Amtla 17.12.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Lepsza jakość, ale złe oświetlenie - czyli zawsze coś nie tak: http://img843.imageshack.us/img843/2418/sam0872i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Amtluś ale masz pomocnika:)Kucharz na całego:) Pierniczki mniam:) A my z mamą nalepiłyśmy wczoraj duuużo pierogów z kapustą i z grzybami. Jutro natomiast idę do niej umyć okna-wróciła kilka dni temu z sanatorium,czuje się lepiej i chcę ją trochę odciążyć od wysiłku. Łazienka wygląda super,jeszcze raz napiszę jak mi się podobają kafelki. Życzę Ci dużo zdrówka,lepiej się czujesz? ....bo ja fizycznie to nawet ok ale psychicznie do d...y.. a to za sprawą moich pracownic....tak narozrabiały ,że nie wiem jak to się skończy...kwalifikuje się na dyscyplinarkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Masz pierwszorzędną pomoc w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2012 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Mmmmmmmmmmmmmmm ale pierniczki A jaki pomocnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.12.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Heyka, super piernikowy pomocnik:D:DA ja w tym roku nie piekę pierników:( Na pewno dacie radę je wszystkie zjeść? Jakby jednak nie, to adresik do wysyłki podam na privka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ... Jutro natomiast idę do niej umyć okna... Ja w tym roku okien na pewno nie umyję, a na małża nie mam co liczyć. Łazienka wygląda super,jeszcze raz napiszę jak mi się podobają kafelki. Życzę Ci dużo zdrówka,lepiej się czujesz? Jeszcze raz się cieszę, że kafelki się podobają, bo ja do końca nie byłam pewna efektu... Bogusiu, zastrzyki pomagają, ale mają też jakieś uboczne skutki...Radzisz zrobić rezonans, mimo tego co pokazał rtg ? ....bo ja fizycznie to nawet ok ale psychicznie do d...y.. a to za sprawą moich pracownic....tak narozrabiały ,że nie wiem jak to się skończy...kwalifikuje się na dyscyplinarkę... Ale Ty masz "przeboje"...Ludzie nie potrafią docenić dobrej pracy i dobrego pracodwcy ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Masz pierwszorzędną pomoc w kuchni OPdstąpię za dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Na pewno dacie radę je wszystkie zjeść? Jakby jednak nie, to adresik do wysyłki podam na privka:lol2: Te pierniczki mają specyfikę znikania szczególnie po 23 godzinie... Adresik zawsze możesz podać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 A jaki pomocnik A widziałaś jaką ma kitulkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 rewelacyjna kitulka wygląda jak kółko - to Jego pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kitulka się faktycznie kręci, tak samo jak włoski kiedy był malutki. Pomysł ściągnął od Starszego brata - ale wtedy kitki były w modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Te pierniczki mają specyfikę znikania szczególnie po 23 godzinie... O tak, 23 to bardzo dobra godzina do pałaszowania:lol2: Adresik zawsze możesz podać :D Phi, tak podawać adresik bez pierniczków:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Phi, tak podawać adresik bez pierniczków:p Posłałabym Ci choinkę, ale jak nie podałaś adresu to trafiła do mojego salonu...po wielkiej zresztą walce Ale nie mam już siły walczyć o założenie lampek.... Stoi - dowód: http://img23.imageshack.us/img23/8991/sam0904.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Noooo loczek super Nie wiem czego się czepiasz... Choinka super i cudna U mnie Emil przyniósł choinkę ze strychu w niedzielę rano.. wszystkie zabawki.. i zaczął ubierać.. tak ubierał, że do dziś w salonie nie dało się przejść, pudła porozwalane, Wreszcie ubrali z mężem, ja musiałam pomóc... ale cały bajzel na podłodze nadal.. Trzeba pozbierać i na strych wynieść... To już jest trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 http://www.rotfl.com.pl/data/media/69/Szczesliwych-Swiat-ekartka-gif-animowany-005-ewcia417.gif Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! WESOŁYCH ŚWIĄT życzy BOGUSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.12.2012 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://img24.imageshack.us/img24/4098/wesolychswiat2012.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/11/c5bcyczenia-c59bwic485teczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzęaby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Ściskam Was świątecznie Alunek z rodziną http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.12.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.12.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Amtla, kochana -witam się u Ciebie:bye: Cudne masz kafelki w łazience, i jaka choinka!!! Pomocnik świeżo od fryzjera? Boziu... czemu oni tak szybko rosną? Dzieci, nie włosy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts