DarioAS 01.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 no i odezwał się?? Dario, napisałam 27 maja o 21,30 Pozdr no co Ty... ja nic takiego nie znalazłam umkło mi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Nie martw się wysokością fundamentów, na wszystko znajdzie się rada. Oj ciaszko, bardzo chciałabym w to wierzyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hej, hej dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Soniko, Rom, efilo witam Was serdecznie. Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale musiałam odbyć trzydniowy wyjazd służbowy A co do pogody, to upał mamy łącznie z niedzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 I proszę o troszkę większe zdjątka w dzienniku będzie się wygodniej oglądało Zdjęcia otwierają się większe po kliknięciu w nie. Ale może faktycznie wklejać większe? Jedyny minus, że dziennik będzie się dłużej otwierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Hej, dzień dobry Dario A teraz specjalnie dla Ciebie powtórka Mój Kierbud jeszcze tego samego dnia skontaktował się z Wykonawcą. Wyjaśnili sobie wątpliwości i Kiero doszedł do wniosku, że nic nie zmieniamy. Ale zawiadomił mnie o tym dopiero wieczorkiem, bo tłumaczył się pilnymi zajęciami i obowiązkami we wcześniejszych godzinach... A teraz muszę nadrobić zaległości i poczytać co z Twoim balkonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Gratuluję chudziaka! Teraz się nie obejrzysz jak ściany staną! Pozdrawiam! Jak mnie nie było nic nie ruszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Od kiedy ciąg dalszy? W piątek konsultacje na budowie, bo jutro "świat się wali" Telefonicznie bałam się podjąć decyzję, gdy Wykonawca znalazł nieścisłości w poprawkach naniesionych przez znaną już wszystkim panią od adaptacji.... Najprościej mówiąc - drzwi do pomieszczenia gospodarczego się nie mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 niespodzianek ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Amtla, spoko jeszcze sporo będzie "niespodzianek" Ale widzisz,wykonawca trzyma rękę na pulsie i coś już wyłapał Ach ci od adaptacj...i .Wiesz, jak dotychczas nie znam osoby(moich znajomych) u których adaptacje nie byłyby skopane Widać to norma Nasz( św.pamięci) tak zrobił adaptacje np.dachu nad garażem-że zabrakło więźby,na tak wielką połać dachu ni przewidział wzmocnień(pierwszy większy śnieg...i aż strach pomyśleć)Całe szczęcie dekarze od razu to wyłapali i zrobili to jak należy. Trzymam łapki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witaj Amtlo po przerwie No niestety tu też zasada pańskie oko konia tuczy działa i to jak. Nie doglądasz to nie ma. A co do niespodzanek - super że Twój kierbud zachowuje przytomność umysłu Zdjęcia wiem że można powiększyć ale łatwiej je jednak po prostu oglądać a nie klikać w każde. Aż tak wielkie to chyba nie są żeby powodować jakieś perturbacje z otwieraniem stronki. Ale może inni czytelnicy wolą tak - nie chcę tu narzucać swoich wymysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Przejrzałam projekt i znalazłam byka Wymiar 175 nagle na wymiarowaniu ławy fundamentowej został "cudownie" zamieniony na 200 A zatem zabrakło na pewno 25 cm Drzwi 90cm na pewno się nie zmieszczą... I co z tym fantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jezoo jak to?Znaczy niby pisze 200 a tak naprawde wychodzi tylko 1,75m? Gdzie to? I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Gorzej: powinno być 175 a jest 200. Czyli z długości ściany na której są drzwi zabrano 25cm bez konkretnego uzasadnienia. I teraz na jedne z drzwi - te przy schodach - brakuje 25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Amtla Nie wiem co pozmieniałaś w stosunku do rzutu w Twoim dzienniku, ale jeśli chodzi o pomieszczenie 11 to chyba musisz zmniejszyć kibelek? Tak na równo ze ścianką oddzielającą wiatrołap. Prysznica tam nie upychasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ścianka pomiędzy 11 a 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Tak właśnie ona, ma teraz 2 metry długości i wchodzi w światło drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ścianka pomiędzy 11 a 13? Nie, wejściowa do WC - cofnąć i powiększy się ta na drzwi do 11-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Amtla Nie wiem co pozmieniałaś w stosunku do rzutu w Twoim dzienniku, ale jeśli chodzi o pomieszczenie 11 to chyba musisz zmniejszyć kibelek? Tak na równo ze ścianką oddzielającą wiatrołap. Prysznica tam nie upychasz? Ja tego nie zmieniałam Nie wiem dlaczego ta kobieta to zrobiła!!!!!!!!!! To nie ma uzasadnienia. To co miała zrobić to przesunąc tą ściankę o 25 cm w kierunku 11, bo wtedy zmieszczę tam prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 O tak:http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/17992094_rysunek1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts