Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cisza, cisza....przerwana :p

Młody załapał w szkole wirusa pokarmowego i tak walczyliśmy cztery dni ostro. Pierwszy dzień minął na wymiotach i spaniu naprzemiennie. Nocą nie było lepiej. Nic kompletnie nie jadł przez trzy dni, czwartego próbował ale jelita nic nie przyjmowały. Po tych czterech dniach był tak osłabiony, że nie miał sił chodzić. Piątego dnia nastąpiła poprawa i teraz jest oki.

Dzisiaj zakupiłam szafkę podwieszaną do łazienki. Ma kolor czekoladowy i zupełnie inaczej wygląda na miejscu niż w sklepie.

Wypowiedzcie się ...na razie stoi i czeka czy nie oddać :rolleyes:

http://img560.imageshack.us/img560/6789/img1872w.jpg

Podjęłam także próbę zamiany umywalki w górnej łazience.

http://img40.imageshack.us/img40/7929/201203061787.jpg

Dla porównania wielkości fotka, gdzie widać jaka niestety mała jest ta trójkątna...

http://img689.imageshack.us/img689/6333/201203061776.jpg

Co myślicie?

Edytowane przez Amtla

Hej Amtla:bye: Współczuje synkowi wirusa:sick: musiał się biedak wymęczyć:(

Kochana jakie zakupy:wiggle:Szafka wydaje się być fajna, choć trudno tak stwierdzić bez montażu i umywalki... A co Ci w niej nie pasuje?:confused:

Nowa umywalka super! to jest to, tylko mam malusieńkie ale- czy nie jest za mała? Przy tej starej wydaje się maluteńka i obawiam sie, że może się strasznie chlapać naokoło przy użytkowaniu... Ale wygląda pięknie:rolleyes:

A co Ci w niej nie pasuje?:confused:

Mnie właśnie wszystko w niej pasuje, ale chciałabym sprawdzić swój gust ;) Czy ten kolorek nie gryzie się ze ścianami ?

...czy nie jest za mała? Przy tej starej wydaje się maluteńka i obawiam sie, że może się strasznie chlapać naokoło przy użytkowaniu... Ale wygląda pięknie:rolleyes:

Tą wypowiedzią potwierdzasz wszystko, co myślałam pokazując nową umywalkę. Ma piękny kształt i jest super wykonana, ale dla facetów którzy głównie będą z niej korzystać na pewno za mała.

Dlatego pokazałam obie, żeby to unaocznić....

dziękusie...

Mam trzech facetów( mąż, 13,5 lat i 20lat...) i na razie jedną łazienkę i jedną umywalkę na co dzień ( nie liczę tej w WC)

Mam zwykłą Roca nie wiem którą, już nie pamiętam jest chyba na 65cm jest głęboka, szeroka nic nie chlapią na zewnątrz, jest wygodna, nawet jak dwoje na raz potrzebuje na gwałt umyć zęby... pomieszcza się...

Nie kupowałabym ładnych umywalek na co dzień bo... modne na forum czy w sklepie.. ale dobre do użytku, praktyczne.... Tak myślę, że za jakiś czas nie będziesz jej wymieniała....

koci,

widzę, że u nas na zmianę pogoda. Dzisiaj słonecznie , ciepło i sucho.

U mnie na szczęście już się skończyły te wczesne pobudki. ale pojawiły się problemy z zaśnięciem. Nie żeby wcześniej ich nie było, ale teraz przeciąga na maksa.

A umywalka zdecydowanie za mała. Szkoda, bo była fajna, ale niestety typowo gościnna :cool:

Dziewczyny,

bardzo się cieszę, że mamy takie same opinie na temat slicznej aczkolwiek małej trójkątnej umywalki:yes:

teraz robie wszelkie pomocnicze zakupy, bo niedługo - mam nadzieję- będę gościła panów malarzy...

Dorka, co tam u Ciebie słychać?