Beauty 04.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Amtla ,spędziliście przeurocze wakacje! Bardzo energetyczne zdjęcia!!!a gdzie to jest ,można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Oj przepraszam ,gapa ze mnie!! teraz doczytałam ,że to jest Warna.Ja tam byłam po drugim roku studiów,wolałabym nie pamiętać ile to było lat temu;)ale wspomnienia mam też cudowne ,shajcowałam się tam na "skwarka" ,nooooo,może poza tym ,że mnie tam okradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Zdjęcia są z Warny czy Neseberu? Beauty... nam też zajumali super aparat cyfrowy... mąż przezywał o aparat, a ja o kartę pamięci.... Amtla dzięki za przytulaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Ale cudowne wakacje:) Zaaazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Zdjęcia są z Warny czy Neseberu? Beauty... nam też zajumali super aparat cyfrowy... mąż przezywał o aparat, a ja o kartę pamięci.... Amtla dzięki za przytulaski Mnie zap....lili 80 dolców ,a to w tamytych czasach była bomba kasy ,dobrze ,że ówczesny narzeczony a teraźniejszy M miał jeszcze jakieś pieniądze ,bo okradli mnie w drugim dniu pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Amtla piękne zdjęcia:) Wakacje się udały, co? W Nesebrze byłam wieki temu, ale wspominam bardzo miło. Piękne widoki, pyszne owoce i baaardzo ciepło;) Ale, ale wchodzę do Twojego dziennika i co widzę?? Swój przepis na polędwiczki:lol2: Robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dziewczyny, co do zdjęć: cztery pierwsze to "nasza" plaża w Djuni nieopodal Sozopola, skąd pochodą następne zdjęcia za wyjątkiem ostatniego - Nassabar. Co do pisowni to jestem trochę w kropce i podaję nazwy oryginalne z tablic drogowych, bo wiele polskich tłumaczeń np. Nesabyr dalece odbiega od tego. A mieliśmy właśnie przewodnik polski z takimi dziwactwami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ale, ale wchodzę do Twojego dziennika i co widzę?? Swój przepis na polędwiczki:lol2: Robiłaś? Rooobiłam.... Niestety nie miałam czasu, dlatego uwieczniłam, bo muszę skorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Beauty,czyli pamietać będziesz ten kraj długo? Mnie tak próbowali za studenckich czasów zrobić w Chorwacji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 WŁAŚNIE DZWONIŁ GLAZURNIK, ŻE NIE PODEJMIE U MNIE PRACY :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.09.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 WŁAŚNIE DZWONIŁ GLAZURNIK, ŻE NIE PODEJMIE U MNIE PRACY :mad: O żeszszszsz:( a to dlaczego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Mocno podejrzewam, że przecenił swoje możliwości.... Jak zobaczył na miejscu to stwierdził, że w zasadzie to on nie ma sprzętu dobrego do takiej roboty Teraz jak ochłonęłam, to myślę, że lepiej że teraz się wycofał niż jakby miałby zniszczyć płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Wiesz,może faktycznie koleś jest uczciwy i nie chciał spartolić roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A jak młody student w nowym tygodniu szkoły? Radzi sobie z ...kolegami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) Dzisiaj miał 5 lekcji. Wrócił bardzo zmęczony...zażądał większego śniadaniana jutro, większej ilości picia Trzy dni w szkole - trzej inni koledzy w ławce Ale to pani przesadza, bo najpierw był kolega z przedszkola, zktórym absolutnie nie może siedzieć. Potem był sześciolatek, którego od razu zdominował, teraz Oskar...zobaczymy co jutro? Edytowane 5 Września 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ha!!! skąd ja to znam:p Moje dziecię w końcu musiało siedzieć samo, a i tak całą klasę potrafił rozgadać Zdjęcia wakacyjne...ehhhhh... szkoda słów, milczeć i kontemplować aaaa... i polędwiczki smaczniste muszą być, mam w zamrażalniku cztery to jeszcze tylko na kurki zapolować trzeba:lol2: aż mi ślinka przybrała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.09.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Arctica, jak tam zbiór kurek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.09.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 To jeszcze coś z życia pierwszoklasisty: Chłopak, który w piątek pluł i kopał Młodego, dzisiaj zaatakował ręcznie mojego syna. Ten oczywiście nie pozostał mu dłużny...i tak mamy zaliczoną pierwsza bójkę w szkole. Zobaczymy co jutro powie wychowawczyni....a co ja mam powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 "Jeżeli kolega zaczął pierwszy to bardzo dobrze zrobiłeś kochanie" to masz powiedzieć, a na kurkach nie byłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.09.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nigdy nie zaczynaj pierwszy bójki, ale jeżeli ktoś Cię bije, nie pozwól mu na to Tak tłumaczyłam mojemu synowi. Czy dobrze? Nie wiem,ale wyrósł na fajnego chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts