Amtla 06.09.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Oczywiście, że kolega zaczął "mamusia mam świadków" - bo takie było moje pierwsze pytanie... Trzymam wersję: nie daj sie bić innym ale nigdy nie zaczynaj pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.09.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Mocno podejrzewam, że przecenił swoje możliwości.... Jak zobaczył na miejscu to stwierdził, że w zasadzie to on nie ma sprzętu dobrego do takiej roboty Teraz jak ochłonęłam, to myślę, że lepiej że teraz się wycofał niż jakby miałby zniszczyć płytki. Albo znalazł większą fuchę Jak glazurnik może nie mieć sprzętu??? A masz już kogoś nowego na oku Amtla? Ciężko o dobrego fachowca, który przy okazji nie zedrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.09.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Aaa i gratuluję tytułu OLIMPhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/clap.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/party.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.09.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Albo znalazł większą fuchę Ciężko o dobrego fachowca, który przy okazji nie zedrze... Raczej nie znalazł lepszej, bo polecony przez moich sąsiadów i w dodatku ich dobry znajomy. Ale faktycznie potwierdzili, że super sprzętu nie ma Oj, właśnie żeby ta fachowość i cena była odpowiednia... Jutro jestem "umówiona" z takim jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 W takim razie trzymam kciuki za znalezienie dobrego fachowca, potem to już pójdzie jak z płatka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kafelkarz znaleziony ...ale za to kominkowy się przesunął ...pero, pero...bilans musi być na zero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.09.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Przepraszam, że dopiero teraz..... ale gratuluje Ci....nowego tytułu...OLIMP !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Lepiej dłużej poczekać ,niż później narzekać.Ale mi się rymło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Przepraszam, że dopiero teraz..... ale gratuluje Ci....nowego tytułu...OLIMP !!! :) Dziękuję... \ ale taki ze mnie Olimp jak z Koziej Wólki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Lepiej dłużej poczekać ,niż później narzekać.Ale mi się rymło Po wszystkich doświadczeniach też wychodzę z tego założenia...tylko tyle, że ciągle czekam, czekam, czekam...to budowanie się chyba nigdy nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Budowanie wyrobiło we mnie dotychczas nieznaną mi cechę -cierpliwość ,czego i Tobie Amtluś życzę.:Dkiedyś się to wszystko skończy i co później ?nuda....albo trzeba będzie się brać za kolejną budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Cierpliwość mówisz ...to ja chyba zostanę mistrzem świata \ a łóżko się robi czy się zrobiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Amtla, mojemu synkowi zawsze powtarzałam tak jak Atija....bójek nie zaczynaj ale jak biją to broń się......no i pewnego dnia zostałam wezwana do Pani Dyrektor bo Marcin mój baardzo spokojny synek pobił największego rozrabiakę w klasie..to było w 3 podstawowej. Pobił to i tak za dużo było powiedziane...on pomimo, że był troszkę mniejszy od kolegi po tym jak kolega wbił mu ostry ołówek w plecy, odwrócił się i złapał kolegę za włosy i tak podniósł go z ławki szkolnej....niestety, kolega długo nie powisiał w powietrzu bo jego włosy nie wytrzymały i kępa została w reku Marcina....Od tej pory mój syn zdobył sobie taki szacunek w szkole - nie tylko w klasie, że nikt go więcej nie zaczepiał....:no:.. A co do cierpliwości budowlanej to myślę, że każda z nas doskonale to zna....a ja na pewno. Jak wiesz u nas jako, że fachowca z prawdziwego zdarzenia mam tylko jednego no i wszystko chciał zrobić sam, to wszystko było i jest rozwleczone w czasie....ale zawsze mówię..powoli, powoli i na pewno dojdziemy do celu.... Trzymam kciuki za kolejnego fachowca od płytek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Amtelko...........co z kafelkami?? kłada sie?? pokaz jakies foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 kala, kafelki leżą.... w garażu Mam nadzieję, że w tym tygodniu zaczną trafiać na swoje docelowe miejsce...mam nadzieję, mam nadzieję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 MAM TOTALNIE DOSYĆ TEGO WYKAŃCZANIA.... MAM DOSYĆ NIESŁOWNYCH LUDZI.... MAM DOSYĆ KŁAMSTW I OBIETNIC... MAM DOSYĆ WSZYSTKIEGO:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Za kilka dni będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.09.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Amtla...........ja do tego dodam od siebie:NIENAWIDZE INSTALATORÓW !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Za kilka dni będzie lepiej Arniko, bardzo chciałabym być taką optymistką jak Ty. Ale naprawdę mam już DOSYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 nienawidze instalatorów !!!!!!!!!!!!! nienawidzący pseudofachowców łączmy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts