Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtluś krety zawitały?;):(Problem...U mnie narazie świeżych kretowisk nie widać,ale one chyba gdzieś się kręcą koło domu,bo nasze czytaj uliczne kotki już siedzą przy ogrodzeniu,na pustej działce sąsiadów.Zuźka też...więc chyba coś jest na rzeczy.Musza zrobić obchód.

Ja polecam drzwi PRESTIGE z Euronord-http://www.euronord.com.pl/produkty,drzwi-zewnetrzne-wlokno-szklane-prestige,opis.html.Mają już 4 lata(od momentu założenia),są nadal szczelne,nie wypaczyły się.Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.Nie są drewniane,tylko z włókna szklanego.Ale okleina wygląda super.POLECAM:)

zimy nie lubię to fakt ale powinna przyjść bo "zeżre" nas robactwo w lato :(

a z drugiej strony to dobrze bo ja wciąż na letnich śmigam ;) a 4 tysie na nowe jakoś mi się rozeszły :(

Kobitki, od niedzieli podobno na pewno ma być zima, lepiej nie ryzykujcie!

Amtla fajne masz płytki w łazience, te beżowe, czyje one, jak się nazywają?

Dziewczyny, pomocy !!!

Zaczynam temat drzwi. Generalnie wielu producentów, wzory dosyć zbliżone. Napiszcie PROSZĘ, jakiej firmy drzwi pod względem jakości POLECACIE - ewentualnie NIE POLECACIE.

A powiedz mi kochana ile możesz/chcesz wydać na takie drzwi?

Ja mogę Ci polecić mojego stolarza- jest z Mazur, nie wiem skąd Ty jesteś... Jak odległość jest znośna to dojeżdża. Mam jeszcze jeden namiar, z którego miałam korzystać- też polecony:D

O Porcie, to same złe rzeczy słyszałam- kiepska jakość

Nie polecam drewnianych drzwi producenta

ZETDEK Dobre Drzwi

niby są piękne i reklamują się pięknie: " Firma Zet-Dek zajmuje się produkcja drzwi wewnętrznych i zewnętrznych z wysokogatunkowego , wyselekcjonowanego drewna" ale to pic na wodę:mad: akurat gdy przyjechały robił u mnie schody stary doświadczony stolarz, obejrzał futryny od strony surowej i stwierdził że to drzewo to śmieć leśny, czyli z przecinki, takie cienioty 5-centymetrowe, świeże i miękkie:o rzeczywiście przy puknięciu w kant ( odkurzaczem, sprzączką plecaka) wgniata się i odbija okleina. Z 5 drzwi 2 szt w ub. ciepłe ale mocno wilgotne lato napęczniały i nie domykały się aż do listopada, czyli włączenia w domu co i porządnego ich wysuszenia a montowane były jesienią rok wcześniej!

Na górę zamówiłam drzwi u stolarza od schodów i są super - piękne, solidne i w zbliżonej cenie:yes:

Edytowane przez Amelia 2

Dziewczyny, bardzo dziękuję za opinie i namiary....:yes:

\

A teraz.....................

http://img864.imageshack.us/img864/3161/201201171486.jpg

http://img811.imageshack.us/img811/2189/201201171485.jpg

...czyli prawie skończona dolna łazienka.

Wiem, wiem - fatalne zdjęcia - komórka i wogóle, ale nie mogłam się powstrzymać.

Edytowane przez Amtla

Widzisz Amtla... a mówiłam pomału, pomału a dojdziemy do celu...:p...mój mąż małą garderobę robi już 2-tydzień...powolutku, bez przemęczania, codziennie po troszeczku..i ...tez w końcu dojdzie do celu....;););).. tak jak u Ciebie z łazienką i pozostałymi pomieszczeniami...głowa do góry... bedzie dobrze....:-)

Wow! ...mogłabyś zrobić trochę lepsze zdjęcie....:lol2:

Beuaty Ty się śmiej...ale te zdjęcia są porażająco nieudane :jawdrop: Łazienka traci swój czar i na pewno je usunę...

I do tego to zaklejone okno - masakra...

...ale wczoraj tak się cieszyłam :wiggle:

Edytowane przez Amtla