dorkaK 28.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Amtlo rzeczywiście masz przeboje z tymi glazurnikami;) mam nadzieję ,że znajdziesz w końcu fachowca ,który wykona swoją pracę dobrze ,rzetelnie i odpowiedzialne życzę Ci tego i trzymam kciuki!!!! Kominek bardzo ładny:) Pozdrawiam cieplutko papapa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No to wygranej w totka każdej z nas po kolei.... To kiedy wchodzi glazurnik...?Ja jakbym mogła na Twoim miejscu wziąć wole to bym tam przesiedziała.... Patrzyła na ręce i jak robi....Ja swojemu patrzyłam, wściekałam się, ale mąż mówił, ze końcowy efekt będzie dobry... Brrrr mogłam samej siebie słuchać, a nie chłopa... tak bym sporo kafli zaoszczędziła i kasy na poprawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Biorę na jutro wolne i będę patrzyła jak i co...jAK BĘDZIE ŹLE TO OD RAZU POŻEGNAM I KONIEC. WSZYSTKIM NAM ŻYCZĘ WYGRANEJ...NAJLEPIEJ W TOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No to ja już za jutrzejszy dzień trzymam kciuki.... A w totka, żeby wygrywać to chociaż kupon trzeba puścić... a ja nie puszczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.11.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Amtluś trzymam kciuki za jutro.nie daj się ...ja najczęściej puszczam totka jak jest kumulacja:) a mądrzy ludzie mówią że tacy nie wygrywaja.Mój mm gra regularnie i najwięcej wygrał 4 stówki:) z kolegą skreślili jeden kupon multi,wygrana była- 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 NIESTETY NIE... PRZEROSŁO ICH ZADANIE I NIE POTRAFIĄ SZLIFOWAĆ KRAWĘDZI.... ...albo jak twierdzą te płytki są tak bardzo twarde i kruche że zawsze będą poszarpane na brzegach po szlifowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Popytaj na FM czy po sklepach, czy tylko u Ciebie są takie problemy, czy zawsze się tak dzieje... No i nie wystarczy zwykła maszyna na wodę... musi być diament.... Niefajnie Czyli poszukiwania od nowa.... czy masz już kogoś w zamyśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 O mamuniu:o Ile Ty się bidulko namęczysz przez tych glazurników:mad: No i co teraz?:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dziewczyny, żeby było smieszniej wieczorkiem zadzwinił kafelkarz nr1, ten który znikął. Niestety prowadziłam samochód i nie mogłam odebrać. Tyle czekałam to poczekam aż zadzwoni drugi raz - ja nie oddzwaniam. Już chyba krok desperacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 aha, mam kolejne dwa numery do fachowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.12.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nikt nie pisze...bo ile można pisać o walce z glazurnikami... To ja napiszę: drugi raz zadzwonił nr1. Chce i to nawet bardzo dokńczyć dolną łazienkę. Wiadomo - kasiora pewnie krzyczy... Przyjedzie jutro. Dziewczyny trzmajcie kciukasy, żeby nie zrobił mnie w konia. Bo ja już widzę jak znika z narzędziami, kiedy mnie nie będzie przez chwilę - bo przecież nie będę cały czas tam siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.12.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Było tak:]http://img189.imageshack.us/img189/7994/201111211276.jpg Jest tak:http://img607.imageshack.us/img607/2845/201112011303.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.12.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Rano przyjechał nr 1. Takie tam ble, ble, ble... i wziął się do pracy. Skończył obudowę wanny i zabrał się za okna. I co ? ??? I zonk Płytki przycięte przez firmę zostały źle wykonane...nie trzymają wymiaru Jakiś debil dorwał się chyba do lasera... Ludzie kochani, już dawno jestem w tym klubie pechowców...ale żeby aż tak głęboko tam wpaść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.12.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 :hug:amtluś ,mam radę dla Ciebie ,skieruj myśli na "inne tory",. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ojejku :hug:Wiesz co Amtla, jakbym tylko umiała to sama bym Ci te płytki położyła. I to zupełnie za free:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ja też bym pomogła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.12.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziewczynki:wiggle: nie smutajcie Nr 1 robi dolną łazienkę i będzie robił górną...czasowo może wolniej, ale jakościowo ok. agawi, rogbog, a jak takie chętne do pomocy jesteście to ja wam robotę u mnie znajdę... Ważne, że mnie myślami wspomagacie i od razu lepie:wave:j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.12.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 zmykam z stąd bo tu robotę przydzielają a ja i tam mam jej aż nadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 agawi' date=' rogbog[/b'], a jak takie chętne do pomocy jesteście to ja wam robotę u mnie znajdę... Do pomocy glazurniczej Amtla, a nie ogólnej:p :lol2:Do ogólnej to i mnie się pomoc przyda...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts