Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Beauty,

ja niestety skończyłam żeglować z chwilą zamążpójścia ;) Aczkolwiek po Mazurach nigdy nie pływałam i znam je tylko z pewnej wycieczki, na której prawie zjadły mnie komary. A środków ochronnych wtedy nie było takich jak obecnie.

A ponieważ żeglowanie hartuje charakter, to zawsze polecam zwłaszcza ludziom młodym. Mój sąsiad ma stopień kapitana i pewnie kiedyś też dam się namówić na wspólny rejs :p

No widzisz mu mnie było odwrotnie,,,ja z chwilą zamążpójścia dopiero zaczęłam z swoją przygodę z żeglowaniem.M mnie zaraził,on z kolei pływał od dziecka i nasze dzieci też tą pasja zaraził ..dzieci pływały już z nami jak tylko ukończyły 5 lat ,:yes:Zu teraz już naciska ,by w wakacje znowu pojechać ,bo jakoś mieliśmy teraz przerwę chyba nawet dwa lata.A to ,że żeglarstwo hartuje charakter t jest fakt niezaprzeczalny ,dzięki temu łatwiej mi było przetrwać budowę .:lol2:Jeżeli nadatrz ci się okazja by płynąć z sąsiadem, to się nawet nie zastanawiaj ,,przygodo ahoj!!!

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bogusiu, zakupiłam jedynie jakieś duperele typu pościel dla Młodego, świeczki itp.

Głównie czas poświęciłam na "macanie" wszystkiego co znałam z obrazków. Dla tych, którzy mają ikee pod nosem, na pewno wydaje się to dziwne...

Pooglądałam lampy, krzesła, biurka, regały, kanapy, łóżka - to wszystko co dla chlopaków będzie niezbędne.

Mnie z kolei bardzo odpowiadaja rozwiazania młodzieżowe. Myśle właśnie chłopakom urządzić wnetrza wykorzystując ich meble. Ale jeszcze nic nie wiadimo, po prostu się rozgladam i porównuje - a o przeprowadzce nawet nie myslę.....NIE POTRAFIę SOBIE TEGO WYOBRAZIĆ :eek: Czy coś ze mną nie tak? Edytowane przez Amtla

agusia, jak miło że pamiętasz :D

Właśnie szykuję zamówienie. Czy pamiętasz jaki macie podkład pod panele ? I czy to w ogóle tak istotne jak mówią ? (dudnienie)

Amtluś, dopiero jestem, bo nie było mnie na forum parę dni:( My zamawialiśmy panele Balterio w Komforcie i tam też kupiliśmy podkład. Niestety nie pamiętam jak się nazywał, ale wiem, ze był najdroższy:mad: Dla nas musiał być ten odpowiedni do podłogi ogrzewanej:yes:

O dudnienie paneli nic nie słyszałam, za to znajomi mają drewnianą deskę barlinecką i dudni jak cholera:(

A Ty jak złożyłaś już zamówienie?:)

... Ty jak złożyłaś już zamówienie?:)

Złożyłam.

Ale domyślasz się pewnie (znając moje szczęście), że niestety zamówienie zostało cofnięte, bo mimo, że producent ma w katalogu produkty, to są one nie produkowane. Dlatego znowu muszę podejmować decyzje co do góry :mad:

Złożyłam.

Ale domyślasz się pewnie (znając moje szczęście), że niestety zamówienie zostało cofnięte, bo mimo, że producent ma w katalogu produkty, to są one nie produkowane. Dlatego znowu muszę podejmować decyzje co do góry :mad:

O matko!http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zmartwienie.gifhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zmartwienie.gif Amtluś współczuję Ci... szkoda, bo wszystko się pewnie odwlecze z powodu nowego wyboru:sick:

Masz już coś na oku?:rolleyes:

Właśnie to odwlekanie mnie wkurza. Myślałam, że w przyszłym tygodniu będzie po sprawie...

Wybrałam w końcu Quick-stepa. Głównie ze względu na schody. To dosyć niepopularne na forum rozwiązanie - ale ja już nie mam siły, ani chęci użerać się ze stolarzem.

Najpierw czekałam na pomiar. Teraz nie mogę doprosić się wyceny. Potem mogę być niezadowolona...

Ja tam w zasadzie po tych schodach chodzić nie będę, więc co mi tam :rolleyes:

No to jestem:D Amtluś, Quick Step to bardzo dobry wybór- nie tani wiem:mad: Sami je rozważaliśmy, ale były troszkę droższe od Balterio i dlatego ich nie wzięliśmy.

W temacie schodów obkładanych tą metodą to powiem szczerze, ze nic nie wiem- ale skoro oferują to jest to sprawdzone rozwiązanie. Na pewno będzie dobrze i ważne, ze do przodu:yes: Przeprowadzka coraz bliżej:cool:

Ty już pewnie poszłaś spać, także kolorowych snów:hug:

Kupiłam lampę i kinkiet do łazienki i ....za mały (jak zresztą widać :sick:

http://img834.imageshack.us/img834/2237/201205252163.jpg

Tu lampa leży na podłodze - takie trzy zwisy, ale już widać że nie te proporcje...

http://img528.imageshack.us/img528/2715/201205252167.jpg

Edytowane przez Amtla

Amtla, co ja się kinkietów naprzymierzałam zanim znalazłam takie proste jak mam w dolnej łazience. Wszystko brałam ze sklepu za kaucją i w domu przymierzaliśmy. Rzeczywiście wiele razy było tak, że lampki bardzo nam się podobały a w łazience niestety ginęły....te Twoje górne tak właśnie mają... są fajne ale muszą być troszkę większe...

Mówisz, że nie jest za mały? Wydaje mi się ,że to zaledwie punkcik na tej ściance...tam i tak nie będzie lustra, bo sie nie zmieści :lol2:

Można zamontować ledy, więc będzie oszczędnie - to duży plus, patrząc na czas pobytu syna w łazience ;)

Edytowane przez Amtla