Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

3. Czyli skłaniam się ku wersji pierwotnej - coś z klasyki, ale takie przełamane - stosując słownictwo karolka :)

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: no to czekam i kibicuje co tam w końcu wymyślisz

może wrzuć jakaś inspirację to cos doradzimy

a z tymi fachowcami to daj spokój :bash: ja to ciągle łaże i wyzywamhttp://emoty.blox.pl/resource/zly.gif

:evil:

U nas całą górę wykańczał m więc na szczęście zbytnio nie zasyfił :wiggle:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na początek wklejam zdjęcie kinkietu do dolnej jasnej łazienki, które skradłam admete

http://i3.fmix.pl/fmi2455/7c371099002b94ed4fbbdef2

Bardzo mi się podoba...wręcz jestem nim zauroczona :D

...może uda mi się go zdobyć od MagdyZZZZZZZZZ ?

Jaką lampę sufitową do tego ?

Amtlo- podłoga wygląda ślicznie!Jakie to panele?(pewnie gdzieś już pisałaś ale mi umknęło).

...co do kuchni..oj trudny wybór.Podobają mi się te wailiowe głównie te ostatnie.Te całkiem modern..hmmm..nie moja bajka.Myślę,że kuchnia musi być taka ponadczasowa-wymienia się ją rzadko,moda mija...Inaczej niż z meblami np. w salonie.

Bogusiu,

to jest Quick-step.

Co do kuchni...właśnie mam tą świadomość, że to może być moja ostatnia kuchnia w życiu. Dlatego chciałabym, aby była taka ponad czasowa.

Bardzo podoba mi się styl tej ostatniej, pokazanej przeze mnie - waniliowej. Jednak wydaje mi się, że ten kolor zlewałby się z płytkami i ścianami. Im dalej, tym bardziej sprzeczne myśli mną targają.... Sądzę, że coś podobnego w brązie (orzechu) mogłoby mi pasować.

Napiszcie , co myślicie o mojej propozycji, proszę.

Amtlo jeżeli chodzi o kolor to wszystko zależy jak jasną masz kuchnię.Jeżeli jest jasna to ciemniejszy kolor jak najbardziej.Poza tym-jaką masz teraz kuchnię w mieszkaniu?:) Ja w mieszkaniu miałam jasną i zdecydowałam, że w domu będzie ciemna, a teraz to może wolałbym jasną:)....Kolor ścian można przemalować a meble jak piszesz to chyba nasze ostatnie;)...moje to na pewno.

Podłoga wyszła rewelacyjnie :wiggle:

Co do kuchni jeśli chcesz brązy to jakbym wzięła bardzo proste fronty i jakieś fajne proste uchwyty

do tego prosty klasyczny blat bez nadmiernych ciapek

według mnie najwięcej zalezy od dodatków możesz sobie strzelić kuchnie w klasycznym stylu i delikatnie ją przełamać pierdółkami

mnie się ta ostatnia bardzo podoba:rolleyes:

1939321065_2.jpg1939321065_7.jpg1939321065_4.jpg

zajrzyj sobie tutaj

http://www.janmar.com.pl/projekty/8.kuchnia-klasyczna/69.focus-f2.html

Amtluś ,co do kuchni to trudny wybór .Wcale Ci nie zazdroszczę ,bo pamiętam jak ja się miotałam i nie spałam po nocach.O tyle miałam łatwiej bo wiedziałam,że kuchnia ma być jasna,a teraz z kolei bardzo podobają mi się w miętowym kolorze.Jak chcesz w brązie ,to agawi ma piękną ,ponadczasową kuchnię ,na pewno widziałaś ...naprawdę trudno doradzić ...:)

Jak chcesz w brązie ,to agawi ma piękną ,ponadczasową kuchnię ,na pewno widziałaś ...naprawdę trudno doradzić ...:)

Ojjj dziękuję Ci Beatko:hug:

Hej Amtluś, nadrabiam:wiggle: podłoga piękna- wcale nie widać różnicy pomiędzy nią a prawdziwym drewnem:no: Jest cudnie:)

Co do kuchni... to jeżeli ma być klasycznie i ponadczasowo to brązy typu orzech lub biel. Nie poszła bym w żadne wanilie, ani inne pośrednie kolory.:)

A ile m2 ma Twoja kuchnia?:rolleyes:

Dziękuję dziewczyny, że jesteście :):):) chwalicie :rolleyes: i radzicie....

Aga, kuchnia ma 15m kw.

Twoja kuchnia jest u mnie na pierwszym miejscu w ulubionych i myślę, że nikomu nie trzeba jej przypominać :D:D:D

http://img545.imageshack.us/img545/5872/4cc17305271a56d5.jpg

Dlaczego nie biała? Pytam się ciągle. Bo nic białego nie mam w domu ? Ze znakiem zapytania, bo faktycznie nie wiem, czy to jest argument.

Dzisiaj panowie robili schody, a ja tylko po tej mojej kuchni w koło chodziłam, i patrzyłam i myślałam.

Edytowane przez Amtla