Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to wygranej w totka każdej z nas po kolei....

To kiedy wchodzi glazurnik...?

Ja jakbym mogła na Twoim miejscu wziąć wole to bym tam przesiedziała.... Patrzyła na ręce i jak robi....

Ja swojemu patrzyłam, wściekałam się, ale mąż mówił, ze końcowy efekt będzie dobry... Brrrr mogłam samej siebie słuchać, a nie chłopa... tak bym sporo kafli zaoszczędziła i kasy na poprawki...

Nikt nie pisze...bo ile można pisać o walce z glazurnikami...

To ja napiszę: drugi raz zadzwonił nr1. Chce i to nawet bardzo dokńczyć dolną łazienkę. Wiadomo - kasiora pewnie krzyczy...

Przyjedzie jutro.

Dziewczyny trzmajcie kciukasy, żeby nie zrobił mnie w konia. Bo ja już widzę jak znika z narzędziami, kiedy mnie nie będzie przez chwilę - bo przecież nie będę cały czas tam siedzieć :eek:

Rano przyjechał nr 1. Takie tam ble, ble, ble... i wziął się do pracy.

Skończył obudowę wanny i zabrał się za okna. I co ? ??? I zonk :evil:

Płytki przycięte przez firmę zostały źle wykonane...nie trzymają wymiaru :mad: Jakiś debil dorwał się chyba do lasera...

Ludzie kochani, już dawno jestem w tym klubie pechowców...ale żeby aż tak głęboko tam wpaść ?:sick::mad:

Dziewczynki:wiggle:

nie smutajcie :no:

Nr 1 robi dolną łazienkę i będzie robił górną...czasowo może wolniej, ale jakościowo ok.

agawi, rogbog, a jak takie chętne do pomocy jesteście to ja wam robotę u mnie znajdę...:lol2:

Ważne, że mnie myślami wspomagacie i od razu lepie:wave:j