Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

agawi, rogbog, zuz@nko,

dziękuję za opinie :yes:

Mozaika nie pasuje, a przesunięcie fugi wypada AKURAT na środku łazienki :bash:

Coś innego wstawić Bogusiu chyba już nie mogę, bo są dwa kolory i cztery wielkości płytek - więc już się dzieje....

Chyba pozostanie mi to przesunięcie fugi i ...warunek żeby o tym jak najszybciej zapomnieć :o

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla... ja nie znam się... ale ta mozaika mi nie pasi, jest za duża...... Przesuniecie bym wolała...

A z innej strony są takie metalowe wykończenia , albo kątownik delikatny metalowy.... to może takim metalowym wykończeniem to potraktować... Broń Bosze plastikiem... ale metalowe by mogło być... a mozaika... np szklane są ładne po boku.... może takiej szklanej poszukać....

Ale ja bym na listwę postawiła... zlicujesz ze ścianą i nie wyjdzie źle... tylko jak założyłaś, że listewek nie będzie to klops... i jak ich nie lubisz....

Amtla, a ja podsunę coś jeszcze......wiem, że bedzie to pracochłonne....:yes::yes: bo sama coś takiego przechodziłam - jak napisała Bogusia tylko z kamieniem....

Nie wprowadzasz już żadnych nowych elementów tylko z jednego koloru płytek połamać je na drobno, obrobić delikatnie w betoniarce z piaskiem coby pozbyć się wszystkich ostrych kształtów i wyłożyć cały ten mały kawałek ściany...połączenia fug nie będzie widać a efekt jest znakomity...

Niestety, dopóki był kładzione całe płytki, albo tylko docinane było o.k.

Dzisiaj zaczęło się fazowanie....cholera jasna, ani jedna płytka nie jest dobra - wszystkie postrzępione....

http://img811.imageshack.us/img811/8958/201111211282.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/9072/201111211283.jpg

Jutro męska rozmowa...wóz albo przewóz...ja takiej roboty nie zdzierżę :mad: nie będą się u mnie uczyli roboty :mad:

Edytowane przez Amtla

Znaczy się mają panowie kiepska maszynę...

Niestety u mnie też nie jest za równo i też obstrzępione brzegi.... A też prosiłam...

I dodam, że było zrywane ze cztery razy... oczywiście klej i płytki moje, a zapłacić trzeba było... Brrrrrr

Już nie chcę fatalnych fachowców... Dlatego też nie robiłam dużej łazienki.... Poczekam pooglądam i zrobię jak będę pewna....