Arnika 28.10.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Nie wiem jak inne dziewczyny..Ja wklejam tak :xxxxxxxxxxxxjpgZamiast xxxxxjpg wklejam link/adres, nie wiem jak dokładnie sie to nazywa, zdjęcia np z picassy w jpg... Nie potrafię inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Hej Amtluś, fajne klameczki, a i ściana jak nowa. Współczuję tylko tej rozpierduchy:hug: Dobrze, ze grzejecie, bo nowy domek musi się suszyć- nawet jak w ciągu dnia temperatura wzrośnie, to w nocy jest już chłodno. My przed przeprowadzką wygrzewaliśmy ładnych parę tygodni. Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.11.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dzisiaj byłam na trzecim pogrzebie w ciągu ostatnich 20 dni. Wszyscy trzej to mężczyźni. Wszyscy umarli na raka, w tym dwóch na raka płuc...Rozpiętość wieku od 56 do 73 lat...Wróciłam po stypie znowu przygnębiona...znowu koszmarne przemyślenia... Dobrze, że jest FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.11.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Amtla .przykro mi bardzo z powodu Twoich znajomych... Wczorajszy dzień był dla mnie tez dniem strasznie przykrych wiadomości...niestety rak zbiera swoje żniwo...nie zaglądając w metryki:yes: I jeszcze ta wiadomość o pożarze domu Nelly...okropieństwo....jakoś nie mogę dojść do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Amtluś... Przytulkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.11.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Amtla to co nieuniknione, jest nieuniknione a teraz trzeba korzystać dopóki można. Sama obracam się podobnych myślach ale trzeba iść do przodu, i za bardzo się nie smutać. Najważniejsze jest by zdrowym być i cieszyć się z tego, a nawet gdy człek schorowany to jeszcze zawsze trochę radości może z siebie wykrzesać. A gdy nie da się wytrzymać to ulgę najbliższym powinno przynieść pocieszenie, że już cierpiący nie cierpią. U mnie gołe, nie pomalowane wszystkie ściany a u Ciebie w domku coraz piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Beauty, Arnika, Gosiek Moje kochane pocieszycielki :) Już mi lepiej... Staram się myśleć pozytywnie, ale czasami to jest po prostu awykonalne... Zawsze wychodzę z założenia, że trzeba się cieszyć z tego co się ma.... Gosiek, a ściany też pomalujesz - one przecież nie uciekną Nie będziemy się przecież przejmować takimi sprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 hej!! rany! jak dawno u ciebie nie byłam...... przykro mi, ze takie nieszczęscia, ludzi z twojego otoczenia, spotykają - bedzie dobrze, zycie układa swój scenariusz i nic na to nie poradzimy....... Obejrzałam sobie, dopiero teraz zdjęcia z majowego wypadu na Warmię i Mazury.......mmmmmmmmmmmm, przypomniała mi sie moja młodość - taką samą trasę ( Kętrzyn -Olsztyn ) przejechaliśmy, przeszliśmy, przepłynęliśmy na obozie wędrownym kiedy to było ? Matko, nawet nie chce mi sie mysleć...kuuuuuuuupę lat temu!!!!!! Ale z przyjemnością obejrzałam sobie twoje zdjęcia - tak jak bym tam znowu była :rolleyes: Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Amtla Kochana dzisiaj ( sroda 7.11) dotarl Pan Zagloba :hug::hug::hug:dostalam fotki od Mamy ......... jest po prostu przecudny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje bardzo tak jak pisalam w moim domku zajmie honorowe miejscie na biurku w gabinecie Buziaki i przytulaski dla Ciebie w tym trudnym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Amtluś przytulam:hug: rzeczywiście miałaś okropny czas... I jak można w takiej sytuacji mieć głowę do wykończeniówki...Trzymaj się kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Toż się nie przejmuje ścianami, ani brakiem drewna na schodach... walczę za to z podłogą i jeżdżę po niej parownicą karchera - zapomniałam już jak wyglądała tuż po położeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.11.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 meg, czyli warto czasem i z półrocznym opóźnieniem czytać dzienniki innych Cieszę się, że takie przyjemne wspomnienia wzbudził w Tobie nasz majowy wypad. Ja też będę go długo pamiętała, gdyż był dla mnie totalnym zaskoczeniem krajobrazowym. Nie bywałam wcześniej w tych okolicach. A wszystko oczywiście na plus - nie uwzględniając oczywiście awarii stateczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.11.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edyto, cieszę się, że paczuszka dotarła i zadowoliła jej zawartość Nową Właścicielkę Dla mnie ten odlew stanowi małe dzieło sztuki, mimo nie tak znacznych rozmiarów. Jeśli zajmie teraz honorowe miejsce na biurku w gabinecie, to będzie naprawdę docenione. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.11.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 agawi, no cóż, życie toczy się dalej...i trzeba zabrać się za wykończeniówkę. Ale idzie to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.11.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Gosiek, czy dobrze pamiętam, że położyłaś już dawno temu płytki na podłogę. I teraz musisz je tak czyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Muszę bo chcę. Fugi były tragiczne w niektórych miejscach, ale jak zaczęłam czyścić w jednym miejscu to dopiero zobaczyłam jak brudne są te obok Stąd jeżdżę tym ustrojstwem prawie codziennie po kawałku. Myślę, że jak ją doszoruję to wystarczy raz w tygodniu... jak będzie mi się chciało Normalnie poza fugami nie było widać brudu, choć to jasna płytka, dopiero jak się przyłożyłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.11.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Tyle w tych podłogach dobrego, że brudzą się równomiernie Jestem ciekawa jak to u mnie będzie z tym lappato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 to czas pokaże.... i psów nie masz biegających tam i z powrotem, wnoszących do domu tony piachu, błota, patyków, listków i rożnych śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.11.2012 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Tyle w tych podłogach dobrego, że brudzą się równomiernie Jestem ciekawa jak to u mnie będzie z tym lappato... Amtla [h=1]lappato gres[/h]gres porcelanowy z powierzchnią polerowaną tarczami osadzonymi elastycznie dającą efekt płytki z połyskiem z nierówną pofalowaną powierzchnią. Efekt możliwy do osiągnięcia w gresach barwionych w masie jedno (full body) i dwuwarstwowych. Ze względu na technologię wykończenia powierzchni nie nadaje się do pomieszczeń o dużym natężeniu ruchem oraz na zewnątrz budynków . Tyle o lappato mowi producent , a mysle ze przekonamy sie same jak zachowuje sie w codziennym uzytku ( mam polozone Paradyz Santa Caterina Lappato w lazience na poddaszu , w hollu na poddaszu .... i klade teraz 80 m2 na parterze ) . Z tego co wiem to myje sie je ladnie , a po myciu nie zostaja smugi Amtla mozesz powiedziec jakie masz plytki ...... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Starszy Synuś dzisiaj złapał za odkurzacz , a ja kafelki na podłodze pomyłam - oczywiście część, tam gdzie już listwy pozakładane. Umyłam także łazienkę na dole i mam nadzieję, że w te kąty już kurz nie wejdzie... Ale jeszcze pozostał biały montaż, więc wszystko możliwe Edytowane 10 Listopada 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts