Amtla 10.02.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 agawi, dziękować, dziękować...tylko tak mi głupio jakoś, że bez Starszego jedziemy...i on smutny jakiś - duży chłop cholipka jasna A tym kolorkiem drewna, to taki właśnie był pierwotny zamysł jak u Ciebie. A teraz myślę, że orzechowe okna u góry ma tylko dwa, trzy połaciowe - połaciowe i jedno białe łazienkowe. Ten słup łazienkowy jest bez miecza+ bale sufitowe. Na strychu ma trzy z mieczami, a w pokoju i korytarzu tylko bale syfitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 agawi, dziękować, dziękować...tylko tak mi głupio jakoś, że bez Starszego jedziemy...i on smutny jakiś - duży chłop cholipka jasna Może Ci się wydaje, że smutny... Będzie miał chwilę spokoju :lol2: A tym kolorkiem drewna, to taki właśnie był pierwotny zamysł jak u Ciebie. A teraz myślę, że orzechowe okna u góry ma tylko dwa, trzy połaciowe - połaciowe i jedno białe łazienkowe. Ten słup łazienkowy jest bez miecza+ bale sufitowe. Na strychu ma trzy z mieczami, a w pokoju i korytarzu tylko bale syfitowe. A może pomaluj ten miecz w łazience na biało, w komplecie do okna połaciowego? Nie będzie ciężko i nic optycznie nie zmniejszy łazienki:yes: Masz jeszcze chwilkę na zastanowienie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.02.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dziewczyny, dzisiaj po 8 latach przerwy założyłam narty i zjechalam...i to nawet kilka razy Zaliczyłam oczywiscie dupaski, a co z formą to się jutro okaże Bardzo się bałam, że zapomniałam, bo nigdy orłem nie byłam w te klocki.... Teraz tylko się modlę, żeby się nie połamać A Młody jeździ podobno lepiej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 13.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Udanego wypadu i mile spędzonego czasu!!! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 dorka, dziekuję ślicznie Dzisiaj piękna pogoda, słonko ślicznie świeci. Zaraz wybieramy się na stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Amtluś, zuch dziewczynka z Ciebie!Zyczę udanego wypoczynku,ale...uważaj na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Bogusiu, wczoraj pokonalam siebie. A teraz faktycznie najwazniejsze, żeby się nie połamać....Cały czas mam niestyty takie głupie myśli w głowie, że coś mi się stanie...Oczywiście zjeżdżam bardzo ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wreszcie rozkminiłam ocokaman z tą ścianą przy kominku! Fakt niezaprzeczalny tynk gipsowy, zwłaszcza niedoschnięty zawsze będzie Ci pękał przy intensywnym paleniu w kominku i wylocie gorącego powietrza prosto na niego:(. Więc: 1.pomysł pierwszy - ścianka z białej cegły /cienkich ceglanych płytek/ 2.pomysł drugi - tapeta z włókna szklanego pomalowana farbą lateksową 3.pomysł trzeci - zasłona/ścianka/wnęka zasłaniająca ścianę i kierująca wylot gorącego powietrza na salon a nie na ścianę, na której nie daj bosze zawiśnie telewizor, to gorące powietrze go załatwi w mig. aaaa........... i miłego szusowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 rasiulka Ty maja bez pał litra nie razbieriosz jak nas uczono w szkole:lol2: wybieram z tych opcji pozycje nr 2, bo na nr trzy nie mam pomysla jak mawiają w pewnym serialu... Telewizor wg pierwotnego projektu miał byc na tej własnie ścianie, ale mądra inwestorka przewidziała skutki takiego rozmieszczenia. Będzie na przeciwległej ścianie i słoneczka też będzie wówczas mniej na niego padało. Dokładnie nie wiem, jak miałaby wyglądać ta ścianka kierująca powietrze na środek pokoju i czy ona nie zaczęłaby pękać na maxa ? Właśnie wróciłam ze stoku, na kórym razem z Młodym pokonujemy swoje granice.... I cały czas trzymam kciuki za egzamin Starszego...podobno nie poszła mu rewela:sick:cyjnie na statystyka..ale po co komu probablistyka w zyciu ? Niech ją tylko zda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A sio na stok http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/winter-sports/smileys-winter-sports-544865.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A sio na stok http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/winter-sports/smileys-winter-sports-544865.gif ja nie wiem kiedy przestaniesz mnie zaskakiwać tymi gifami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ja nie wiem kiedy przestaniesz mnie zaskakiwać tymi gifami Mam nadzieję, że nigdy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 To ja gifa na ból nóg poproszę Wczoraj zero bólu, dzisiaj po czterech godzinach zjazdów troszkę, ale wieczór jest okrutny...A pieniążki się rozchodzą - ale po to podobno są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ból przejdzie ale frajda pozostanie:)...pieniążki hmmmm,te uciekają zawsze pierwsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.02.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Masz rację Bogusiu, co do tych pieniążków.... Jutro rano wracamy do domu. Dzisiaj okropne roztopy. Padał śnieg, śnieg z deszczem i deszcz - na stoku "zero" przyjemności.Wszystko się kleiło do nart, a zbocze rozjeżdżone na maxa. Oddaliśmy sprzęt Młodego, bo wieczorkiem nie miało już sensu tam wracać. Teraz znowu śnieży...Boję się tej jutrzejszej podróży, bo dzisiaj mieliśmy problem żeby ruszyć z parkingu. Trzeba było kopać łopatami do ziemi, a potem wzdłuż innych samochodów w odległości od nich około 2 cm:sick: Ja jednak nie lubię zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Po szczęśliwym powrocie - jestem cała i niepołamana , tradycyjnie kilka fotek. Widok z naszych okien na Śnieżkę i Kopę: http://img842.imageshack.us/img842/481/201202121582.jpg I więcej nie mogę pokazacać, bo Image strasznie mnie dzisiaj wnerwia.... Edytowane 20 Lutego 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Stok, na którym odnowiłam moje umiejętności narciarskie: http://img853.imageshack.us/img853/5764/201202121593.jpg Edytowane 23 Lutego 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Trochę śnieżycy: http://img689.imageshack.us/img689/1281/201202151662.jpg Edytowane 23 Lutego 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Łazienka górna prawie ukończona, ale mam ogromne problemy z wklejeniem zdjęć z imageshack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Trzeba się zalogować - bezpłatnie wtedy działa nadal nienagannie czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts