Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

DZIĘKUJĘ PIĘKNIE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA NOWOROCZNE :p

Dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy z wyjazdu sylwestrowego nad morze do Jastrzębiej Góry.

Celowo, ze względu na Młodego nie wzięliśmy lapka, i dlatego byłam odcięta od świata...

Nadrabiam to dzisiaj,

życząc wszystkim spełnienia marzeń, realizacji wytyczonych celów, miłości i radości

http://us.123rf.com/400wm/400/400/jelen80/jelen801208/jelen80120800009/14982178-happy-new-year-2013-background.jpg

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Nowym Roku 2013,

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju

życzy Maja

http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg

Mam pytanko co to za panele na podłodze bardzo ładnie się prezentują i kolorek super :) i jak cenowo?

Pozdrawiam :)

dorko,

to są panele Quik-Step. Jedne z szerokiej gamy wyboru - na górze: Ellite. Ceny wyjściowe dostępne są w internecie. Ponieważ brałam z tej firmy na cały domek to otrzymałam bardzo korzystny rabat :D

Nooo Amtlo jeszcze tylko mały stoliczek i na kawkę można do Ciebie wpaśc:)

.. poczekamy na stoliczek i wpadniemy na kawę.......

Dziewczynki,

zamiast stoliczka jest kartoniczek, a kawa smakuje wyśmienicie ;)

To są krzesełka docelowo do Młodego - oba, albo jedno do szarej łazienki. Muszę dopasować do wnętrza....

Hej Amtluś,

najlepszego w Nowym Roku:hug:

Wyobraź sobie, że byłam u Ciebie kilka razy i za żadnym razem nie otwierały mi się zdjęcia:confused: dlatego nic nie pisałam...

Teraz widzę tylko jedno- z płotkiem... Nie wiem, może to wina mojego netu-ostatnio chodzi jak krew z nosa:sick:

Bardzo dobrze, ze zrobiliście taki płotek- te psy to koszmar jakiś. W sumie, to nie psy tylko ludzie-chamstwo i tyle:spam:

Mam nadzieję, że teraz będziecie mieli już święty spokój:bye:

Dobrze,że posesja jest odgrodzona.My na szczęscie nie mieliśmy takich problemów,mimo że jakieś pieski chodziły po ulicy.Tak więc myślę,że to nie wina psiaków tylko ich właścicieli...Gorzej z kotami bo na nich nie ma siły:no::p..nawet jak są te zaprzyjaźnione:lol2:

U nas zrobiły sobie kuwetę w kółku pod basen;)

boszzzzz właścieciele też :o

Co za narod co za ludzie :p:P:P. U mnie od czasu do czasu pojawia sie pies sasiadki ( robi podkop pod prowizorycznym ogrodzeniem ) .... pobiega po dzialce i zmyka do siebie ... za to ostatnio Braciak odkryl , ze palety z klinkierem zaczely sie zapadac !!!! .... leza na dzialce juz kilka miesiecy i jakies GADY zrobily sobie pod nimi korytarze ..... pewnie nornice .

Działają elektrycy - montują gniazdka, pstryczki itp.

Zrobiłam próbę lampy na górnym holu...i się zdziwiłam :oMoim zdaniem za mała...Mają być dwie takie same - druga zamiast tej żarówki.

Zresztą oceńcie same - proszę o opinie.

Chyba przewieszę do dolnego korytarza.

http://img651.imageshack.us/img651/1128/sam2066of.jpg

http://img685.imageshack.us/img685/6517/sam2064x.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/1820/sam2071.jpg

Edytowane przez Amtla

Amtlo moim zdaniem lampa jest ok.Zwłaszcza,że będzie druga.Światła wystarczy na pewno.

...a ta w ogóle to śliczniutko czyściutko:)

Dziękuję, dziękuję :D

Światła z pewnością wystarczy, ale mi coś tam po prostu nie pasuje...nie wiem czy wielkość, a może kształt...a może przyzwyczaiłam się do żarówki ?;)

Ta druga lampa nad schodami ma je właśnie oświetlać? Masz podświetlenie schodów? Pamiętaj o wyłączniku schodowym (gasisz i zapalasz i na górze i na dole... i z boku też nie zaszkodzi - niezwykle wygodna sprawa)

Podświetlenie schodów mam, wyłącznik schodowy mam, a druga lampa jest właśnie nad schodami...

Dzięki za przypomnienie :yes:

Hej Amtluś,

Drzwi mają ciekawy kolorek:wiggle:

To kiedy przeprowadzka?:popcorn::popcorn:

Wszystkie kolory moim zdaniem na tych fotkach mocno przekłamane. nie mogę jakoś utrafić we właściwe tonacje, bo ciągle się śpieszę...

A przeprowadzka :stirthepot::stirthepot::stirthepot: