Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Ludzie, też tak mieliście ?

...

Niestety tak:yes::Dba,pomimo tego ,że już jakiś czas mieszkam ,to cały czas tak mam ..nic się w tym względzie nie zmieniło.:yes:ale trzeba wrzucić luz ,bo to amtluś dopierto początek ,a gdzie wybory dotyczące kuchni,,i innych szczegółów...myślę ,ze poniekąd jest to wina forum ,.bo pierdoły rozkminiamy tu na wszelkie sposoby.:Djak jak nie wiedziałam o istnieniu forum to decyzje przychodziły mi szybciej,,co jednak nie oznacza ,że forum jest be,wprost przeciwnie ,,,gdybym wiedziała wcześniej to może inaczej mój dom by wyglądał:yes:ale zamotałam ,co:lol2::lol2:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...ale zamotałam ,co:lol2::lol2:

Nie, nie zamotałaś. Ja sobie zdaję sprawę z tego wszystkiego co niesie wiedza z forum...ale jednocześnie wolę to niż brak doinformowania. Niestety coraz mniej czasu mam na wgryzanie się w szczegóły. a jak pomyślę o kuchni, to ciarki mnie przechodzą :stirthepot:

Z pewnością i to przeżyję :cool: no chyba, że padnę :lol2:

Właśnie skończyłam rozmowę na skypie ze Starszym, a tu wiadomość od Ciebie Beauty :D...i tak od razu raźniej.

A jak tam radzi sobie Twój syn ?

Mój syn radzi sobie bardzo dobrze...właśnie w piątek zdał kolejne kolokwium z anatomii ,z czego jest bardzo szczęśliwy ,bo to była głowa i szyja ,a na stomie to jest najważniejsze kolokwium z anatomii.We środę ma następne z biologiii i został w Łodzi ,bo w domu nie ma weny do nauki.Skarży się tylko na brak rozrywek ,niestety trafił do bardzo ambitnej grupy ,która cały czas siedzi w książkach.Ale dzięki temu to i on zrobił się ambitny,choć aż tak długo to on się nie uczy.Stwierdziłam ,że jest zdolniejszy ode mnie:lol2::lol2:a Twój jak tam?

A mój to już prawie stary wyga zahartowany w bojach, co to już wie, co u kogo i jak zrobić żeby się nie narobić:cool:

Taka typowa męska natura...

A z drugiej strony, jak widzę te trudne przedmioty techniczne, ten ogrom materiału, to przestaję się dziwić...Gdybym teraz studiowała, to chyba też bym na większym luzie wiele rzeczy robiła - bo ja taka pilna i obowiązkowa byłam zawsze.

U mnie zaledwie 2,70.

Agawi a u Ciebie ile ?

Ha Amtla u mnie nawet mniej 265-268cm:lol2: Taki bylo w projekcie i nie podnosiliśmy, bo to podwyższa koszty ogrzewania:( W poprzednim mieszkaniu mieliśmy 285:eek: i na początku trudno było mi się przestawić, ale teraz jest już ok.

Nie zamartwiaj się tak z tą wykończeniówką- ja na szczęście jak zawitałam na serio na forum to dom był już zbudowany i sporo było zrobione. Nam bardzo pomógł fakt, że od początku wiedzieliśmy jaki styl chcemy, brązowe okna, drzwi, kuchnia, itp.

Trzymam kciuki za szybkie decyzje:yes::D

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja"

życzy Bogusia

http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/kartka-na-Wielkanoc-zajaczek-pisanki-tulipany-jola-01.gif