Amtla 03.01.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 DZIĘKUJĘ PIĘKNIE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA NOWOROCZNE Dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy z wyjazdu sylwestrowego nad morze do Jastrzębiej Góry. Celowo, ze względu na Młodego nie wzięliśmy lapka, i dlatego byłam odcięta od świata... Nadrabiam to dzisiaj, życząc wszystkim spełnienia marzeń, realizacji wytyczonych celów, miłości i radości http://us.123rf.com/400wm/400/400/jelen80/jelen801208/jelen80120800009/14982178-happy-new-year-2013-background.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013,Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Mam pytanko co to za panele na podłodze bardzo ładnie się prezentują i kolorek super i jak cenowo? Pozdrawiam dorko, to są panele Quik-Step. Jedne z szerokiej gamy wyboru - na górze: Ellite. Ceny wyjściowe dostępne są w internecie. Ponieważ brałam z tej firmy na cały domek to otrzymałam bardzo korzystny rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Nooo Amtlo jeszcze tylko mały stoliczek i na kawkę można do Ciebie wpaśc:) .. poczekamy na stoliczek i wpadniemy na kawę....... Dziewczynki, zamiast stoliczka jest kartoniczek, a kawa smakuje wyśmienicie To są krzesełka docelowo do Młodego - oba, albo jedno do szarej łazienki. Muszę dopasować do wnętrza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wczoraj Starszy syn postawił taki płotek, żeby nam już więcej obce psy działki nie nawoziły Nic specjalnego, ale ważne że jest demontowalny.... http://img51.imageshack.us/img51/8538/206003142969.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Bardzo cenna budowla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Gosiu, żebyś wiedziała widoczny na fotce podjazd jest calutki, równo "udekorowany"...wszystkie okoliczne psy i ich właściciele zrobili sobie tam właśnie mega wychodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Gosiu, żebyś wiedziała widoczny na fotce podjazd jest calutki, równo "udekorowany"...wszystkie okoliczne psy i ich właściciele zrobili sobie tam właśnie mega wychodek. boszzzzz właścieciele też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2013 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Hej Amtluś, najlepszego w Nowym Roku:hug:Wyobraź sobie, że byłam u Ciebie kilka razy i za żadnym razem nie otwierały mi się zdjęcia:confused: dlatego nic nie pisałam...Teraz widzę tylko jedno- z płotkiem... Nie wiem, może to wina mojego netu-ostatnio chodzi jak krew z nosa:sick: Bardzo dobrze, ze zrobiliście taki płotek- te psy to koszmar jakiś. W sumie, to nie psy tylko ludzie-chamstwo i tyle:spam:Mam nadzieję, że teraz będziecie mieli już święty spokój:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dobrze,że posesja jest odgrodzona.My na szczęscie nie mieliśmy takich problemów,mimo że jakieś pieski chodziły po ulicy.Tak więc myślę,że to nie wina psiaków tylko ich właścicieli...Gorzej z kotami bo na nich nie ma siły:no:..nawet jak są te zaprzyjaźnione:lol2: U nas zrobiły sobie kuwetę w kółku pod basen;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.01.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 boszzzzz właścieciele też Co za narod co za ludzie :P:P. U mnie od czasu do czasu pojawia sie pies sasiadki ( robi podkop pod prowizorycznym ogrodzeniem ) .... pobiega po dzialce i zmyka do siebie ... za to ostatnio Braciak odkryl , ze palety z klinkierem zaczely sie zapadac !!!! .... leza na dzialce juz kilka miesiecy i jakies GADY zrobily sobie pod nimi korytarze ..... pewnie nornice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Działają elektrycy - montują gniazdka, pstryczki itp. Zrobiłam próbę lampy na górnym holu...i się zdziwiłam :oMoim zdaniem za mała...Mają być dwie takie same - druga zamiast tej żarówki. Zresztą oceńcie same - proszę o opinie.Chyba przewieszę do dolnego korytarza. http://img651.imageshack.us/img651/1128/sam2066of.jpg http://img685.imageshack.us/img685/6517/sam2064x.jpg http://img145.imageshack.us/img145/1820/sam2071.jpg Edytowane 12 Stycznia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Gniazdka i coś jeszcze w sypialni. Muszę to wszystko rozpracować, bo zapomniałam co tam miało być... http://img855.imageshack.us/img855/3968/sam2055z.jpg Edytowane 12 Stycznia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 12.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Amtlo moim zdaniem lampa jest ok.Zwłaszcza,że będzie druga.Światła wystarczy na pewno....a ta w ogóle to śliczniutko czyściutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ta druga lampa nad schodami ma je właśnie oświetlać? Masz podświetlenie schodów? Pamiętaj o wyłączniku schodowym (gasisz i zapalasz i na górze i na dole... i z boku też nie zaszkodzi - niezwykle wygodna sprawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Amtlo moim zdaniem lampa jest ok.Zwłaszcza,że będzie druga.Światła wystarczy na pewno. ...a ta w ogóle to śliczniutko czyściutko:) Dziękuję, dziękuję Światła z pewnością wystarczy, ale mi coś tam po prostu nie pasuje...nie wiem czy wielkość, a może kształt...a może przyzwyczaiłam się do żarówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ta druga lampa nad schodami ma je właśnie oświetlać? Masz podświetlenie schodów? Pamiętaj o wyłączniku schodowym (gasisz i zapalasz i na górze i na dole... i z boku też nie zaszkodzi - niezwykle wygodna sprawa) Podświetlenie schodów mam, wyłącznik schodowy mam, a druga lampa jest właśnie nad schodami... Dzięki za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.01.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej Amtluś, jak dla mnie te 2 lampy będą wystarczające;) jedna byłaby za mała na bank. Ale jak u Ciebie już ładnie:o Drzwi mają ciekawy kolorek:wiggle: To kiedy przeprowadzka?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.01.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej Amtluś, Drzwi mają ciekawy kolorek:wiggle: To kiedy przeprowadzka?:popcorn: Wszystkie kolory moim zdaniem na tych fotkach mocno przekłamane. nie mogę jakoś utrafić we właściwe tonacje, bo ciągle się śpieszę... A przeprowadzka :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.01.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Druga ściana w dolnej łazience prawie gotowa: http://img825.imageshack.us/img825/7263/sam2076v.jpg Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts