agakz 04.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jak chcesz prysznic, to gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 agaz, to dotyczy tej ścianki o której pisze efilo. Wiesz, że najprostrze rozwiązania są najlepsze....Przecież ona wcale nie musi być do końca ławy - chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No nie musi oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A prysznic się zmieści - bo wcale nie musi być to gotowa kabina Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ja tam nie murarz ale na logikę pewnie, że nie musi. To już nie wydziwiam więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 To już nie wydziwiam więcej Przecież to czysta pomoc a nie wydziwianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.06.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Widzę Amtlo ,że była kolejna porcja emocji Świetnie sobie radzisz i jak widać wykonawca się z tobą liczy Jestem za natryskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.06.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Moim (skromnym ) zdaniem taka wnęka jest ok. Tworzy zadaszenie drzwi wejściowych, którego brak powoduje wiele komplikacji (moje drzwi bez zadaszenia przeciekają, wypaczają się, pęka panel zewnętrzny - Gerda - nie polecam ) Po drugie zadaszenie dla gościa czekajacego przed drzwiami. Po trzecie urozmaicenie bryły budynku. No chyba, że znów nie zrozumiałam pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ja niestety doświadczeń w tych kwestiach nie posiadam jeśli chodzi o wnękę, to też myślę, że jest tak dobrze. Teraz u siebie to ciągle szukam jakiegoś schronienia koło domu choćby dla rowerka przed deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.06.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No chyba, że znów nie zrozumiałam pytania Ja nic takiego nie zauważyłam A za opinię dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.06.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 jeśli chodzi o wnękę, to też myślę, że jest tak dobrze. Dzięki za te słowa Czyli na razie 2:0 Sondaż trwa dalej Czekam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 3:0 Głos na wnękę Powody jw. Mieszkałam w domu bez wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Amtla zostaw tak jak w projekcie. My np.zlikwidowaliśmy balkon nad wejściem, ale właśnie z tego powodu-ochrony przed deszczem,śniegiem zastąpiliśmy to zadaszeniem. Tak więc 4:0 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 06.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Podbijam Jestem za wnęką tym bardziej ,że domek dzięki niej wyróżnia się od innych projektów. Wnęka może być dobrym miejscem np. na dużą donicę z roślinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 OK, rogbog, ciaszka (w kolejności wypowiedzi ) Dziękuję wszystkim za udziała w ankiecie Wspaniała jednomyślność i argumenty, które mnie przekonują Będzie tak jak w projekcie - no, może nie do centymetra 5:0 - jak jutro z Niemcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Amtla 6:0 ja tez jestem za wneką, która nie musi byc wcale duza. Wprawdzie u mnie nie ma wnęki ale jest za to balkon nad wejściem i też bedzie to mała, bo mała ale zawsze jakaś ochrona przed deszczem dla czekającego ale też ochrona dla drzwi zewnetrznych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Witaj Amtlo po długiej przerwie! Widzę, że mimo przciwności domek się rozwija! oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Hej, aka gdzie się podziewałaś tyle czasu? Chociaż widziałam w Galerii, że się już wykańczasz A u mnie jak widać.... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 07.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 My mamy Twistera i podobno ok.... jeśli chodzi o montaż a co będzie dalej tego nie wie nikt Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 07.06.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Witaj Amtlo!Przeczytałam Twój dziennik. Dom bardzo mi się podoba. Napisz proszę jak się ten projekt nazywa i z jakiego jest biura projektowego? Ja ciągle czekam na przepisanie działki. Tata ma i obiecał, że da!!! Ale na razie obiecanki cacanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts