agawi74 07.03.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A co tutaj taka cisza?:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.03.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 cicho................czas przerwać tą ciszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Cisza, cisza....przerwana Młody załapał w szkole wirusa pokarmowego i tak walczyliśmy cztery dni ostro. Pierwszy dzień minął na wymiotach i spaniu naprzemiennie. Nocą nie było lepiej. Nic kompletnie nie jadł przez trzy dni, czwartego próbował ale jelita nic nie przyjmowały. Po tych czterech dniach był tak osłabiony, że nie miał sił chodzić. Piątego dnia nastąpiła poprawa i teraz jest oki. Dzisiaj zakupiłam szafkę podwieszaną do łazienki. Ma kolor czekoladowy i zupełnie inaczej wygląda na miejscu niż w sklepie. Wypowiedzcie się ...na razie stoi i czeka czy nie oddać http://img560.imageshack.us/img560/6789/img1872w.jpg Podjęłam także próbę zamiany umywalki w górnej łazience. http://img40.imageshack.us/img40/7929/201203061787.jpg Dla porównania wielkości fotka, gdzie widać jaka niestety mała jest ta trójkątna... http://img689.imageshack.us/img689/6333/201203061776.jpg Co myślicie? Edytowane 9 Marca 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hej Amtla Współczuje synkowi wirusa:sick: musiał się biedak wymęczyć Kochana jakie zakupy:wiggle:Szafka wydaje się być fajna, choć trudno tak stwierdzić bez montażu i umywalki... A co Ci w niej nie pasuje? Nowa umywalka super! to jest to, tylko mam malusieńkie ale- czy nie jest za mała? Przy tej starej wydaje się maluteńka i obawiam sie, że może się strasznie chlapać naokoło przy użytkowaniu... Ale wygląda pięknie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 A co Ci w niej nie pasuje? Mnie właśnie wszystko w niej pasuje, ale chciałabym sprawdzić swój gust Czy ten kolorek nie gryzie się ze ścianami ? ...czy nie jest za mała? Przy tej starej wydaje się maluteńka i obawiam sie, że może się strasznie chlapać naokoło przy użytkowaniu... Ale wygląda pięknie:rolleyes: Tą wypowiedzią potwierdzasz wszystko, co myślałam pokazując nową umywalkę. Ma piękny kształt i jest super wykonana, ale dla facetów którzy głównie będą z niej korzystać na pewno za mała. Dlatego pokazałam obie, żeby to unaocznić.... dziękusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 I jeszcze tutaj pochwalę się moim bukietem http://img802.imageshack.us/img802/1479/img1891z.jpg http://img4.imageshack.us/img4/7916/img1893dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Bukiet cudny.A co do umywalki to trójkątna ładna, ale chyba na pokaz tylko... bo do uzytku im większa i normalna tym lepsza.... Jeszcze jak dla facetów to tym bardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ... chyba na pokaz tylko... bo do uzytku im większa i normalna tym lepsza.... Jeszcze jak dla facetów to tym bardziej.... Bardzo konkretnie to ujęłaś Arniczko Wiesz coś szczególnie o tych nastoletnich facetach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Mam trzech facetów( mąż, 13,5 lat i 20lat...) i na razie jedną łazienkę i jedną umywalkę na co dzień ( nie liczę tej w WC) Mam zwykłą Roca nie wiem którą, już nie pamiętam jest chyba na 65cm jest głęboka, szeroka nic nie chlapią na zewnątrz, jest wygodna, nawet jak dwoje na raz potrzebuje na gwałt umyć zęby... pomieszcza się...Nie kupowałabym ładnych umywalek na co dzień bo... modne na forum czy w sklepie.. ale dobre do użytku, praktyczne.... Tak myślę, że za jakiś czas nie będziesz jej wymieniała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.03.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Bukiet prześliczny...aż zapachniało wiosną Dobrze, że z synem już ok! Musiał się biedak wymęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 bogumił, a jak Ty się czujesz dzisiaj ? Młodemu już rogi rosną, więc jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.03.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hej Amtluś. Umywalka trójkątna bardzo ładna:). Jeśli jednak chcesz większą przyjrzyj się tej: http://www.grifo.pl/img/p/1469-4592-thickbox.jpg, to Caspia Square Cersanitu, bardzo ładnie wykończona dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 rasia, fajna jest...i do Hall'a pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 11.03.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Trójkątna umywaleczka cudna, widzę ją w gościnnej toalecie - rączki umyć i wracać na kawusię A dla facetów im większa i głębsza tym lepiej - chyba,że to oni bądą tam sprzątać. U mnie od rana śnieg pada oszaleć można z tą pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.03.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 koci, widzę, że u nas na zmianę pogoda. Dzisiaj słonecznie , ciepło i sucho. U mnie na szczęście już się skończyły te wczesne pobudki. ale pojawiły się problemy z zaśnięciem. Nie żeby wcześniej ich nie było, ale teraz przeciąga na maksa. A umywalka zdecydowanie za mała. Szkoda, bo była fajna, ale niestety typowo gościnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.03.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Bardzo ładna ta trójkątna umywaleczka,ale przy dla facetów chyba faktycznie za mała:)Podoba mi się też ta,którą pokazała rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Amtlo umywaleczka trójkątna super ,bardzo mi się podoba:) ale faktycznie tak jak pisze Bogusia dla facetów trochę za mała i ta też mi się podoba co Rasia pokazywała ;)myślę ,że pasowałaby do twojej łazieneczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dziewczyny,bardzo się cieszę, że mamy takie same opinie na temat slicznej aczkolwiek małej trójkątnej umywalki:yes: teraz robie wszelkie pomocnicze zakupy, bo niedługo - mam nadzieję- będę gościła panów malarzy... Dorka, co tam u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Piękny wiosenny bukiet:D I co z tą szafką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.03.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 KUPIONA ...nie zostanie zamontowana pewnie przez długi czas:( Ale najwazniejsze, że mogę szukać kolejnych, nie mniej atrakcyjnych - zwłaszcza cenowo acha, bukiet jeszcze żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts