zuznka 03.12.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 na korzonki.... mój tata brał nawet zastrzyki więc ja nic nie polecę bo wygrzewanie, nacieranie pewnie masz już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Współczuję, znam niestety ten ból ale najlepsze leżenie i ciepło. W aptece są takie plastry rozgrzewające - utrzymają temperaturę i sączą środek przeciwbólowy przed 3 dni - tu masz wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.12.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Oj Amtla ,współczuję bardzo!! Korzonki to straszna rzecz! Gosia ma rację ,dobre są te plastry ,... ale mojemu m pomogły tylko zastrzyki z Voltarenu:yes: Jeszcze smarowanka maściami końskimi... Widę ,że łazienka się już wyklarowała :yes:kibelkek jest ,,,no to teraz czas na kuchnię i można się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Hej Amtluś, dopiero doczytałam o korzonkach... Ja nigdy na to nie chorowałam na szczęście, ale mój ojciec kiedyś brał plastry rozgrzewające i leki przeciwzapalne na receptę. W ostrzejszym stanie bierze się zastrzyki:sick: Kochana zawołaj lekarza, bo korzonki lubią wracać- wylecz się na Święta. Zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dziewczynki kochane jesteście Dziękuję Wam wszystkim za porady... Tak się po nich rozgrzewałam, że nie wstawałam do kompa, i dlatego dopiero teraz się odzywam. Pomagają: maści, plastry - na noc, a najbardziej chyba termofor z wrzątkiem Zasięgnęłam konsultacji telefonicznej z lekarzem - jak nie poprawi się do jutra, to jadę po zastrzyki. DZISIAJ JEST ZNACZNIE LEPIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 04.12.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 To super, że jest poprawa. Zastrzyki to też nic fajnego, chociaż są bardzo skuteczne. Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.12.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Poprawa okazała się zgoła pozorną. Dzisiaj byłam u lekarza. Okazało się, że jest to rwa kulszowa. Zapisał mi lekarstwa i ...zwolnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Biedulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Poprawa okazała się zgoła pozorną. Dzisiaj byłam u lekarza. Okazało się, że jest to rwa kulszowa. Zapisał mi lekarstwa i ...zwolnienie. przyjmij moje wspólczucie i oby potraktowała cię bardzo łagodnie !!!! bo mój tata zmagał się z rwą kilka tygodni, do tego stopnia go bolało że nie ruszał się w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Amtluś przytulam:hug:Wiem co czujesz..ja mialam rwę kulszową kilkanaście lat temu,leczyłam się miesiąc..zastrzyki,rehabilitacja...pozostało mi zaburzenie czucia na udzie....Lecz się kochana,solidnie.Zwłaszcza teraz przed świętami..nie szalej,bo zdrowie jest najważniesze.Mi najbardziej pomogła rehabilitacja,przez wiele lat miałam spokój z odcinkiem lędźwiowo-krzyżowym.Od czasu do czasu złapało mnie tak jak ostatnio-zastrzyki,maści.Musisz tez zdawać sobie sprawę,że kręgosłup jest całością i niestety mogą się pojawić problemy z innymi odcinkami.Dlatego rehabilitacja przedłużona byłaby wskazana. U mnie po rwie,zaszwankował piersiowy-neuralgia,wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem zawału(ból w klacie jak przy zawale) a w końcu w szyjnym-łeb rozsadzało,zawroty głowy-chodziłam jak naćpana,bole barków...I po raz kolejny rehabilitacja oprócz leków. Amtluś zyczę Ci dużo zdrówka,potrzebny Ci jest teraz spokój,wypoczynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Bogusiu, ale Ty masz "doświadczenia" z kręgosłupem :o Na prawdę nie wiedziałam, że to aż tak bardzo bolesne sprawy. Dopóki u mnie działają leki jest ok. Najgorzej w nocy, bo często budzę się z bólu... Wszyscy właśnie mówią o rehabilitacji - masażach, które podobno są najlepsze. \ I jeszcze, fatalne zdjęcia (ale muszę się pochwalić ) kolejnych dwóch tronów: http://img266.imageshack.us/img266/408/201212082936.jpg Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 http://img41.imageshack.us/img41/1808/201212082939.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.12.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 podoba mi się i trzymaj się a w nocy to gdzieś podkładaj poduszkę ale sama musisz znaleźć to miejsce:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Gosiek, wiem gdzie tą poduszeczkę położyć - oj, wiem A jak Twoje pieski znoszą taką zimową pogodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Trony pokazałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.12.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Amtluś trony super a kafelki jeszcze piękniejsze. Życzę Ci zdróweczka,na noc może zakładaj sobie taki ciepły pas.troszkę usztywni kręgosłup,przy ruchach będzie mniej bolało.To pewnie tak do końca nie jest prawidłowo z medycznego pkt widzenia,ale ja tak robię jak już mocno ból dokucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej Amtla, trony super!!!:wiggle:Jak zdrówko?Na kręgosłup masaże najlepsze ale nie 1 lub 2 tylko trzeba sobie zafundować całą serię-8-10 zabiegów.Moja mama czasami musi niestety też skorzystać z dobrego masażysty. Ale efekty są zdumiewające!buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.12.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Śniegi lubią, choć lepiej gdy leży a nie pada psi moje wolą przy napalonej kozie siedzieć, ale najlepiej z możliwością wybiegania, poszczekania i wracania za moment do ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ceramika ważna sprawa.. i jak u "białych ludzi".. ale.. te kafle.. super.. co to jest.. gdzieś kiedyś je już widziałam w super sklepie, ale nie pamiętam co to... Naprawdę super wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts