Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj i dzisiaj, panowie mieli dokończyć schody i listwy...ale, jak to u mnie, nie skończyli - ale myśleli, że im protokół podpiszę. Nie podpisałam. Meldują się znowu we wtorek i poprawiają "babola"...

A ja już chyba tracę budowlaną cierpliwość :yes:

Amtla, jak widać " fachowców" ci u nas dostatek, zawsze jakiego babola walną......ale nie przy schodach.....jak tylko skończą pokaż prosze zdjęcia.... a tak patrząć z innego punktu ...to .... kolejny krok do przodu ...popatrz na to w ten sposób i nie myśl o znudzeniu budową. Jeszcze troszkę i już zamieszkacie w domku i ..... wtedy powiesz..... warto było......:):):)

Hej Amtluś,

ja w ogóle nie mogłam wejść do Twojego dziennika:mad:Nie wiem co się dzieje:sick:

Kochana nie daj się fachowcom, uporasz się zobaczysz i kiedyś będziesz się z tego śmiała:hug:

A jak tam urlopik bez rodzinki? Odpoczęłaś troszkę?:rolleyes:

Buziaki:bye:

rogbog, tolu, wasiek, agawi :rolleyes:

jestem...

Urlopik bez rodzinki, ale z fachowcami - muszę powiedzieć, że udany. O dziwo wypoczęłam, wyluzowałam się jakoś.

Schodów jeszcze pokazać nie mogę, bo moje dziecko zabrało przewód do zgrywania zdjęć, a mi jakoś nie po drodze nowy zakupić...Ale już coraz bliżej tego faktu...

Wyluzowałam się podczas nieobecności facetów, i o to przecież chodziło..

Ustawicznie teraz przerabiam kuchnię i już wydaje mi się, że wiem czego chcę. Jednak klamka jeszcze nie zapadła...

Wczoraj niespodzianie wpadł malarz i dokończył klatkę schodową. Tak mi się wydaje, że na weekend potrzebował kasiorki ;)

Teraz pozostaje czekać na montaż drzwi i dopiero potem dokończyć wszystkie listwy. Podłogi wyglądają na prawdę fajnie :yes:

• 3 weeks później...

Przeszło...to idziemy dalej.

dopiero teraz wklejam fotki podłogi, bo poprzednie nie nadawały się do publikacji - wszystkie były nieostre. Drogą kupna, nabyłam nowy aparat fotograficzny i cały czas go testuję. Oto efekty.

Na początek podłoga i listwy u gór,y w najbardziej do rzeczywistego zbliżonym odcieniu...

http://img42.imageshack.us/img42/4452/sam0198z.jpg

Edytowane przez Amtla