Beauty 26.05.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ta z prawej lepszy wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.05.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 To się cieszę,że zmiana Wam się podoba. Chociaż wiecie co ? Sama się dziwię, jak monitor przekłamuje i zatraca jakość Ta podłoga pierwsza z lewej, na fotkach wygląda bardzo, bardzo nieciekawie. A w realu jestem dosłownie zauroczona jej elegancją ale to jest oczywiście moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.05.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Mi też skóra schodzi- w ten długi majowy weekend się przypiekłam:sick: A po tamtym weekendzie miałam całą twarz w plamach po schodzącej skórce. Na stateczku wcale nie czuło się mocy słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.05.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Dzisiaj siedzę cały dzień zawalona pracą A pogoda taka piękna... Dostaję takiego wnerwa, że hej Bo pomyślcie - mogłabym robić to samo siedząc na własnym tarasie, wdychając świeże powietrze... Ale jak wszystko na barkach udręczonej kobiety to... Chyba prędzej przyjdzie mi się rozstać z facetem, niż on skłoni się do odejścia sprzed tv. NAPISAŁAM. Może mi teraz ulży... Edytowane 27 Maja 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Wyłącz korki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.05.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 przyjdzie czas,ze też będziesz siedzieć na własnym tarasiku:) A z telemaniakami tak bywa ..niestety...niech odleżyn dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.05.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 rasia, rogbog musiałam to napisać bo już dosłownie NIE MOGĘ. Nic nie skutkuje, nic nie pomaga... Faktycznie Bogusiu, tylko czas może tutaj zadziałać... Są dni, że mogę kulę ziemską udźwignąć. I są takie jak dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.05.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 rasia, rogbog Są dni, że mogę kulę ziemską udźwignąć. I są takie jak dziś... ..Amtluś to znaczy,że normalna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 To mnie Słonko pocieszyłaś...bo już myślałam, że zaczęłam wariować dzisiaj już lepiej. Ludzie w pracy, ruch...i się rozeszło po kościach. Tylko szkoda, że się nie naprawiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No widzisz już lepiej.Szkoda zdrówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.05.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Hej Amtla, oficjalnie dołączam do grona czytaczy Podoba mi się ta podłoga po lewej - szkoda, że nie produkują. A tę po prawej bierzesz z fugą czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witaj Drop Zapraszam do grona, bo grupie zawsze.... A teraz króciutkie sprostowanie. Podłogę po lewej produkują. Jest ona z fugami dwu i czterostronnymi. Zamawiam ją na dół. Tańszą jej odmianą jest podłoga pośrodku. W katalogu jest wersja z mini fugą. Jednak okazuje się, że właśnie jej nie produkują. A na górę - dokąd miała pójść, jest mi za drogo kłaść tę po lewej - czytaj droższą. Dlatego myślę na górę dać tę po prawej. Ona jest z fugą. Starałam się napisać to przejrzyście. Jeśli nie wyszło to zganiam na późną porę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Hej Amtluś, przyszłam pocieszyć:hug:Będzie dobrze, zobaczysz wszystko się ułoży:) Jakieś nowe postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.05.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 AGAWI, jasne że wszystko będzie dobrze...kiedyś...może... A tak w ogóle dziewczyny 5-tego rusza akcja podłogi... Już się oczywiście boję. Najgorzej wnerwia mnie konieczność montowania listew startowych, zamiast korka w połączeniu z płytkami. Podobno jak się nie zgodzę, to nie dają gwarancji:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jak masz podłogi pływające Amtla, to muszą być listwy koniecznie. Taka podłoga bardzo pracuje i jak dasz na styk z korkiem, to może się podnieść w czasie sezonu grzewczego. Nie ryzykuj;) Może są w komplecie z podłogami identyczne listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.05.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) agawi, napisałaś wszystko co jest prawdą...ale to burzy moje pojęcie estetyki Nie tak sobie to wyobrażałam i stąd cały ból Listwy będą właśnie takie same jak podłoga - ale to mnie wcale, a wcale nie zadowala... Pokażesz mi swoje wykończenie-połączenie? Edytowane 30 Maja 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 agawi, napisałaś wszystko co jest prawdą...ale to burzy moje pojęcie estetyki Nie tak sobie to wyobrażałam i stąd cały ból Listwy będą właśnie takie same jak podłoga - ale to mnie wcale, a wcale nie zadowala... Pokażesz mi swoje wykończenie-połączenie? Kochana już wiesz, że Ci połączania nie mogę pokazać, bo go nie mam (jeszcze) Ja tez tak nie chciałam, ale innego wyjścia nie było:( Jeżeli panele będziesz miała bardzo ładnie i równo przycięte, to możesz spróbować z korkiem, ale natryskowym (koniecznie) do podłóg pływających. Taki ma w swojej ofercie np. firma BOSTIK http://www.korkowy.pl/KOREK_W_PLYNIE-k41-0--default.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A ja u Ciebie właśnie w tym temacie napisałam. Przypilnuję, że na wszelki wypadek równo docinali na tych łączeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A ja u Ciebie właśnie w tym temacie napisałam. Przypilnuję, że na wszelki wypadek równo docinali na tych łączeniach. Tak, już czytałam siebie;) koniecznie ich przypilnuj, bo jak będzie nierówno, to Ci pozostanie tylko listwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.06.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Proszę bardzo, oto moja dębina na poddaszu: http://img543.imageshack.us/img543/5880/201206052237.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1213/201206052240.jpg Ponieważ dzień dzisiaj jest pochmurny, przy zdjęciach włączała mi się lampa błyskowa. Dlatego niestety kolory troszkę przekłamane. Myślę, że należy wypośrodkować Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts