Amtla 11.06.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jeszcze coś takiego ? http://img411.imageshack.us/img411/3251/131722040880traditional.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.06.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) To jeszcze pokażę Wam styl moich mebli salonowych - witryna: http://img403.imageshack.us/img403/9528/201206112348.jpg Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No nie mogę - wtryniła zdjęcie mojej kuchni:rotfl: Amtluś, tak na serio to rozumiem Twoje obawy przed białą kuchnią- u mnie było podobnie- nic białego nie mam dlatego zrezygnowałam i postawiłam na klasyczne brązy. Ten ostatni trochę jaśniejszy kolor od orzecha jest też super:wiggle: A witrynka boska- planuję kredens w tym stylu do jadalni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.06.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Tak u nas wczoraj wiało i lało...Drzewo w trakcie wichury i niemalże brak widoczności: http://img41.imageshack.us/img41/8807/201206162390.jpg ..i po:http://img855.imageshack.us/img855/4343/201206162393.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.06.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A witrynka boska- planuję kredens w tym stylu do jadalni:rolleyes: Dziękuję, dziękuję A kredensik też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dziękuję, dziękuję A kredensik też mam Zazdroszczę U nas lało i wiało tak przedwczoraj całą noc:mad: cud, ze nic w ogrodzie nie zostało połamane:yes: Dawno nie było takiej burzy:sick: Miłego weekendu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Amtla, biała nie...bo nie prawda Agawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Amtla, biała nie...bo nie Dzięki tola za głosik Ja jestem POSŁUSZNA jak dziecko...jak nie, to nie NIE BĘDZIE BIAŁYCH Wiecie co? Normalna przekora losu...totalnie nie mam czasu na budowanie - znaczy się już teraz wykańczanie tego co zaczęte. W pracy taki nawał, że nie wiem w co ręce włożyć...a ja powinnam po sklepach latać, listwy , drzwi i kuchnie już mieć w małym paluszku. O meblach, że nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Hm, czyli trzeba mieszać i kciuki zaciskać, żebyś dała radę z tym wszystkim. OK, zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Hm, czyli trzeba mieszać i kciuki zaciskać, To ja bardzo za kciuki dziękuję I proszę o wsparcie i rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.06.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Amtluś ja mocno kciuki trzymam za Twoją wytrwałość http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0Tz4h7CmusPwCh1eglGCufz_Swhc6Q2r9ZAzK_TcY1FxgaCKEzg ...dasz radę silna kobietko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.06.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Załatwiałam dzisiaj sprawy i nagle zorientowałam się, że stoję obok studia kuchennego. Zadarłam głowę , przeczytałam napis i weszłam do środka...Nie wiem co z tego będzie ? Trafiłam do studia kuchennego Bergmanna. Czy ma ktoś doświadczenia z ich meblami? Zobaczymy co pani mi zaproponuje. Ja swój projekt mam w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Amtla, biała nie...bo nie prawda Agawi ? Tak Tolu Amtlo, nie znam Bergmanna... Może znajdziesz coś w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 i jak tam projekt ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.07.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 zuz@nko, mój projekt jest w głowie i na papierze w kratkę. Nie mam czasu ani chęci, wrzucić go do jakiegoś porządnego programu komputerowego (może jakiś polecicie dziewczyny?). W piątek dzwoniła Pani z Bergmanna, że jej wersja jest gotowa i mam przyjechać, kiedy mi czas pozwoli - ale mi czas nie pozwolił Znalazłam na forum stary wątek o tych kuchniach. Ogólnie, że zbyt wysokie ceny jak na taki produkt. Teraźniejszych opinii brak, więc jestem zawieszona w próżni i idę szukac jeszcze gdzie indziej. Co sądzicie o kuchniach z BRW? Takie też mam na miejscu. IKEA trochę daleko. Wiem, że są jeszcze sprawdzone studia kuchenne w mieście - ale czy ja wiem????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.07.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 No to lecę...na "kradzionym" znaczy się niezabezpieczonym internecie sasiadów. Bo tak normalnie to w letniej porze internetu nie posiadam, bo u babci jesteśmy... Właśnie pierwszy raz od tygodnia, albo dni dziesięciu wyszło słońce. Ja cały czas marzłam i przeklinałam polskie lato. Chce mi się do ciepłych krajów...a że pieniążki same się nie mnożą to na razie może mi się chcieć. A z braku dostatecznej ilości powyższych, także i prace wykończeniowe ślimaczą się niemożebnie, bo nie ma po co ich przyśpieszać. Podłogi i schody niedokończone... chodzę i oglądam, co przedtem sobie umyśliłąm odnośnie drzwi i moje koncepcje ciągle się zmieniają: poczynając od formy, na kolorze drzwi kończąc. Czasami myślę, że chyba totalnie mnie pogięło, bo coraz dalej mi od klasyki...czyżby wpływ forum? Przedtem nie spojrzałabym na inne formy niż te piękne klasyczne z koroną u góry..a teraz już mi inacze po głowie chodzi... Kuchnia w powijakach i żadna koncepcja na 100% mnie nie zadowala. A to w jednej fatalne wykończenia ścianek bocznych - kołkwania i zaślepki, w drugiej cena kosmiczna nie wiadomo za co...coraz trudniej mnie zadowolić ? ale daję sobie czas i myślę, że w końcu trafię na mój typ. Najpierw wpracy miałam nawał zajęć, a teraz na urlopie trochę mi szkoda czasu na chodzenie po studiach kuchennych Chyba coś nie tak ze mną... Do tego wszystkiego jakieś dochodzą jakieś spięcia rodzinne - inni to nazywaja kryzysem małżeńskim. I wychodzi na to, że życie jest jak papier toaletowy do.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.07.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Amtluś odpoczywaj pełną klatką z piersiami:) A resztę olej...(brzydko to nazwałam,ale przynajmniej wiadomo o co chodzi).Formą mebli się niz przejmuj bo ....i tak jak w końcu będziesz miała kuchnię to pomyślisz,że inna byłaby lepsza:) U mnie też ostatnio pogoda nieciekawa,trochę pada,jest chłodno i nie lubię takich wakacji. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.07.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Amtla, to zwyczajne "zmęczenie materiału". Głowa nie ogarnia tego wszystkiego, o czym masz zadecydować, a decyzje bardzo ważne. Wszyscy przez to przechodziliśmy, rozwodów nie było, tak więc spokojnie. Przebrniecie i Wy. Choć nikt nie obieca, że będzie łatwo Idzie ciepełko, łap słońce, niech ładuje akumulatory i nastraja pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Hej Amtluś, co słychać? Jak samopoczucie- lepiej? Pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.08.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 AMTLA, mocno trzymam kciuki za czyste niebo małżeńskie na głowami... bedzie dobrze... ja kuchni nie miałam przez całe trzy lata jak mieszkamy ale cały czas wiedziałam jaką chcę i taka kiedyś będzie....... bo mój stolarz jeszcze się do mnie nie odezwał a tel. nie odbiera.... i u mnie cały czas tylko szkielet a frontów ani widu ani słychu.... Jeszcze raz - my baby budownicze przetrwamy wszystko.....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts