Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To się cieszę,że zmiana Wam się podoba. Chociaż wiecie co ? Sama się dziwię, jak monitor przekłamuje i zatraca jakość :(

Ta podłoga pierwsza z lewej, na fotkach wygląda bardzo, bardzo nieciekawie. A w realu jestem dosłownie zauroczona jej elegancją :yes: ale to jest oczywiście moje zdanie.

Dzisiaj siedzę cały dzień zawalona pracą :sick:

A pogoda taka piękna...

Dostaję takiego wnerwa, że hej :bash:

Bo pomyślcie - mogłabym robić to samo siedząc na własnym tarasie, wdychając świeże powietrze...

Ale jak wszystko na barkach udręczonej kobiety to...

Chyba prędzej przyjdzie mi się rozstać z facetem, niż on skłoni się do odejścia sprzed tv.

NAPISAŁAM. Może mi teraz ulży...

Edytowane przez Amtla

Witaj Drop :)

Zapraszam do grona, bo grupie zawsze....

A teraz króciutkie sprostowanie. Podłogę po lewej produkują. Jest ona z fugami dwu i czterostronnymi. Zamawiam ją na dół. Tańszą jej odmianą jest podłoga pośrodku. W katalogu jest wersja z mini fugą. Jednak okazuje się, że właśnie jej nie produkują. A na górę - dokąd miała pójść, jest mi za drogo kłaść tę po lewej - czytaj droższą. Dlatego myślę na górę dać tę po prawej. Ona jest z fugą.

Starałam się napisać to przejrzyście. Jeśli nie wyszło to zganiam na późną porę...

AGAWI,

jasne że wszystko będzie dobrze...kiedyś...może...

A tak w ogóle dziewczyny 5-tego rusza akcja podłogi...:wave:

Już się oczywiście boję. Najgorzej wnerwia mnie konieczność montowania listew startowych, zamiast korka w połączeniu z płytkami. Podobno jak się nie zgodzę, to nie dają gwarancji:eek::eek::eek:

agawi,

napisałaś wszystko co jest prawdą...ale to burzy moje pojęcie estetyki :bash: Nie tak sobie to wyobrażałam i stąd cały ból :sick:

Listwy będą właśnie takie same jak podłoga - ale to mnie wcale, a wcale nie zadowala...

Pokażesz mi swoje wykończenie-połączenie?

Edytowane przez Amtla

agawi,

napisałaś wszystko co jest prawdą...ale to burzy moje pojęcie estetyki :bash: Nie tak sobie to wyobrażałam i stąd cały ból :sick:

Listwy będą właśnie takie same jak podłoga - ale to mnie wcale, a wcale nie zadowala...

Pokażesz mi swoje wykończenie-połączenie?

Kochana już wiesz, że Ci połączania nie mogę pokazać, bo go nie mam (jeszcze):rolleyes:

Ja tez tak nie chciałam, ale innego wyjścia nie było:( Jeżeli panele będziesz miała bardzo ładnie i równo przycięte, to możesz spróbować z korkiem, ale natryskowym (koniecznie) do podłóg pływających. Taki ma w swojej ofercie np. firma BOSTIK

http://www.korkowy.pl/KOREK_W_PLYNIE-k41-0--default.html

Proszę bardzo, oto moja dębina na poddaszu:

http://img543.imageshack.us/img543/5880/201206052237.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/1213/201206052240.jpg

Ponieważ dzień dzisiaj jest pochmurny, przy zdjęciach włączała mi się lampa błyskowa. Dlatego niestety kolory troszkę przekłamane. Myślę, że należy wypośrodkować ;)

Edytowane przez Amtla