Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mocno podejrzewam, że przecenił swoje możliwości....

Jak zobaczył na miejscu to stwierdził, że w zasadzie to on nie ma sprzętu dobrego do takiej roboty :sick:

Teraz jak ochłonęłam, to myślę, że lepiej że teraz się wycofał niż jakby miałby zniszczyć płytki.

Albo znalazł większą fuchę:bash: Jak glazurnik może nie mieć sprzętu???

A masz już kogoś nowego na oku Amtla? Ciężko o dobrego fachowca, który przy okazji nie zedrze...

Albo znalazł większą fuchę:bash:

Ciężko o dobrego fachowca, który przy okazji nie zedrze...

Raczej nie znalazł lepszej, bo polecony przez moich sąsiadów i w dodatku ich dobry znajomy. Ale faktycznie potwierdzili, że super sprzętu nie ma :eek:

Oj, właśnie żeby ta fachowość i cena była odpowiednia...

Jutro jestem "umówiona" z takim jednym ;)

Amtla, mojemu synkowi zawsze powtarzałam tak jak Atija....bójek nie zaczynaj ale jak biją to broń się...:yes:...no i pewnego dnia zostałam wezwana do Pani Dyrektor bo Marcin mój baardzo spokojny synek pobił największego rozrabiakę w klasie..to było w 3 podstawowej. Pobił to i tak za dużo było powiedziane...on pomimo, że był troszkę mniejszy od kolegi po tym jak kolega wbił mu ostry ołówek w plecy, odwrócił się i złapał kolegę za włosy i tak podniósł go z ławki szkolnej....niestety, kolega długo nie powisiał w powietrzu bo jego włosy nie wytrzymały i kępa została w reku Marcina....Od tej pory mój syn zdobył sobie taki szacunek w szkole - nie tylko w klasie, że nikt go więcej nie zaczepiał....:no::no::no:..

A co do cierpliwości budowlanej to myślę, że każda z nas doskonale to zna....a ja na pewno. Jak wiesz u nas jako, że fachowca z prawdziwego zdarzenia mam tylko jednego no i wszystko chciał zrobić sam, to wszystko było i jest rozwleczone w czasie....ale zawsze mówię..powoli, powoli i na pewno dojdziemy do celu....

Trzymam kciuki za kolejnego fachowca od płytek.

Pozdrawiam