agawi74 17.01.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hej Amtluś, no łazienka CUDO:o Żyrandol pięknie się wpasował Co do lampy holowej to chyba nie pomogę, bo ja mało techniczna jestem:p Powieszona tak po skosie tez by mnie wkurzała... Mimo wszystko pomyślę i jak mnie olśni, to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Amtla jak zdrówko? Dobrze już??????? Noo burza mózgów z tą lampą... Mnie się lampy podobają.. ale.. też by mnie wkurzało przechylenie, no chyba, ze dało by się przyzwyczaić, bo tak musi być... i koniec... Ale.. tak myślę.. Czy w tej osłonie jest sporo miejsca na podłączenie kostką? bo jak tak to ja bym pokombinowała z zeszlifowaniem, odcięciem pod kątem osłony tak aby ją wyprostować w stosunku do skosu.. kumasz?????? Druga propozycja z kartongipsu zrobiony półokrągły klin jak Gosia pisała.. wówczas będzie też prosto... Z tym, że w/g mnie odcięcie kawałka osłonki lepiej i mniej skomplikowane by było... Łazienka i żyrandol w niej boski Budowla starszaka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) rogbog, agawi, Arnika, cieszę się, że i Wam moja łazienka przypadła do gustu :D:D teraz tylko lustro, kinkiet, szafkix2, listwy...i będzie Z lampą w holu daję sobie spokój - bo chyba je powieszę na dole ale problem skosu pozostaje illusjon witaj u mnie :bye: Pojawiłaś się i zniknęłaś, a na dodatek zabrałaś co pokazałaś...czy to była iluzja? Arniko, z moim zdrowiem to jak z sinusoidą...wczoraj i przedwczoraj bardzo mnie bolało i dodatkowo jeszcze w łopatce. Skonsultowałam z lekarzem, czy nie robic chociaż prywatnie jakiś zabiegów - ale mi stanowczo odradziła. Muszę zatem czekać na wizyte u neurologa...TO CZEKAM... Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja już neurologa i ortopedę zaliczyłam.. mam iść na jonoforezę (już chodzę i mam za sobą 7 zabiegów) i pójdę dalej.. , UD i laser.. po 10 zabiegów.. termin z NFZ na czerwiec.. muszę więc iść prywatnie:sick: oczywiście zmiana leczenia za każdym razem u każdego lekarza.. leków na zapas mam już całą szafkę.. Rezonans mam na przyszłą sobotę, EMG na 13 marca, ale wizyta u neurologa na 7 marca. masakra.. będę dzwoniła o wcześniejszy termin o tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Na skosie nie będziesz miała problemu z plafonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Gosiek, za plafonami nie przepadam - czyli muszę jeszcze popatrzeć na inne lampy, albo pomyśleć o powyższym rozwiązaniu skosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.01.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Tak jak moje dziecię, które plafonów nie cierpi choć plafon, plafonowi nierówny, choćby taki http://www.cudownelampy.pl/sklep/files/lampa-sufitowa-scarve-amber-firmy-italux-c0221-04s-f4rk.jpg i gdyby nie cena to mam na niego zakusy - w LM takie widziałam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.01.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Tak jak moje dziecię, które plafonów nie cierpi choć plafon, plafonowi nierówny, choćby taki i gdyby nie cena to mam na niego zakusy - w LM takie widziałam na żywo bardzo bardzo fajny ten plafon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.01.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Faktycznie, ten plafon innym nierówny...Muszę zatem w LM rzucić okiem. Chociaż jak ostatnio byłam to nic takiego mi się nie rzuciło... A teraz z innej beczki. Szukam zestawu natryskowego z termostatem w kształcie sześcianu (nie owalny, ani nie okrągły) - oczywiście w rozsądnej cenie :rolleyes:Czy coś takiego polecacie albo widziałyście ? Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.01.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 :confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 nie pomogę nie moja bajka zapytaj Agawi - to "spec szperacz" - wszystko znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.01.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 :cool:qurcze pojęcia i wyobraźni nie mam w tym temacie...nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.01.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 zuz@nka, rogbog, jak serdecznie brzmi Wasze "nie pomogę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ja też nie pomogę.. chociaż gdzieś widziałam kwadratowy.. ale nie pamiętam gdzie i u kogo.. , czy to może było gdzieś w sklepie... Amtlus jak zdrówko?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Się nie znam ale wujek mówi o takim kludi http://www.armadeo.pl/media/catalog/product/cache/1/image/300x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/r/kran_7_115.jpg to co prawda bez termostatu ale to za jakieś 300 PLN chyba można dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Gosiek, Starszak poznał zalety baterii z termostatem i innej nie chce Rzecz w tym, że to właśnie ta bateria w zestawie natryskowym ma być prostopadłościenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Możesz jeszcze kupić dowolny zestaw i wymienić tylko rączkę za ok. 330 PLN albo do wyboru mam zestaw prysznicowy z termostatem jakiś w LM kupiony za coś koło 1300 PLN i nadal dobrze służy - jakbym zmieniła sobie słuchawkę to byłby inny wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ile lat ma Twój ciemiężyciel? Do mojej gdy nie mam sił, to kwituję jej niezadowolenie - jak zarobisz to sobie wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ale proszę TRES najlepiej jak sam poszuka w necie i zobaczy ile to co mu się podoba kosztuje - a potem przeliczy na inne pożądane przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Gosiu, syn po prostu zachwala opcję z termostatem. Jeśli już w coś inwestuję to warto skorzystać z dobrych rozwiazań...Stąd moja decyzja o kupnie baterii z termostatem. A kwestia kształtu - chcę aby pasowała do baterii umywalkowej, którą kupiłam pewnie z dwa lata temu, w promocji zresztą A że czas mnie zbytnio z tym nie goni, więc mogę ze spokojem poszukać (ale jakoś to mi nie wychodzi) i poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts