończyć nie mogą i to też męczy - tak źle i tak niedobrze . Cześć Soniko, a co tam, dowartościujmy się - niech zostanie tylko wersja: i tak niedobrze .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Ale z drugiej strony są i tacy, że jak zaczną to skończyć nie mogą i to też męczy - tak źle i tak niedobrze . Cześć Soniko, a co tam, dowartościujmy się - niech zostanie tylko wersja: i tak niedobrze .. . I tej wersji będziemy się trzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 i.. dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 i.. dobrze efilo, tylko od nas się nie zaraź my Cię nie chcemy zagadać ....a jedynie dopowiedzieć Chyba, że Ty z nami trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 sztama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 witaj Amtlo ach te dylematy...tu za mało tu za dużo Wiesz na tym etapie to wszystko wygląda takie małe,nie martw się Jak mury pójdą w górę to dopiero będzie widać jak to jest. A dokumentacja foto to baaardzo ważna sprawa Właśnie min. dlatego,że dopiero na zdjęciach widać że coś brakuje,że nie wygląda tak jak byśmy chcieli. Tak więc pstrykaj,pstrykaj zdjęcia i dziel się nimi z nami forumowiczami Życzę zdrówka dla dziecięcia ,trzeba opanować tę alergię Moja starsza cóka też alergiczna,na wiele codziennych aleregenów min.na kurz(nie da się żyć pod kloszem),ale tez na wiele owoców np.na jabłka Niestety alergie są coraz częstsze i cora więcej ludzi choruje,i nie tylko dzieci. Ale to jest niestety cena cywilizacji.Aż strach pomyśleć co będzie dalej Pozdrawiam i trzymam kciuki za budowanie _________________Bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 No, przeniosłam wpis we właściwe miejsce To wszystko przez mój inetrnet.Działa tak,że szkoda gadać.Coby mi sygnał nie uciekł,cobym zdążyła tak się spieszyłam,że strony mię się pomyliły Ale teraz jest ok. Sorki,pozdrawiam Amtlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.05.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Jeszcze raz: łap sygnał a stronkami się nie przejmuj nie będę już na to zwracała uwagi, bo cieszę się że do mnie zaglądasz Taaaaaaaaaa, z tymi alergiami to przedziwna sprawa. Skoro Twoja córcia nauczyła się z takimi trudnymi radzić to i my musimy Ale przecież kurz jest wszędzie Jak ona to robi????????????? Chyba tylko środki farmakologiczne? Czy się z tego wyrasta? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 No niestety alergia na kurz jest jedną z najbardziej popularnych. Na szczęście jest nadzieja że wraz z upływem czasu złagodnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A zaglądam,zaglądam do dzienniczka Toż my "średnie" kobitki musimy się wspierać w doli i niedoli Moje dziecko ma różne okresy nasilenia alergii.wtedy się lekuje i jakoś przechodzi.Ale myślę,że odczulanie jej nie ominie.A to trwa kilka lat Ale trzeba działać,bo następstwa są poważne Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 czemu średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.05.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 efilo, rogbog, zaczynam powoli poczytywać na temat alergii i przyzwyczajać się do faktu, że tak musi być. Sądzę, że od środy wszystko już będzie wiadomo. Najważniejsze, żeby się to nie przerodziło w coś gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 amtlabędzie dobrze. trzeba tylko mądrze podchodzić do alergenów i nie przesadzać z ekspozycją. Zosia odpukać ma tylko na banany. Trochę to upierdliwe bo w 90% deserków pojawia się banan, ale zdaję sobie sprawę że są gorsze alergie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 czemu średnie No bo 18 lat już skończyłyśmy Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.05.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 [ Zosia odpukać ma tylko na banany. A my właśnie teraz pokarmowe w środę mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts