Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Udało się...

A zalogowana i zarejestrowana to już jestem od wszechczasów Gosiek ;)

I wraca temat, na jaki kolor pomalować widoczną stolarkę ??? Czy w kolorze pseudodrewnianych płytek ? Czy na biało ?

Tu chyba najbardziej podobny kolor do rzeczywistego - ma przypominać orzech.

http://img194.imageshack.us/img194/9453/201202201739.jpg

http://img843.imageshack.us/img843/358/201202201740.jpg

Edytowane przez Amtla

Kafelkarz ukończył definitywnie dzisiaj swoją łazienkową robotę :) co nie oznacza oczywiście, że łazienka jest skończona...trzeba położyć gładź na niektórych płytach k-g. Trzeba załatać dziurę po rurze do w-c, którą udało się schować w zabudowie. Trzeba pomalować elementy drewniane.

Nie trzeba montować umywalki, bo ona już jest, ale nie końca podłączona. Zostaje oczywiście niebezpieczeństwo zniszczenia jej do czasu ukończenia robót wszelakich :eek:

Ponieważ zostawiłam w pracy aparat i komórkę, fotek nijakich dzisiaj nie budiet :jawdrop:

A ja bez tego sprzętu, czułam się niemiłosiernie zagrożona...

Ulala Amtla, jakie foty z wojaży:jawdrop::jawdrop:Dobrze, że śnieg dopisał, zazdraszczam;)

Łazieneczka już jest śliczna i nareszcie pana kafelkowego mamy z głowy:wave:

W sprawie stolarki to generalnie, wiesz, że ja lubię brązy, ale wydaje mi się, że z brązowymi slupami może być ponuro i chyba obstaję przy białych lub wręcz takich naturalnych tylko polakierowanych.;)

Czekam na więcej fot:popcorn::popcorn:

Ulala Amtla, jakie foty z wojaży:jawdrop::jawdrop:Dobrze, że śnieg dopisał, zazdraszczam;)

\

Eeeeeee tam z zadraszczaniem...spakować się i jechać..a wrócisz tak umordowana jak ja.

Łazieneczka już jest śliczna ...

Dziękuję za pochwały, bo ja już tak dosyć jej miałam, że sama zwątpiłam...

Amtluś- po primo super wyjazd! Taką zimę uwielbiam ale...tylko na wyjazdach:)A Tobie zazdroszczę szaleństwa na nartach:)

A po wtóre-dobrze,że już płytki położone,hurrra!Ja myślę,że stolarkę lepiej pomalować na orzech,tak jak płytki.Bo przy białym montażu,będą w sumie 3 kolory,a jak zostawisz kolor naturalny zrobią się 4 i nie wiem czy nie byłoby wtedy za dużo...Do tego białe ściany i dobre oświetlenie,wtedy nie będzie ponuro przy ciemniejszych słupach.

http://img641.imageshack.us/img641/7118/201202241749.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/7471/201202241748.jpg

Umywalka na swoim miejscu, ale niestety efekt mnie nie zadawala. Ma bardzo brzydko wykończoną stronę tylną. O zmianach będę myślała później.

A drewno? Na obecną chwilę wygrywa wersja koloru podobnego do orzecha.

Edytowane przez Amtla

Ta jest nablatowa, ale pomyślana jednak tak, że trzeba ją przysunąć do ściany. U mnie ze względu na skos, musiałam przesunąć umywalkę w lewo względem ściany komina...i klops, bo tył ma fatalny. Na razie nakleiłam tam białą mozaikę, ale mi nie pasi... Edytowane przez Amtla

To mnie pocieszyłaś ;) Tak strasznie to nie, ale czy to ładnie wygląda????????????????????

Wiesz co Amtla, to nie chodzi o to czy to jest brzydnie czy ładne, tylko o to, że wygląda to inaczej. Ty o tym wiesz dlaczego tak musi być, ale ktoś przyjdzie i pomyśli, że taki miałaś właśnie zamiar:) Szkoda, że jej całej nie widać ot tyłu- taki mozaikowy pas po całości byłby oryginalny.

Moim zdaniem to zostaw na razie, nic nie kuj. Zobaczymy, co powiedzą dziewczyny:rolleyes: