Amtla 10.11.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Edytko, mam na parterze z kolekcji CEDiRu płytki Mood miele lappato. Dotychczas sprząta się je rewelacyjnie, chociażby po fugowaniu czy po poprawkach tynkarsko - malarskich. W odróżnieniu od mycia płytek w górnej łazience, gdzie położyłam Paradyża - Masto. Robią się smugi i zacieki na fudze...Cały czas mam jednak nadzieję, że po usunięciu resztek kurzu będzie dobrze. Zazdroszczę Ci takiego Brata...skarb masz w domu Edytowane 10 Listopada 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.11.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Hellół widzę że tapeta położona super a co to płytek to ja lappato użytkuję od 4 mcy i ni enarzekam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dziewczynki kochane, ja z tymi klamkami to już nie wyrobię Powyżej pokazywałam, co wybrałam -miało być na 90 %. Dzisiaj mój Starszy Syn strzelił wielkiego focha - że niewygodne, że takie kanciaste, że mają zły chwyt...On oczywiście, niczego innego nie zaproponował, a ja mam ZGRYZ. CO ROBIĆ????????????? Wypowiedzcie się... Karolek widzę, to załatwiła temat w dwa dni A ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.11.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ja w sprawie klamek ..... .... Jak dla mnie klamka nr. 1 - zmienilabym jedynie kolor na srebrny ..... i bedzie zarabiscie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.11.2012 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Wybrałaś świetne klamki, wyluzuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.11.2012 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Rasia .... masz racje ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif ..... nie ma co przesadzac ..... Kurde Dziewczyny ja buduje dom na odleglosc ... w zyciu nie widzaialam ( na wlasne oczy ) to co zamowilam ... od betonu , pustakow , klinkieru , styropianu , koloru elewacji !!!!!!!!! wszystko tylko na FOTKACH !!!!!!! i co dom wybudowany , wybudowany .... Jak wroce do Polski to sie zdziwie .... , ze np. plytki na zdjeciach w internecie mialy kolor bezowy , a sa pomaranczowe ..... i co pozostanie ........ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif ..... no nie , nie ....... Amtla wiecej zdecydowania Kochana za jakis czas i tak nie bedziesz pamietala tych klamkowych wyborow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 U mnie często jest tak, że dziecię nie ma czasu na wybory a gdy zastaje nowy nabytek nosem kręci, że fe... nie wiele czasu mija i już się jej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A zresztą mówię, jak zarobisz to sobie potem wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Amtla , klamki sa pasujące do Twoich drzwi i nie przejmuj się ,że komuś z domowników przestało się podobać ...przyzwyczają się, a Ty idź do przodu i nie zaprzątaj sobie głowy p....łami.Niedługo zaczną się poważniejsze dylematy...U mnie marudzili na żyrandol w kuchni ,że kościołowy ,że be;)a ja i tak kazałam powiesić i teraz nikt nawet nie wspomni o jego brzydocie:) Pozdrawiam poniedziałkowo , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.11.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dziękuję WSZYSTKIM za słowa wsparcia i opinie .. Najłatwiej jednak krytykować, zwłaszcza jak jest się facetem i nic się w sprawach budowlano wykończeniowych do tej pory nie zrobiło Polegam zatem na Waszych opiniach, w końcu to Wy kupiłyście rzeczy i wyposażyłyście domy, które mi się podobają... WYLUZOWAŁAM... A faceci niech sobie strzelają focha, jak im się niepodoba, to jak zarobią to zmienią - o ile im pozwolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Amtluś wyluzuj. Klamki zostaw, faceci się nie znają Idź dalej, nie oglądaj się za siebie, bo zwariujesz od tych wyborów:bash: Trzymam kciuki:wiggle: Co masz następnego w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.11.2012 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Agawi74 i to sie nazywa zdrowe podejscie do zycia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie wiem gdzie Wy widzicie te klamki.. ja znalazłam jedną. Jest dobra... I na drugi raz nie pytaj się facetów... Oni się niewiele znają... A jak już musisz (mój czasami , albo chce, albo udaje, że chce wiedzieć i uczestniczyć w wyborach i decyzjach.... to najpierw ja zrobię selekcje i tak go podprowadzę pod daną rzecz, że zgadza się i uważa , że to jest jego wybór... ) to pozwól im samym kupić albo zamówić... Zaraz będzie, że oni nie wiedzą, że zalatani, zapracowani... Gośku... ale psy to samo dobro... Wyobrażasz sobie dom bez tuptających mopków??????? Bo ja nie... Fakt.. nie brudzi się, nie naniosą piachu.. ale ... jakoś tak smutno by mi było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Agawi74 i to sie nazywa zdrowe podejscie do zycia .... Dzięki Edyto, staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Wiecie te klamki to pikuś - mamy przed sobą wybór jakie drzwi do łazienki i garderoby - drzwi po skosie do siebie, jak w literze V. Sąsiadują niebezpiecznie, ale muszą być spójne, na dodatek żaden gotowiec, bo wąskie są. Różne pomysły padały - ostatnio były to jakieś fajne drzwi od szafy, ale teraz okazało się, że ma to być ścianka budki telefonicznej angielskiej, ciemnoniebieska (to z filmu o doktorze Who) Zostaną więc zasłonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Gosiek33 musze zagladnac do Twojego dziennika ..... no jak Ty masz takie pomysly to dom bedzie zarabisty ..... uwielbiam ludzi kreatywnych ( pomysl o tej policyjnej budce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.11.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Edyta ta budka, to budka niby telefoniczna... ale do przenoszenia się w czasie - to filmowy gadżet dobry na chwilę, a nie jako docelowe drzwi do łazienki. Serial przeminie niebawem i moda będzie na co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Co masz następnego w planach? Teraz na tapetę wchodzą PSTRYCZKI ELEKTRYCZKI . To powiedzcie jakie są u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ...Niedługo zaczną się poważniejsze dylematy... O matko-córko Jeszcze poważniejsze, mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 sporo dziewczyn ma berkera czy coś w tym stylu i sobie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts