Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny - jestem i znikam ... myślę i szukam....:)

Zaczyna mi się klarować wizja drugiej łazienki...

A do tej wizji potrzebna jest mi wanna, która byłaby owalna u góry...ja wiem, że większość wanien jest owalna, ale chciałabym bez narożników . Aha, i ma być to wanna do zabudowy....

Czy macie jakieś propozycje w rozsądnej cenie ? Ewentualnie gdzie mam szukać ?

Cześć dziewczyny - jestem i znikam ... myślę i szukam....:)

Zaczyna mi się klarować wizja drugiej łazienki...

To fajnie:wiggle: a płytki już wiesz jakie?

W temacie wanny, to czy chodzi Ci o taka, jak na tym zdjęciu?

http://img155.imageshack.us/img155/786/wannai.th.jpg

W każdej firmie znajdziesz owalne kształty, Amtla:yes::D Może być z Koła, Roca, Sanplast, Ravak, Ideal standard, Riho.

Oto kilka przykładów:

http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-owalna-180-x-85-kolo-clarissa-xwl2680,21510,168,i.html

http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-owalna-180-x-85-kolo-progress-xwl2580,4062,168,i.html

http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-180-cm-ideal-standard-venice-k-6631-01,24512,168,i.html

http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-owalna-185-x-90-cm-excellent-oval-waexoval18wh,25025,168,i.html

http://www.lazienkaplus.pl/pl/wanna-wolnostojaca-poolspa-aura-190-x-100-pwr7810zn000000,115,168,i.html

Te owalne, niestety do najtańszych nie należą.:bash:

agawi, dziękuję bardzo - wrzucam w google i mam:yes: ...czasami trochę może przymuli ale jestem bardzo zmęczona...

Własnie o takie wanny mi chodzi, ale chciałabym z takim wystajacym brzegiem...

efilciu kochana, no wiesz owal...coś na kształt elipsy w różnym wydaniu zaokragleń - żeby nie było w wannie u góry tych prostokątnych narożników...

Czyli grzejnik zostawiam :yes: - skoro wszystkie głosy za...mnie on po prostu obrzydł, tak do końca nie wiedzieć czemu...może ze względu na sposób mocowania... chyba tylko mocowanie zmienię, bo z pewnością zniszczy się przy założeniu płytek...

Edytowane przez Amtla

agawi, dziękuję bardzo - wrzucam w google i mam:yes: ...czasami trochę może przymuli ale jestem bardzo zmęczona...Własnie o takie wanny mi chodzi, ale chciałabym z takim wystajacym brzegiem...

Nie ma za co Amtla:D To sama przyjemność pomóc komuś- w końcu od czego jest forum,nie?:yes:

Jak znajdę z wystającym brzegiem, to wrzucę;)

• 2 weeks później...
niestety niektóre ceny wanien powalają:(

mi się marzy wanna wolnostojaca na nóżkach..........ale te ceny.........zgroza !!!

ZGROZA NAD ZGROZAMI....ale spokojnie - coś znajdziemy, tylko tego szukania tyle...nie wiem, czy na chińszczyznę się nie decydować? Ona to przynajmniej dostępna.

... A końcówka była taka :WSZYSTKO MI JEDNO BYLEBY JUŻ BYŁO

Zmęczenie nie jest dobrym doradcą...

Właśnie, właśnie...zaczęłam też osiągać taki stan, więc wyluzowałam...ale tak naprawdę nic mnie nie goniło i mogłam odpuścić. Teraz zobaczymy na jak długo...

A takie macanko to lubię...;)

nie wiem, czy na chińszczyznę się nie decydować? Ona to przynajmniej dostępna.

Nie mam doświadczenia z chińskimi wannami, ale koniecznie popytaj ludzi, którzy takie mają. Z tego co słyszałam i sama czułam w marketach, te tworzywa niezbyt ładnie pachną, a zapach potęguje się podobno jeszcze bardziej po wlaniu gorącej wody...:( Masz już coś na oku, Amtla?

... Z tego co słyszałam i sama czułam w marketach, te tworzywa niezbyt ładnie pachną, a zapach potęguje się podobno jeszcze bardziej po wlaniu gorącej wody...

Zdania są bardzo podzielone, ale nigdy nie wiadomo na co mogę trafić, więc rezygnuję z tego pomysłu. Trochę szkoda, bo wzory widziałam bardzo ciekawe i cenowo są bardzo konkurencyjne. Jednak decyzja zapadła.

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Witam Was moje Forumki po wakacyjnym niebycie internetowym....ja latem tak już niestety mam...ale myślę, że za rok będzie już inaczej.

Właśnie wróciłam z Bułgarii, gdzie leniliśmy się na ekstra plażach...

Chciałam wkleić parę fotek, ale "image" woła, że za duży format...trzeba będzie to pozmieniać - co niestety czasu wymaga, więc proszę o cierpliwość.

Pogoda cudowna - w okolicach 40 stopni - dla mnie super....więc nadrobiłam trochę lata...

Pojeździliśmy nieco, aby poza krajem dla bogaczy zobaczyć prawdziwą Bułgarię, tam gdzie widać biedę graniczącą z nędzą tuż obok wspaniałych kurortów...

Wiele osiołków, konie zaprzęgnięte do wozów to częsty środek komunikacji jeśli wyjedzie się poza granice miast i autostrady...

Piękne morze z przezroczystą wodą...dziwne piaszczyste plaże pełne muszli i ich szczątków...kamieniste wybrzeża, strome brzegi...

-------------------

55304

Edytowane przez Amtla

Ale zazdroszczę tego urlopu:)

My byliśmy w Warnie 25 lat temu! Wtedy to dla nas był prawie zachód-różności na bazarach czego u nas niet.Ale też widzieliśmy biedne miejsca a jak pzrzekroczylismy granice z Rumunią to doznałam szoku-żebrzące na ulicy małe dzieci:(

Wklejaj Amtluś zdjęcia:) przedłuż nam troszkę lata,widoków morza:)