Amtla 17.11.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 agawi, rogbog, zuz@nko, dziękuję za opinie Mozaika nie pasuje, a przesunięcie fugi wypada AKURAT na środku łazienki Coś innego wstawić Bogusiu chyba już nie mogę, bo są dwa kolory i cztery wielkości płytek - więc już się dzieje.... Chyba pozostanie mi to przesunięcie fugi i ...warunek żeby o tym jak najszybciej zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.11.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 kafelkarz dzisiaj nie przyszełbo....bo nie mógł Czy tylko ja tak mam ? Czy ja przyciągam taki typ ludzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Spójrz na to pozytywnie, dał Ci więcej czasu na decyzję Może Amtla za "miętka" jesteś, ale z drugiej strony - skoro już doszłaś do wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.11.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ... ale z drugiej strony - skoro już doszłaś do wykończeniówki... Pocieszycielko Ty moja :) Kafelkarz dzwonił, że jutro przyjdzie z kolegą do pomocy, żeby szło szybciej...zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Pocieszycielko Ty moja :) Kafelkarz dzwonił, że jutro przyjdzie z kolegą do pomocy, żeby szło szybciej...zobaczymy... widzę że tu trzeba trzymać kciuki non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.11.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 zuz@nko, żebyś wiedziała. U mnie to ciągle tak, że nie znasz dnia ani godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Amtla... ja nie znam się... ale ta mozaika mi nie pasi, jest za duża...... Przesuniecie bym wolała...A z innej strony są takie metalowe wykończenia , albo kątownik delikatny metalowy.... to może takim metalowym wykończeniem to potraktować... Broń Bosze plastikiem... ale metalowe by mogło być... a mozaika... np szklane są ładne po boku.... może takiej szklanej poszukać.... Ale ja bym na listwę postawiła... zlicujesz ze ścianą i nie wyjdzie źle... tylko jak założyłaś, że listewek nie będzie to klops... i jak ich nie lubisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 i jak - są panowie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Są, są...a ja dzisiaj cały dzień w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Arniko, generalnie mam jeszcze dzisiejszy dzień do przemyśleń...listewka mówisz? Intensywnie myślę...dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.11.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Są, są...a ja dzisiaj cały dzień w pracy super że dotarli !!!! mam nadzieję że będziesz zadowolona ich tempa pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaloooooooooooooooo jak tam prace ??????????????? szybko prosze zdać relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 21.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Amtla, a ja podsunę coś jeszcze......wiem, że bedzie to pracochłonne....:yes: bo sama coś takiego przechodziłam - jak napisała Bogusia tylko z kamieniem.... Nie wprowadzasz już żadnych nowych elementów tylko z jednego koloru płytek połamać je na drobno, obrobić delikatnie w betoniarce z piaskiem coby pozbyć się wszystkich ostrych kształtów i wyłożyć cały ten mały kawałek ściany...połączenia fug nie będzie widać a efekt jest znakomity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Niestety, dopóki był kładzione całe płytki, albo tylko docinane było o.k. Dzisiaj zaczęło się fazowanie....cholera jasna, ani jedna płytka nie jest dobra - wszystkie postrzępione.... http://img811.imageshack.us/img811/8958/201111211282.jpg http://img337.imageshack.us/img337/9072/201111211283.jpg Jutro męska rozmowa...wóz albo przewóz...ja takiej roboty nie zdzierżę nie będą się u mnie uczyli roboty Edytowane 21 Listopada 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ściankę też walnęli...zobaczcie u góry - trudno było zmierzyć dobrze, czy przyciąć dobrze ? Różnica 5 mm o d brzegu...reszta zawalona klejem... http://img4.imageshack.us/img4/9356/201111211274.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Znaczy się mają panowie kiepska maszynę...Niestety u mnie też nie jest za równo i też obstrzępione brzegi.... A też prosiłam... I dodam, że było zrywane ze cztery razy... oczywiście klej i płytki moje, a zapłacić trzeba było... Brrrrrr Już nie chcę fatalnych fachowców... Dlatego też nie robiłam dużej łazienki.... Poczekam pooglądam i zrobię jak będę pewna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Arniko, mnie się jednak wydaje, że to brak umiejętności a nie zła maszyna. Maszynę mają na wodę, czyli dobrą... To też miałaś przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Uuuu Amtlo, to partacze:mad: Na glazurników jestem wyczulona:sick: Wywal ich czym prędzej, rozmowa tu nie pomoże. Szkoda Twoich płytek, bo to co pokazałaś nadaje się do wymiany:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.11.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Podziękowałam dzisiaj za współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ...znowu pod górkę Amtlo...szkoda, ale też tak bym zrobiła.Te obłupane płytki-wiem coś o tym.u mnie w małej łazience też tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts