Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

agawi,

dziękować, dziękować...tylko tak mi głupio jakoś, że bez Starszego jedziemy...i on smutny jakiś - duży chłop cholipka jasna ;)

A tym kolorkiem drewna, to taki właśnie był pierwotny zamysł jak u Ciebie. A teraz myślę, że orzechowe okna u góry ma tylko dwa, trzy połaciowe - połaciowe i jedno białe łazienkowe.

Ten słup łazienkowy jest bez miecza+ bale sufitowe. Na strychu ma trzy z mieczami, a w pokoju i korytarzu tylko bale syfitowe.

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi,

dziękować, dziękować...tylko tak mi głupio jakoś, że bez Starszego jedziemy...i on smutny jakiś - duży chłop cholipka jasna ;)

Może Ci się wydaje, że smutny... Będzie miał chwilę spokoju :lol2::lol2:

A tym kolorkiem drewna, to taki właśnie był pierwotny zamysł jak u Ciebie. A teraz myślę, że orzechowe okna u góry ma tylko dwa, trzy połaciowe - połaciowe i jedno białe łazienkowe.

Ten słup łazienkowy jest bez miecza+ bale sufitowe. Na strychu ma trzy z mieczami, a w pokoju i korytarzu tylko bale syfitowe.

A może pomaluj ten miecz w łazience na biało, w komplecie do okna połaciowego?

Nie będzie ciężko i nic optycznie nie zmniejszy łazienki:yes::D Masz jeszcze chwilkę na zastanowienie:D

Dziewczyny,

dzisiaj po 8 latach przerwy założyłam narty i zjechalam...i to nawet kilka razy :yes:

Zaliczyłam oczywiscie dupaski, a co z formą to się jutro okaże ;)

Bardzo się bałam, że zapomniałam, bo nigdy orłem nie byłam w te klocki....

Teraz tylko się modlę, żeby się nie połamać :cool:

A Młody jeździ podobno lepiej ode mnie :D

Wreszcie rozkminiłam ocokaman z tą ścianą przy kominku!:lol2: Fakt niezaprzeczalny tynk gipsowy, zwłaszcza niedoschnięty zawsze będzie Ci pękał przy intensywnym paleniu w kominku i wylocie gorącego powietrza prosto na niego:(. Więc:

1.pomysł pierwszy - ścianka z białej cegły /cienkich ceglanych płytek/

2.pomysł drugi - tapeta z włókna szklanego pomalowana farbą lateksową

3.pomysł trzeci - zasłona/ścianka/wnęka zasłaniająca ścianę i kierująca wylot gorącego powietrza na salon a nie na ścianę, na której nie daj bosze zawiśnie telewizor, to gorące powietrze go załatwi w mig.

aaaa........... i miłego szusowania!:cool::D

rasiulka Ty maja :D

bez pał litra nie razbieriosz :yes: jak nas uczono w szkole:lol2:

wybieram z tych opcji pozycje nr 2, bo na nr trzy nie mam pomysla jak mawiają w pewnym serialu...

Telewizor wg pierwotnego projektu miał byc na tej własnie ścianie, ale mądra inwestorka :lol2: przewidziała skutki takiego rozmieszczenia. Będzie na przeciwległej ścianie i słoneczka też będzie wówczas mniej na niego padało.

Dokładnie nie wiem, jak miałaby wyglądać ta ścianka kierująca powietrze na środek pokoju i czy ona nie zaczęłaby pękać na maxa ?

Właśnie wróciłam ze stoku, na kórym razem z Młodym pokonujemy swoje granice....

I cały czas trzymam kciuki za egzamin Starszego...podobno nie poszła mu rewela:sick:cyjnie na statystyka..ale po co komu probablistyka w zyciu ? Niech ją tylko zda.

Masz rację Bogusiu, co do tych pieniążków....

Jutro rano wracamy do domu.

Dzisiaj okropne roztopy. Padał śnieg, śnieg z deszczem i deszcz - na stoku "zero" przyjemności.Wszystko się kleiło do nart, a zbocze rozjeżdżone na maxa. Oddaliśmy sprzęt Młodego, bo wieczorkiem nie miało już sensu tam wracać. Teraz znowu śnieży...

Boję się tej jutrzejszej podróży, bo dzisiaj mieliśmy problem żeby ruszyć z parkingu. Trzeba było kopać łopatami do ziemi, a potem wzdłuż innych samochodów w odległości od nich około 2 cm:sick:

Ja jednak nie lubię zimy...

Po szczęśliwym powrocie - jestem cała i niepołamana :), tradycyjnie kilka fotek.

Widok z naszych okien na Śnieżkę i Kopę:

http://img842.imageshack.us/img842/481/201202121582.jpg

I więcej nie mogę pokazacać, bo Image strasznie mnie dzisiaj wnerwia....

Edytowane przez Amtla