agawi74 02.01.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/98781_cyferki_napisy_nowy_rok.jpg Amelia, mayadaski, Nadulko, rogbog, Alunek, dorkaK, bogumil, agawi, ... ...bardzo, bardzo dziękuję Wam za noworoczne życzenia :) Mogę się odwajemnić dopiero dzisiaj, ponieważ spędziliśmy kilka dni nad morzem i ...bez netu:rolleyes: wolne przedłużyliśmy do wczoraj i w domku byliśmy dopiero późnym wieczorem, bo po drodze musiałam zaliczyć kilka sklepów - z czego moi panowie byli bardzo niezadowoleni ale ja zrobiłam właśnie taką minę i mam kilka fajnych ciuchów zakupionych :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.01.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 I jak było?Balety były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 03.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Fajnie było?, ubawiłaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Były, były balety...bez orkiestry co prawda, ale miało to same dobre strony, gdyż decybele były odpowiednie dla uszu i nie markowano głośnością niedociągnięć wykonawców - grały same światowe sławy. Jedzonko fajne, atmofera bardzo miła. Co prawda mm mooooooooocno przeholował, ale na szczęście są inni mężczyźni;) Młody po fajerwerkach ładnie zasnął i można było balować do 4. Ranek był niestety makabrycznie wczesny... W sobotę była przepiękna pogoda i pojechaliśmy pociągiem (atrakcja dla dzieciaków) na Hel do fokarium. A tam największym zainteresowaniem cieszyła się "maszyna" do wrzucania pieniążków po okręgu Edytowane 3 Stycznia 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 spóźnione ale najlepsze życzenia Szczęśliwego Nowego Roku.....i jak najszybszego zamieszkania w nowym domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 wasiek , bardzo, bardzo dziękuję za życzenia i odwzajemniam je dopiero teraz DUŻO, DUŻO ZDROWIA i żeby pieniążki się mnożyły a kłopoty zawsze dzieliły w tym Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To widzę,że Sylwester udany:) Oby cały rok był udany,szczęśliwy. Ja też życzę Ci szybkiego zamieszkania w domku, ale przede wszystkim duuuuużo zdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.01.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Oj, w domku, w domku....jakoś dziwne mi się to wydaje Dzisiaj od rana u nas dżdży i siąpi...szarzyzna okrutna, pochmurno i smutno. mimo to wybralismy się na krótki spacerek. i co ? I przyroda wariuje...oto dowód, zieloniutkie pączki: http://img854.imageshack.us/img854/5148/201201061435.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kupiłam dzisiaj sobie kuchenne upiększacze. Niestety zdjęcia fatalne i nie chcą być inne przy świetle. Ale coś tam widać, a ja poprawiłam sobie humor... http://img11.imageshack.us/img11/4985/201201071442.jpg http://img600.imageshack.us/img600/8449/201201071440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Fajne te kuchenne upiększacze:wiggle:Pączki w styczniu? No skandal. Najgorsze jest to, że dzisiaj zobaczyłam u siebie kiełkujące tulipany...:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.01.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 hej agusia, ale z Ciebie "nocny marek" Chyba nic z tych tulipanów nie będzie jeśli przyjdą nocą mrozki...no chyba, że zaraz wiosna przyjdzie. Ale na pewno przyroda dostanie w kość... Idę zobaczyć, czy jakieś nowości zakupowe u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 hej agusia, ale z Ciebie "nocny marek" Na drugie mam marek:lol2: rzeczywiście, lubię po nocy buszować w necie:rolleyes: Chyba nic z tych tulipanów nie będzie jeśli przyjdą nocą mrozki...no chyba, że zaraz wiosna przyjdzie. Ale na pewno przyroda dostanie w kość... Idę zobaczyć, czy jakieś nowości zakupowe u Ciebie:) Nie strasz mnie z tymi tulipanami Amtla- mam wszystkich cebul ponad 100...:bash: U mnie zero nowych zakupów, ale w tym tygodniu będą zasłony i narzuta:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Zima odwołana, przynajmniej tegoroczna http://www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/styczen-i-luty-jak-marzec-lato-w-maju-amerykanie-prognozuja-polrocze,18018,1,0.html u mnie też cebulowe powyłaziły z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.01.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 zimy nie lubię to fakt ale powinna przyjść bo "zeżre" nas robactwo w lato a z drugiej strony to dobrze bo ja wciąż na letnich śmigam a 4 tysie na nowe jakoś mi się rozeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Robactwo... brr i ono nawet teraz nie wszystkie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Amtlo jak sprawa z łazienkami zakończona? już wszystkie kafelki położone? glazurnik wywiązał się z umowy i swojej pracy? Jak masz jakieś fotki ,to pokaż ....jestem ciekawa jak wyszło;) Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.01.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Amtlo jak sprawa z łazienkami zakończona? już wszystkie kafelki położone? glazurnik wywiązał się z umowy i swojej pracy? ! Łazienki nieskończone Aż się boję teraz pisać, więc jeszcze pomilczę....jak się wszystko wyklaruje to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.01.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ...a 4 tysie na nowe jakoś mi się rozeszły Jak ja Ciebie doskonale rozumiem... Niech będzie trochę mrozu, ale bez śniegu - tak na robactwo żeby nie trzeba było zimówek zakładać oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.01.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Robactwo... brr i ono nawet teraz nie wszystkie śpi Bo mrozu brak. A u mnie kret zrobił sobie wypas solidny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts