Amtla 25.04.2012 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) http://img404.imageshack.us/img404/4543/201204202006.jpg Chyba wybór padnie na "dębine". Po przyjrzeniu się dokładnie tej jasnej (w środku) w innym sklepie - niestety odpada. Nie podoba mi się usłojenie. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Amtlo wybór dobry:) Ja mam na dole dąb palony (trochę za ciemny)ale na górze jest jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Bogusiu, a pokażesz mi swoje podłogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Amtla ja króciutko - mnie najbardziej się podobają 3 i 4 od prawej. Ta jasna za mdła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Amtlo dla Ciebie wszystko:)http://foto2.m.onet.pl/_m/b8c742728c6b30ba0c73f61faf5dbc4e,10,19,0.jpgdąb palony http://foto0.m.onet.pl/_m/6786f0e9e49373d9ce4d626cc4ae5dcc,10,19,0.jpgteż dąb ale dalej nie pamiętam kolory prawie realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.04.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) BOGUNIU, ślicznie Ci dziękuję Dzisiaj całe popołudnie "konserwowałam powierzchnie płaskie i poziome" jak to ładnie nazywa mój sąsiad...i cały czas patrzyłam na te próbki podłogi, patrzyłam i patrzyłam.... I tak sobie myślę, że chyba dam naturalny odcień, do tych moich płytek na dole, a na górze o ton ciemniejsze - taki postarzony jak na Twojej pierwszej fotce właśnie. Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.05.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ale piękne zdjęcia.Wczoraj rozmawialiśmy ze znajomym,który z żoną zaczął zwiedzać Polskę.Stać go dalekie podróże,ale stwierdziła że najwyższy czas poznać piękne zakątki naszego kraju.Na Twoich zdjęciach widać,że ma stuprocentową rację....czuję zapach morza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) Cześć Amtla Dawno nie zaglądałam, a tu takie zmiany Bardzo mi sie podoba Zdjęcia z wyjazdu też Edit: a propos podłogi - mnie podobają się te trzy próbki z lewej strony strony tych dwóch z prawej u mnie praktycznie nie widać, bo bardzo odbija się w nich światło. Edytowane 6 Maja 2012 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.05.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Piękne zdjęcia i piękną wycieczkę sobie zrobiliście....wspaniałe widoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.05.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) ...czuję zapach morza:) to jeszcze specjalnie dla Ciebie inny - majowy zapach morza... http://img543.imageshack.us/img543/3659/img2409a.jpg http://img864.imageshack.us/img864/3227/img2414f.jpg Na pocieszenie, dla tych którzy tam nie byli - potworne wietrzysko i zimnica Edytowane 8 Maja 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.05.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witaj Elenko, faktycznie po długim czasie a tu takie zmiany Bardzo mi sie podoba Zdjęcia z wyjazdu też Cieszy mnie taka opinia Edit: a propos podłogi - mnie podobają się te trzy próbki z lewej strony strony tych dwóch z prawej u mnie praktycznie nie widać, bo bardzo odbija się w nich światło. Na obecną chwilę zdecydowałam się na te dwie z lewej, ale może będzie tylko pierwsza z lewej. Cały czas rozważam, czy górę dać inną niż parter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.05.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Piękne zdjęcia i piękną wycieczkę sobie zrobiliście....wspaniałe widoki:) Wiesz Dorka, myślę, że nasza Polska jest pięknym krajem - tylko żeby jeszcze godziny otwarcia muzeów (niektórych przynajmniej) były dla ludzi normalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.05.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Halo Amtla, nic nie pisałaś, że przyjedziesz do mojego miasta w odwiedziny :) Elbląg jest piękny a starówka to moje miejsce pracy ... wyprowadziłam się na wieś ale pracuję w mieście... Fajną wycieczkę sobie zrobiliście... tutaj wokół nas jest wiele ciekawych miejsc do zwiedzania i powiem Ci, że jak dzieci były małe to często robilismy takie wypady.... a teraz.... tylko wieś, wieś i jeszcze raz wieś czyli nasz Wasioland jak nazwaliśmy naszą posiadłość....hi, hi, nawet dostęp do sieci internetowej tak sie nazywa Pozdrowienia z Elbląga Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Cześć Wasieńko gdyby był to wyjazd planowany, to z pewnością odezwałabym się do Ciebie Mąż wieczorem zabukował noclegi w "Młynie" i postawił mnie rano przed faktem dokonanym. chłopaki coś się namawiali, ale myślałam że szykują inna niespodziankę. wiesz, tyle roboty na budowie, a oni wycieczkę mi zafundowali... A waszą starówką jestem zachwycona. Tylko, że ta starówka to chyba taka stara z nazwy. Większość kamieniczek pięknie odnowiona albo wręcz zbudowana od nowa ? Czy to jakiś zastrzyk finansowy z Unii tak podziałał, czy już tak długo to wygląda ? Na ulicy Św. Ducha piękny przesmyk między budynkami. Katedra powala wielkością i znalazłam w niej mój ukochany obraz Matki Boskiej Nieustającej Pomocy. Nawet zrobiłam zdjęcie - ale wyszło zbyt ciemne. zdjęcie z piekarczykiem mamy, na wieży byliśmy, a na parkingu pomogliśmy dziewczynie wydostać się z potrzasku... Przygodę z żeglugą elbląską opisałam pokrótce w dzienniku. Bardzo mi żal było takiego finału podróży, bo bardzo nam się podobały okolice podczas rejsu i emocje na pochylniach także Nie mogłam się nadziwić jak wielkie są te zakłady A... Pozdrów proszę ode mnie starówkę ...i jeszcze sklep z włoskim obuwiem, który był niestety zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Amtla, zgadłaś środki z Unii zrobiły swoje i nasza starówka dostała dużo kamienic odbudowanych zgodnie z tym co było przed wojną...oglądając stare historyczne zdjęcia Elbląga sama jestem zachwycona starówką tą oryginalną a i teraz tą odbudowaną również.... A tym odlotowym przesmykiem między kamienicami chadzam sobie czasem...a przy św. Ducha robi się nasze nowe biuro, które będzie zajefajne .... bardzo blisko tegoż przejścia .......czyli reasumując stąpałaś po tych samych kamieniach po których ja stąpam prawie codziennie.... Przykro tylko, że tak nieciekawie skończyła się przygoda z pochylnią...i o dziwo, że otwarta była. Na ogół otwierają dopiero w czerwcu... Co do sklepu włoskiego to nie masz czego żałować, bo buty oczywiście są tam ale.....te ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Hej Amtla, ale miałaś fajową wycieczkę:wiggle:Cudne widoki http://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Mówisz, że było zimno? Aż trudno uwierzyć, bo w Wawie cały tydzień było po 30 stopnihttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/slonce.gif Jak tam podłogi?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.05.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 wasiek, to będziesz miała cudowne, klimatyczne biuro na przepięknej ulicy.GRATULUJĘ Życzę tam wielu, wielu petentów (o ile dobrze kojarzę). A z tymi butami, to bardzo zachęciła mnie nazwa sklepu na out...Czyżby mało miały ceny z tym wspólnego ? agawi, właśnie za chwileczkę jadę na pomiar pod zamówienie...Zobaczę co mi pan powie względem możliwości doboru grubości. I jakie upusty zaproponuje oczywiście U nas w domciu też były super upały. Wzięłam ciuchy na taką pogodę (bo przecież pakowała po wariacku), a potem chodziłam w jednych spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.05.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Przykro tylko, że tak nieciekawie skończyła się przygoda z pochylnią... TO BYŁA PRZYGODA ZE STATECZKIEM, KTÓREMU DO SPRZĘGŁA DOSTAŁY SIĘ BRUDY PŁYWAJACE W KANALE Sprzęgło oczywiście "walnęło" jak to sformułował kapitan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.05.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Amtla ,malownicza wycieczkę mieliście i rzeczywiście cudze chwalimy a swego nie znamy,....Polska jest taka piękna.My Mazury znamy z perspektywy wody ,pływamy na żaglach...kochamy je bardzo .Przez ostatnie dwa lata zaniedbaliśmy się trochę w tym względzie i oglądając te zdjęcia już rzuciłam hasło m ,że w tym roku koniecznie musimy znaleźć na to trochę czasu .Takie przygody jak Ty miałaś ze stateczkiem ,na jachcie są na porządku dziennym:lol2:tak ,ze nie można w żaden sposób narzekać na nudę ...:lol2:Fantastycznie spędziłaś majówkę ,zazdroszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Beauty, ja niestety skończyłam żeglować z chwilą zamążpójścia Aczkolwiek po Mazurach nigdy nie pływałam i znam je tylko z pewnej wycieczki, na której prawie zjadły mnie komary. A środków ochronnych wtedy nie było takich jak obecnie. A ponieważ żeglowanie hartuje charakter, to zawsze polecam zwłaszcza ludziom młodym. Mój sąsiad ma stopień kapitana i pewnie kiedyś też dam się namówić na wspólny rejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts