Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lepiej się już czujesz?Rwa to potrafi trzymać kilka tygodni...niestety..

Zrób sobie rezonans..

Nie czuję się lepiej.

Poszłam do lekarza.

Dzisiejsza wizyta to zastrzyki i... rtg.

Jutro wyniki i zobaczymy co będzie.

Kafelki to będą pikniejsze dopiero na porządnych zdjęciach, mam nadzieję, że kiedyś je zrobię ;)

Amtla jak wyniki? jak się czujesz?

Rtg pokazał przyczynę tego co się stało: skrzywienie boczne kręgosłupa lędźwiowego i do tego zmiany zwyrodnieniowe. Jakieś tam przeciążenie i mięśnie nie wytrzymały - stąd mam tę rwę...

Biorę injekcje i nie chcę przechwalić...ale wszyscy wiedzą, że to i tak długo potrwa :sick:

Amtla, pierniczki robią wrażenie, no, no.

Kręgosłup też czuję, prosty to on nie jest, więc daje znać o sobie.

Niech Twój się już uspokoi i da o sobie zapomnieć.

Amtla, mam nadzieje, że do świąt juz wydobrzejesz a po świętach będziesz "jak nowa " :yes:......bo przecież czekają Cię kolejne wybory....i powoli do przodu...i tak jak Bogusia napisała święta Wielkanocne spędzicie już w nowym i wykończonym domku....

a kafelki rzeczywiście bardzo ładne i ciekawe...dalej prosze o jeszcze inne zdjecia wykończeniowe....

Pozdrawiam

Nina

Amtla współczuję bo przechodziłam i rwę i korzonki. Bez zastrzyków nie przejdzie a po podleczeniu dobrze wybrać się do rehabilitanta - jak radziły koleżanki. Mnie gdy coś w krzyżu zaczyna ćwikać to smaruję na noc maścią Vick VapoRub i pomaga. Na kręgosłup polecam ćwiczenia i siedzenie na dużej piłce rehabilitacyjnej np.podczas pracy przy komputerze

Amtla, pierniczki robią wrażenie, no, no.

Kręgosłup też czuję, prosty to on nie jest, więc daje znać o sobie.

Niech Twój się już uspokoi i da o sobie zapomnieć.

tola,

dowiedziałam się dopiero teraz jaki to mam problem kręgosłupowy. Poprzednio na ciążę zwalałam winę...

To trzymajmy się my"pokrzywione" :cool: