Beauty 09.05.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Beauty, ja niestety skończyłam żeglować z chwilą zamążpójścia Aczkolwiek po Mazurach nigdy nie pływałam i znam je tylko z pewnej wycieczki, na której prawie zjadły mnie komary. A środków ochronnych wtedy nie było takich jak obecnie. A ponieważ żeglowanie hartuje charakter, to zawsze polecam zwłaszcza ludziom młodym. Mój sąsiad ma stopień kapitana i pewnie kiedyś też dam się namówić na wspólny rejs No widzisz mu mnie było odwrotnie,,,ja z chwilą zamążpójścia dopiero zaczęłam z swoją przygodę z żeglowaniem.M mnie zaraził,on z kolei pływał od dziecka i nasze dzieci też tą pasja zaraził ..dzieci pływały już z nami jak tylko ukończyły 5 lat ,:yes:Zu teraz już naciska ,by w wakacje znowu pojechać ,bo jakoś mieliśmy teraz przerwę chyba nawet dwa lata.A to ,że żeglarstwo hartuje charakter t jest fakt niezaprzeczalny ,dzięki temu łatwiej mi było przetrwać budowę .:lol2:Jeżeli nadatrz ci się okazja by płynąć z sąsiadem, to się nawet nie zastanawiaj ,,przygodo ahoj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.05.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Hejka, co słychać? Jakieś nowe postępy:DPozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 agusia, jak miło że pamiętasz Właśnie szykuję zamówienie. Czy pamiętasz jaki macie podkład pod panele ? I czy to w ogóle tak istotne jak mówią ? (dudnienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.05.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 OBESZŁAM DZISIAJ CAŁĄ POZNAŃSKĄ IKEA :yes: Nogi mi wchodzą w d..ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Zuch dziewczynka z Ciebie:)Musisz miec niezła kondycję A zakupy jakoweś poczynione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.05.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Bogusiu, zakupiłam jedynie jakieś duperele typu pościel dla Młodego, świeczki itp. Głównie czas poświęciłam na "macanie" wszystkiego co znałam z obrazków. Dla tych, którzy mają ikee pod nosem, na pewno wydaje się to dziwne... Pooglądałam lampy, krzesła, biurka, regały, kanapy, łóżka - to wszystko co dla chlopaków będzie niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.05.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Czyli przymiarka do przeprowadzki? Powiem Ci,ze mi ten styl Ikeowski nie do końca odpowiada.Wie jak jestem tam od czasu do czasu to zakupuje własnie takie duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.05.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Mnie z kolei bardzo odpowiadaja rozwiazania młodzieżowe. Myśle właśnie chłopakom urządzić wnetrza wykorzystując ich meble. Ale jeszcze nic nie wiadimo, po prostu się rozgladam i porównuje - a o przeprowadzce nawet nie myslę.....NIE POTRAFIę SOBIE TEGO WYOBRAZIĆ Czy coś ze mną nie tak? Edytowane 22 Maja 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 agusia, jak miło że pamiętasz Właśnie szykuję zamówienie. Czy pamiętasz jaki macie podkład pod panele ? I czy to w ogóle tak istotne jak mówią ? (dudnienie) Amtluś, dopiero jestem, bo nie było mnie na forum parę dni:( My zamawialiśmy panele Balterio w Komforcie i tam też kupiliśmy podkład. Niestety nie pamiętam jak się nazywał, ale wiem, ze był najdroższy:mad: Dla nas musiał być ten odpowiedni do podłogi ogrzewanej:yes: O dudnienie paneli nic nie słyszałam, za to znajomi mają drewnianą deskę barlinecką i dudni jak cholera:( A Ty jak złożyłaś już zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 OBESZŁAM DZISIAJ CAŁĄ POZNAŃSKĄ IKEA :yes: Nogi mi wchodzą w d..ę Ja się jutro wybieram do łódzkiej ...Pewnie tez mi nogi wejdą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ... Ty jak złożyłaś już zamówienie? Złożyłam. Ale domyślasz się pewnie (znając moje szczęście), że niestety zamówienie zostało cofnięte, bo mimo, że producent ma w katalogu produkty, to są one nie produkowane. Dlatego znowu muszę podejmować decyzje co do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja się jutro wybieram do łódzkiej ...Pewnie tez mi nogi wejdą .... Mam nadzieję, że pochwalisz się swoimi odkryciami... Starszy zdecydował, ze kupimy na pewno pewien blat i koziołki do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Złożyłam. Ale domyślasz się pewnie (znając moje szczęście), że niestety zamówienie zostało cofnięte, bo mimo, że producent ma w katalogu produkty, to są one nie produkowane. Dlatego znowu muszę podejmować decyzje co do góry O matko!http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zmartwienie.gifhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zmartwienie.gif Amtluś współczuję Ci... szkoda, bo wszystko się pewnie odwlecze z powodu nowego wyboru:sick: Masz już coś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Właśnie to odwlekanie mnie wkurza. Myślałam, że w przyszłym tygodniu będzie po sprawie... Wybrałam w końcu Quick-stepa. Głównie ze względu na schody. To dosyć niepopularne na forum rozwiązanie - ale ja już nie mam siły, ani chęci użerać się ze stolarzem. Najpierw czekałam na pomiar. Teraz nie mogę doprosić się wyceny. Potem mogę być niezadowolona... Ja tam w zasadzie po tych schodach chodzić nie będę, więc co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Niby tym razem wszystko w porządku. Pożyję to się przekonam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No to jestem:D Amtluś, Quick Step to bardzo dobry wybór- nie tani wiem:mad: Sami je rozważaliśmy, ale były troszkę droższe od Balterio i dlatego ich nie wzięliśmy.W temacie schodów obkładanych tą metodą to powiem szczerze, ze nic nie wiem- ale skoro oferują to jest to sprawdzone rozwiązanie. Na pewno będzie dobrze i ważne, ze do przodu:yes: Przeprowadzka coraz bliżej:cool:Ty już pewnie poszłaś spać, także kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Kupiłam lampę i kinkiet do łazienki i ....za mały (jak zresztą widać http://img834.imageshack.us/img834/2237/201205252163.jpg Tu lampa leży na podłodze - takie trzy zwisy, ale już widać że nie te proporcje... http://img528.imageshack.us/img528/2715/201205252167.jpg Edytowane 25 Maja 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Amtla, co ja się kinkietów naprzymierzałam zanim znalazłam takie proste jak mam w dolnej łazience. Wszystko brałam ze sklepu za kaucją i w domu przymierzaliśmy. Rzeczywiście wiele razy było tak, że lampki bardzo nam się podobały a w łazience niestety ginęły....te Twoje górne tak właśnie mają... są fajne ale muszą być troszkę większe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Co jest nie halo z tymi proporcjami? A kinkiet za mały? Nie wydaję mi się,a sądząc po wyglądzie da fajne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Mówisz, że nie jest za mały? Wydaje mi się ,że to zaledwie punkcik na tej ściance...tam i tak nie będzie lustra, bo sie nie zmieści Można zamontować ledy, więc będzie oszczędnie - to duży plus, patrząc na czas pobytu syna w łazience Edytowane 25 Maja 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts