tola 25.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 tolu, i Tobie dziękuję A która klameczka ? Czy w odcieniu srebra może być? A może wymienić klamki w oknach ? Amtla Skarbie, w sprawie klamek się nie wypowiadam, bo ja tu trochę pojechana jestem. Przy wyborze klamek to, czy pasują do tych okiennych ..kolorem byłaby dla mnie sprawą drugorzędną. Bo ja jestem cholernie wyczulona na to, co czuję w dłoni. Klamka musi mi "leżeć" czyli być przyjemna w dotyku pod względem kształtu i faktury powierzchni. Jak patrzę na ciuch w sklepie najpierw muszę dotknąć, dopiero później myślę o fasonie i takich tam. Czy Twoje okna będą odsłonięte? bez firan, zasłon czy rolet? Bardzo będzie widać te klamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.11.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Zasadniczo okna będą odsłonięte. Ale tak na prawdę to się okaże w życiu, czy nie trzeba będzie zasłaniać ze względu na podglądaczy...Rolety mam zewnętrzne, więc jedynie jakieś firanki biorę pod uwagę. Oba typy klamek to niestety nie z tych, co się w ręku" układają"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.11.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Amtla, ale Tobie to "układanie" wcale nie musi być istotne. Wiesz, każdy ma swoje własne fisie I powiem Ci, że w tydzień po zamontowaniu klamek przestaniesz już o nich myśleć bez względu na kolor jaki wybierzesz. I to jest dobra wiadomość Przez chwilę zastanawiałam się jaki kształt mają moje, hihi, mam je w ręku codziennie od czterech lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.11.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Obecnie także użytkuję także mega wygodne klamki i ...dlatego codziennie 'macam" nowe propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Hej Amtla, ja mam okna złoty dąb i złote klamki przy oknach ale przy drzwiach bardziej liczył się dla mnie chwyt czyli czy pasują do ręki i wybrałam srebrne klamki....w ogóle to się nie rzuca w oczy a uczucie jak łapię klamkę jest takie, że prawie wcale nie czuje klamki i super sie otwiera wszystkie drzwi.... Powodzenia w wyborze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Hej Amtluś, dla mnie kinkiet zdecydowanie nr 1 (jest piękny!), a klamka też 1:wiggle: Ta kanciasta jak ulał pasuje do drzwi. Teraz o kolorze- ja bym wzięła na Twoim miejscu klamki srebrne do okien- nie możesz jeszcze zmienić? Osobiście nie lubię mieszanych kolorów metali w jednym pomieszczeniu. a ponieważ- jak się zorientowałam- planujesz raczej nowoczesną wykończeniówkę, to badziej pasuje chrom moim zdaniem. Się wymądrzyłam:p I co Ty na to?:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.11.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 wasiek, agawi - dziękuję Czyli podsumowanie na teraz: klamka nr 1 - 4 głosy klamka nr 2 - 1 głos kinkiet nr 1 - 4 głosy kinkiet nr 2 - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) ... jak się zorientowałam- planujesz raczej nowoczesną wykończeniówkę... Jaką planuję wykończeniówkę ? Aż się sama zdziwiłam, jak zobaczyłam słowo : nowoczesną ... Edytowane 28 Listopada 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Gdy zaczynalam budowę, miałam zupełnie inną koncepcję na wykańczanie wnętrz. Miała być typowa klasyka i już Ale po latach spędzonych na FM moja wizja się zmieniła. Idzie w innym kierunku, ale z pewnością nie całkiem nowoczesnym. Może powinnam to nazwać jak admete, czyli łączenie klasyki z nowoczesnością ? Ale ja gdzieś tam spotkałam się z nazwą stylu new yuork czy holywoodzkiego. Nawt trudno to po polsku napisać...a ma być to na pewno wersja polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.11.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mnie po latach na fm odechciewa się różnych ozdóbek i durnostojek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mnie po latach na fm odechciewa się różnych ozdóbek i durnostojek to zupełnie inaczej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Gdy zaczynalam budowę, miałam zupełnie inną koncepcję na wykańczanie wnętrz. Miała być typowa klasyka i już Ale po latach spędzonych na FM moja wizja się zmieniła. Idzie w innym kierunku, ale z pewnością nie całkiem nowoczesnym. Może powinnam to nazwać jak admete, czyli łączenie klasyki z nowoczesnością ? Ale ja gdzieś tam spotkałam się z nazwą stylu new yuork czy holywoodzkiego. Nawt trudno to po polsku napisać...a ma być to na pewno wersja polska nie ważna nazwa, nie ważny styl - ty masz się w domu dobrze czuć i to jest najważniejsze - to jak z martini Bonda : mieszane ale nie wstrząśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.11.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 to zupełnie inaczej niż ja ten... tego....co to ja chciałam - mieć choć połowę szaf, komód i innych mebli gdzie mogłabym poustawiać moje gromadzone przez lata skarby a tak łatwiej mi mówić, że już tego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 nie ważna nazwa, nie ważny styl - ty masz się w domu dobrze czuć i to jest najważniejsze Byłam bardzo zaskoczona, gdy zobaczyłam, że to co lubię i w czym się dobrze czuję ma swoją nazwę A le skoro ma , to się będę nią posługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mnie po latach na fm odechciewa się różnych ozdóbek i durnostojek Wiesz, że coś w tym jest Ja na przykład w tym roku nie mam ochoty na kupowanie żadnych nowych ozdóbek świątecznych...a durnostrojek, to poza tymi kuchennymi do octów, to już dawno nie kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Biegłam szybciutko żeby się pochwalić: - PIERWSZY TRON w domku - pierwszego grudnia :D:D http://img846.imageshack.us/img846/5356/201212012910.jpg I jeszcze coś przybyło: http://img571.imageshack.us/img571/994/201212012909.jpg Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.12.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Wow domowo się robi:) Te święta jeszcze nie ale wiosenne...będą już chyba w domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Bardzo ważny ,,mebel"... jeden z najważniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.12.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Bogusia - optymistka z Ciebie. Ja szans na święta nie widzę... To przyznam się szczerze, że tak naprawdę jeszcze nie został ów mebel wypróbowany, testowany to i owszem Załatwiłam sobie "korzonki" chyba...i dzisiaj cały dzień spędziłam w łóżku Macie jakieś domowe sposoby na to poskudztwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.12.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 załatwiłam sobie "korzonki" chyba...i dzisiaj cały dzień spędziłam w łóżku Macie jakieś domowe sposoby na to poskudztwo ? nie macie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts