Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Edytko,

mam na parterze z kolekcji CEDiRu płytki Mood miele lappato. Dotychczas sprząta się je rewelacyjnie, chociażby po fugowaniu czy po poprawkach tynkarsko - malarskich. W odróżnieniu od mycia płytek w górnej łazience, gdzie położyłam Paradyża - Masto. Robią się smugi i zacieki na fudze...Cały czas mam jednak nadzieję, że po usunięciu resztek kurzu będzie dobrze.

Zazdroszczę Ci takiego Brata...skarb masz w domu :rolleyes:

Edytowane przez Amtla

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki kochane,

ja z tymi klamkami to już nie wyrobię :bash: Powyżej pokazywałam, co wybrałam -miało być na 90 %. Dzisiaj mój Starszy Syn strzelił wielkiego focha - że niewygodne, że takie kanciaste, że mają zły chwyt...On oczywiście, niczego innego nie zaproponował, a ja mam ZGRYZ.

CO ROBIĆ?????????????

Wypowiedzcie się...

Karolek widzę, to załatwiła temat w dwa dni :o A ja :confused:

Rasia .... masz racje ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif ..... nie ma co przesadzac ..... Kurde Dziewczyny ja buduje dom na odleglosc ... w zyciu nie widzaialam ( na wlasne oczy ) to co zamowilam ... od betonu , pustakow , klinkieru , styropianu , koloru elewacji !!!!!!!!! wszystko tylko na FOTKACH !!!!!!! i co dom wybudowany , wybudowany .... Jak wroce do Polski to sie zdziwie .... , ze np. plytki na zdjeciach w internecie mialy kolor bezowy , a sa pomaranczowe ..... i co pozostanie ........ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif ..... no nie , nie ....... Amtla wiecej zdecydowania Kochana za jakis czas i tak nie bedziesz pamietala tych klamkowych wyborow .... :bye:

Amtla , klamki sa pasujące do Twoich drzwi i nie przejmuj się ,że komuś z domowników przestało się podobać ...przyzwyczają się, a Ty idź do przodu i nie zaprzątaj sobie głowy p....łami.Niedługo zaczną się poważniejsze dylematy...U mnie marudzili na żyrandol w kuchni ,że kościołowy ,że be;)a ja i tak kazałam powiesić i teraz nikt nawet nie wspomni o jego brzydocie:)

Pozdrawiam poniedziałkowo ,

Dziękuję WSZYSTKIM za słowa wsparcia i opinie ..

Najłatwiej jednak krytykować, zwłaszcza jak jest się facetem i nic się w sprawach budowlano wykończeniowych do tej pory nie zrobiło :p

Polegam zatem na Waszych opiniach, w końcu to Wy kupiłyście rzeczy i wyposażyłyście domy, które mi się podobają...

WYLUZOWAŁAM...

A faceci niech sobie strzelają focha, jak im się niepodoba, to jak zarobią to zmienią - o ile im pozwolę ;)

Nie wiem gdzie Wy widzicie te klamki.. ja znalazłam jedną.

Jest dobra...

I na drugi raz nie pytaj się facetów...

Oni się niewiele znają...

A jak już musisz (mój czasami , albo chce, albo udaje, że chce wiedzieć i uczestniczyć w wyborach i decyzjach.... to najpierw ja zrobię selekcje i tak go podprowadzę pod daną rzecz, że zgadza się i uważa , że to jest jego wybór... ) to pozwól im samym kupić albo zamówić...

Zaraz będzie, że oni nie wiedzą, że zalatani, zapracowani...

Gośku... ale psy to samo dobro...

Wyobrażasz sobie dom bez tuptających mopków??????? Bo ja nie... :no:

Fakt.. nie brudzi się, nie naniosą piachu.. ale ... jakoś tak smutno by mi było....

Wiecie te klamki to pikuś - mamy przed sobą wybór jakie drzwi do łazienki i garderoby - drzwi po skosie do siebie, jak w literze V. Sąsiadują niebezpiecznie, ale muszą być spójne, na dodatek żaden gotowiec, bo wąskie są. Różne pomysły padały - ostatnio były to jakieś fajne drzwi od szafy, ale teraz okazało się, że ma to być ścianka budki telefonicznej angielskiej, ciemnoniebieska :bash: (to z filmu o doktorze Who)

images?q=tbn:ANd9GcQI5f631NLO5j1bKmlbHc1NtDeunFNNYEXBoheueoNczCb9tYRp

Zostaną więc zasłonki :p