Amtla 27.05.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Jestem, jestem.... 864 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 cześć wpadłam się przywitać....a gdzie Ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.06.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Cześć dziewczyny - jestem i znikam ... myślę i szukam.... Zaczyna mi się klarować wizja drugiej łazienki... A do tej wizji potrzebna jest mi wanna, która byłaby owalna u góry...ja wiem, że większość wanien jest owalna, ale chciałabym bez narożników . Aha, i ma być to wanna do zabudowy.... Czy macie jakieś propozycje w rozsądnej cenie ? Ewentualnie gdzie mam szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Cześć dziewczyny - jestem i znikam ... myślę i szukam.... Zaczyna mi się klarować wizja drugiej łazienki... To fajnie:wiggle: a płytki już wiesz jakie? W temacie wanny, to czy chodzi Ci o taka, jak na tym zdjęciu? http://img155.imageshack.us/img155/786/wannai.th.jpg W każdej firmie znajdziesz owalne kształty, Amtla Może być z Koła, Roca, Sanplast, Ravak, Ideal standard, Riho. Oto kilka przykładów: http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-owalna-180-x-85-kolo-clarissa-xwl2680,21510,168,i.html http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-owalna-180-x-85-kolo-progress-xwl2580,4062,168,i.html http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-180-cm-ideal-standard-venice-k-6631-01,24512,168,i.html http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-owalna-185-x-90-cm-excellent-oval-waexoval18wh,25025,168,i.html http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-wolnostojaca-poolspa-aura-190-x-100-pwr7810zn000000,115,168,i.html Te owalne, niestety do najtańszych nie należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 z owalna to nie do końca rozumiem ale za to dwa słowa o grzejniku - jest jak najbardziej ok. nie wywalaj go, będzie Pani zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.06.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) agawi, dziękuję bardzo - wrzucam w google i mam:yes: ...czasami trochę może przymuli ale jestem bardzo zmęczona... Własnie o takie wanny mi chodzi, ale chciałabym z takim wystajacym brzegiem... efilciu kochana, no wiesz owal...coś na kształt elipsy w różnym wydaniu zaokragleń - żeby nie było w wannie u góry tych prostokątnych narożników... Czyli grzejnik zostawiam - skoro wszystkie głosy za...mnie on po prostu obrzydł, tak do końca nie wiedzieć czemu...może ze względu na sposób mocowania... chyba tylko mocowanie zmienię, bo z pewnością zniszczy się przy założeniu płytek... Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.06.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 agawi, dziękuję bardzo - wrzucam w google i mam:yes: ...czasami trochę może przymuli ale jestem bardzo zmęczona...Własnie o takie wanny mi chodzi, ale chciałabym z takim wystajacym brzegiem... Nie ma za co Amtla To sama przyjemność pomóc komuś- w końcu od czego jest forum,nie? Jak znajdę z wystającym brzegiem, to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 niestety niektóre ceny wanien powalają mi się marzy wanna wolnostojaca na nóżkach..........ale te ceny.........zgroza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Przywitać się przyszłam:) W sprawie wyborów nie zazdraszczam, sama ledwie to przeżyłam. A końcówka była taka :WSZYSTKO MI JEDNO BYLEBY JUŻ BYŁO Zmęczenie nie jest dobrym doradcą , dlatego dobrze robisz, że się nie spieszysz, że wszystko chcesz pomacać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 niestety niektóre ceny wanien powalają mi się marzy wanna wolnostojaca na nóżkach..........ale te ceny.........zgroza !!! ZGROZA NAD ZGROZAMI....ale spokojnie - coś znajdziemy, tylko tego szukania tyle...nie wiem, czy na chińszczyznę się nie decydować? Ona to przynajmniej dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ... A końcówka była taka :WSZYSTKO MI JEDNO BYLEBY JUŻ BYŁO Zmęczenie nie jest dobrym doradcą... Właśnie, właśnie...zaczęłam też osiągać taki stan, więc wyluzowałam...ale tak naprawdę nic mnie nie goniło i mogłam odpuścić. Teraz zobaczymy na jak długo... A takie macanko to lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 nie wiem, czy na chińszczyznę się nie decydować? Ona to przynajmniej dostępna. Nie mam doświadczenia z chińskimi wannami, ale koniecznie popytaj ludzi, którzy takie mają. Z tego co słyszałam i sama czułam w marketach, te tworzywa niezbyt ładnie pachną, a zapach potęguje się podobno jeszcze bardziej po wlaniu gorącej wody... Masz już coś na oku, Amtla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.06.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ładne parapety Jakbym deja vu miał jak na nie patrzę ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.06.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 majki, faktycznie, zerknęłam do Ciebie trochę wstecz i mamy te same tonacje parapetowe...co prawda inny kamień, ale oba kamienie bardzo, bardzo mi się podobają....Obecnie w mieszkaniu mam podobne i jestem niesamowicie z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.06.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 ... Z tego co słyszałam i sama czułam w marketach, te tworzywa niezbyt ładnie pachną, a zapach potęguje się podobno jeszcze bardziej po wlaniu gorącej wody... Zdania są bardzo podzielone, ale nigdy nie wiadomo na co mogę trafić, więc rezygnuję z tego pomysłu. Trochę szkoda, bo wzory widziałam bardzo ciekawe i cenowo są bardzo konkurencyjne. Jednak decyzja zapadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.07.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 A co tu taka cisza? Jakieś wieści z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 no własnie.......Amtla gdzie jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.08.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Was moje Forumki po wakacyjnym niebycie internetowym....ja latem tak już niestety mam...ale myślę, że za rok będzie już inaczej. Właśnie wróciłam z Bułgarii, gdzie leniliśmy się na ekstra plażach... Chciałam wkleić parę fotek, ale "image" woła, że za duży format...trzeba będzie to pozmieniać - co niestety czasu wymaga, więc proszę o cierpliwość. Pogoda cudowna - w okolicach 40 stopni - dla mnie super....więc nadrobiłam trochę lata... Pojeździliśmy nieco, aby poza krajem dla bogaczy zobaczyć prawdziwą Bułgarię, tam gdzie widać biedę graniczącą z nędzą tuż obok wspaniałych kurortów... Wiele osiołków, konie zaprzęgnięte do wozów to częsty środek komunikacji jeśli wyjedzie się poza granice miast i autostrady... Piękne morze z przezroczystą wodą...dziwne piaszczyste plaże pełne muszli i ich szczątków...kamieniste wybrzeża, strome brzegi... -------------------55304 Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ale zazdroszczę tego urlopu:)My byliśmy w Warnie 25 lat temu! Wtedy to dla nas był prawie zachód-różności na bazarach czego u nas niet.Ale też widzieliśmy biedne miejsca a jak pzrzekroczylismy granice z Rumunią to doznałam szoku-żebrzące na ulicy małe dzieci:( Wklejaj Amtluś zdjęcia:) przedłuż nam troszkę lata,widoków morza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.08.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Bogusiu,proszę jeszcze o trochę cierpliwości...nie daję rady...brakuje doby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts