Amtla 11.12.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ... co to jest.. gdzieś kiedyś je już widziałam w super sklepie, ale nie pamiętam co to... To ceramika firmy Saloni. Naprawdę super wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Amtla ,nie było mnie trochę a tu u Ciebie taaaakie nowości! Trony fajne ,ale kafelki pikniejsze Lepiej się już czujesz?Rwa to potrafi trzymać kilka tygodni...niestety.. Zrób sobie rezonans.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.12.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Lepiej się już czujesz?Rwa to potrafi trzymać kilka tygodni...niestety.. Zrób sobie rezonans.. Nie czuję się lepiej. Poszłam do lekarza. Dzisiejsza wizyta to zastrzyki i... rtg. Jutro wyniki i zobaczymy co będzie. Kafelki to będą pikniejsze dopiero na porządnych zdjęciach, mam nadzieję, że kiedyś je zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.12.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Oj bidulko,współczuję Ci...Moja rada-rtg to może i ok ale zażycz sobie rezonans magnetyczny.To w tego typu chorobach jedyne słuszne badanie. Ściskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Amtluś, kurczę, strasznie mi przykro, ze nadal bez poprawy... Mam nadzieję, ze do Świąt się polepszy:hug: Zapomniałam wcześniej napisać, ze te kafelki są śliczne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Amtla jak wyniki? jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.12.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Zapomniałam wcześniej napisać, ze te kafelki są śliczne:rolleyes: Dziękować, dziękować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.12.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Amtla jak wyniki? jak się czujesz? Rtg pokazał przyczynę tego co się stało: skrzywienie boczne kręgosłupa lędźwiowego i do tego zmiany zwyrodnieniowe. Jakieś tam przeciążenie i mięśnie nie wytrzymały - stąd mam tę rwę... Biorę injekcje i nie chcę przechwalić...ale wszyscy wiedzą, że to i tak długo potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.12.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Moja rada-rtg to może i ok ale zażycz sobie rezonans magnetyczny.To w tego typu chorobach jedyne słuszne badanie Myślisz, że rezonans jeszcze coś innego powie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 dobry rehabilitant potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.12.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Oto dzisiejsze dzieło Młodego...i mamusi [http://img607.imageshack.us/img607/6766/201212162946.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 o matko jak duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo !!!!!!!! do pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.12.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Amtla, pierniczki robią wrażenie, no, no.Kręgosłup też czuję, prosty to on nie jest, więc daje znać o sobie.Niech Twój się już uspokoi i da o sobie zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Amtla, mam nadzieje, że do świąt juz wydobrzejesz a po świętach będziesz "jak nowa " ......bo przecież czekają Cię kolejne wybory....i powoli do przodu...i tak jak Bogusia napisała święta Wielkanocne spędzicie już w nowym i wykończonym domku.... a kafelki rzeczywiście bardzo ładne i ciekawe...dalej prosze o jeszcze inne zdjecia wykończeniowe.... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.12.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Amtla współczuję bo przechodziłam i rwę i korzonki. Bez zastrzyków nie przejdzie a po podleczeniu dobrze wybrać się do rehabilitanta - jak radziły koleżanki. Mnie gdy coś w krzyżu zaczyna ćwikać to smaruję na noc maścią Vick VapoRub i pomaga. Na kręgosłup polecam ćwiczenia i siedzenie na dużej piłce rehabilitacyjnej np.podczas pracy przy komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 o matko jak duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo !!!!!!! W poprzednich latach było dwa razy tyle....ale teraz musi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2012 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Amtla, pierniczki robią wrażenie, no, no. Kręgosłup też czuję, prosty to on nie jest, więc daje znać o sobie. Niech Twój się już uspokoi i da o sobie zapomnieć. tola, dowiedziałam się dopiero teraz jaki to mam problem kręgosłupowy. Poprzednio na ciążę zwalałam winę... To trzymajmy się my"pokrzywione" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 ...dalej prosze o jeszcze inne zdjecia wykończeniowe.... Ninko, co mam to pokazuję chociaż takiej kiepskiej jakości, u mnie teraz niewiele się dzieje... A przyszłych świąt to jeszcze raczej tam nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 . Na kręgosłup polecam ćwiczenia i siedzenie na dużej piłce rehabilitacyjnej np.podczas pracy przy komputerze Właśnie wiele osób mi to powtarza, że rehabilitacja i jeszcze raz rehabilitacja A kto rwy nie miał - ten nie zrozumie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 To jeszcze ciasteczkowe reminiscencje:http://img687.imageshack.us/img687/572/sam0868k.jpg Młody wykrawał wszystkie pierniczki. Z różnym skutkiem, ale mu szło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts