Amtla 15.10.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) =kala67;4948339]... mógłby chociaż Was zawiadomic co sie dzieje !! ...nie łaskaw robić, nie łaskaw zawiadamiać.... Edytowane 15 Października 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.10.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Widzę, że wciąż jeszcze nie mieszkacie i, że wykonawcy nic lepsi niż za naszych czasów. Nasz kafelkarz zniknął na miesiac, mało tego, to co robił, jak teraz się okazuje nie najlepiej zrobił. Nie ma miejsca gdzie fuga pomiedzy scianą i podłągą nie jest wciągana przez odkurzacz. Teraz wiem, że tam nie powinno sie dawać fug a silikon. Tylko po co człowiek bierze fachowca jak sam musi wszystko wiedzieć... Eeee, szkoda gadać... Buziaki i zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mój pierwszy w życiu samodzielny zakup internetowy. Dotarł dzisiaj na miejsce http://img10.imageshack.us/img10/5654/201110171071.jpg A tutaj z bliska: http://img830.imageshack.us/img830/5021/201110171072.jpg Zobaczymy jak będzie z jakością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 kala, fotki specjalnie dla Ciebie...ale już nie miałam siły żeby je rozpakować... \ Na górze będzie męska, szara łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.10.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Pojawił się dzisiaj płytkarz...pracował od 8-13...i co ja mam jeszcze w związku z tym napisać ? Ręce już mi opadają... Podjęłam decyzję, że szukam na resztę prac nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ...bez komentarza...Amtlo:(Takich ludzi to wystrzeliłabym w kosmos!Taka ignorancja,brak szacunku dla ludzi którzy zlecaja i płacą za pracę...........bezrobocie to fikcja! Im mniej w głowie tym większa sodówa w głowie.....Szukaj kogoś innego,ale jednocześnie postaw od razu warunek-praca na pełny etat bez obijania, w umówionym terminie wykonana bo inaczej kasiuty nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Kiedyś słyszałam cytat.. " jeśli komuś woda sodowa uderza do głowy, to trzeba sprawdzić podstawę czaszki.... " Szukaj laska nowych kafelkarzy .... bo ten to jakiś niedo..bany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Amtlo dawno mnie nie było i widzę ,że jakiś dołek budowlany cię dopadł?....a kysz niech sobie odejdzie w siną dal:)Dziewczyny mają rację szukaj nowego kafelkarza;) a zdjęcia płytek wstawisz ,bo ciekawa jestem jak wyglądają?Pozdrawiam serdecznie i głowa do góry będzie dobrze zobaczysz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.10.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Amtla, przyszłam, przeczytałam i ......nie czekaj, aż glazurnik przypomni sobie o tobie bo szkoda czasu...są inni...no tak, łatwo to się mówi ale znaleźć tego jedynego to trzeba mieć szczęście....Będzie dobrze, trzymam kciuki...:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Amtlo, fajne te szare płytki:yes: Co ja mam Ci powiedzieć bidulko na temat tego glazurnika? NIC mu nie płać, niech spada. Szukaj nowego niestety. Ja nie wiem co w tych wykonawcach siedzi... A mówią, że jest bezrobocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.10.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 rogbog, Arnika, dorka, wasiek, agawi, :) dzięki babeczki za wsparcie i rady... Dzisiaj mam dwie wiadomości: jedną dobrą, drugą złą... Dobra to ta, że mam nowego glazurnika. Druga - zła to ta, że jak każdy fachowiec nie ma terminu na jutro...i znowu muszę czekać.... Dlatego ustaliłam, że obecny (nieobecny częściej) dokończy mi łazienkę na dole, a drugi zrobi całą na górze. Ten pierwszy twierdzi, że do końca tygodnia skończy - tylko dlaczego ja mu nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) http://www.paradyz.com.pl/GetFile/20093/PARADYZ_MASTO_038.jpg To są płytki do górnej łazienki. Kurcze, jakaś mała ta fota.... To może tu lepiej... http://www.lazienkomania.pl/data/gfx/pictures/medium/9/6/32469_6.jpg Edytowane 29 Listopada 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Dziewczyny, znalazłam taki kominek z tą większą zabudową. I co powiecie ? http://img256.imageshack.us/img256/3128/dsc00668me.jpg Niestety nie potrafię go odwrócić Edytowane 27 Października 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Mówisz i masz:) http://foto3.m.onet.pl/_m/8bec9c29554db9657da9ae877eed1dfb,10,19,0.jpg Podoba mi się ..i nawet myślałam o takim kamieniu..u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Tak, dokładnie. To jest właśnie trawertyn, z ktorego zrobię zabudowę...Jednak wydaje mi się ta górna część - ponad wkładem jakaś za ciężka Jak to obróciłaś Bogusiu? Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ale trafiłam:p PIĘKNY ten kominek. Dokładnie również o takim myślałam i o kamieniu też.:wiggle:CUDO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Amtlo płytki do łazienki bardzo ładne:)....a kominek super wygląda ....zrób taki u siebie będzie się cudnie prezentował Według mnie góra kominka nie wygląda wcale ciężko wszystko do siebie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Amtla, kominek ok. a na górę jak dasz tynk ozdobny to bedzie superPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 28.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witaj z rana! Kominek piękny ale brakuje mi miejsca na podręczny skład drewna, przecież trzeba gdzieś tych parę polan trzymać a nie za kazdym razem zasuwać do drewutni bo i palenia się wtedy odechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.10.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Amtla, kominek ok. a na górę jak dasz tynk ozdobny to bedzie super Pozdrawiam http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/112.gif a co do miejsca na drewno....Wszystko zalezy jak będzie eksploatowany kominek.Jeżeli "rekreacyjnie"(tak mam u siebie) nie robiłabym składu drewna w salonie.Nam wystarcza ilość przyniesiona w koszach do garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts