Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla jak zdrówko?

Dobrze już???????

Noo burza mózgów z tą lampą...

Mnie się lampy podobają.. ale.. też by mnie wkurzało przechylenie, no chyba, ze dało by się przyzwyczaić, bo tak musi być... i koniec...

Ale.. tak myślę.. Czy w tej osłonie jest sporo miejsca na podłączenie kostką? bo jak tak to ja bym pokombinowała z zeszlifowaniem, odcięciem pod kątem osłony tak aby ją wyprostować w stosunku do skosu.. kumasz??????

Druga propozycja z kartongipsu zrobiony półokrągły klin jak Gosia pisała.. wówczas będzie też prosto...

Z tym, że w/g mnie odcięcie kawałka osłonki lepiej i mniej skomplikowane by było...

Łazienka i żyrandol w niej boski :)

Budowla starszaka super :)

rogbog, agawi, Arnika,

cieszę się, że i Wam moja łazienka przypadła do gustu :D:D:D

teraz tylko lustro, kinkiet, szafkix2, listwy...i będzie ;)

Z lampą w holu daję sobie spokój - bo chyba je powieszę na dole :p ale problem skosu pozostaje :sick:

illusjon witaj u mnie :bye::bye:

Pojawiłaś się i zniknęłaś, a na dodatek zabrałaś co pokazałaś...czy to była iluzja?

Arniko,

z moim zdrowiem to jak z sinusoidą...wczoraj i przedwczoraj bardzo mnie bolało i dodatkowo jeszcze w łopatce. Skonsultowałam z lekarzem, czy nie robic chociaż prywatnie jakiś zabiegów - ale mi stanowczo odradziła. Muszę zatem czekać na wizyte u neurologa...TO CZEKAM...:sick:

Edytowane przez Amtla

Ja już neurologa i ortopedę zaliczyłam.. mam iść na jonoforezę (już chodzę i mam za sobą 7 zabiegów) i pójdę dalej.. , UD i laser.. po 10 zabiegów.. termin z NFZ na czerwiec.. muszę więc iść prywatnie:sick: oczywiście zmiana leczenia za każdym razem u każdego lekarza.. leków na zapas mam już całą szafkę..

Rezonans mam na przyszłą sobotę, EMG na 13 marca, ale wizyta u neurologa na 7 marca. masakra.. będę dzwoniła o wcześniejszy termin o tydzień...

Tak jak moje dziecię, które plafonów nie cierpi :no:

choć plafon, plafonowi nierówny, choćby taki

http://www.cudownelampy.pl/sklep/files/lampa-sufitowa-scarve-amber-firmy-italux-c0221-04s-f4rk.jpg

i gdyby nie cena to mam na niego zakusy - w LM takie widziałam na żywo

Faktycznie, ten plafon innym nierówny...Muszę zatem w LM rzucić okiem. Chociaż jak ostatnio byłam to nic takiego mi się nie rzuciło...

A teraz z innej beczki. Szukam zestawu natryskowego z termostatem w kształcie sześcianu (nie owalny, ani nie okrągły) - oczywiście w rozsądnej cenie :rolleyes:Czy coś takiego polecacie albo widziałyście ?

Edytowane przez Amtla

Możesz jeszcze kupić dowolny zestaw i wymienić tylko rączkę za ok. 330 PLN

albo do wyboru

mam zestaw prysznicowy z termostatem jakiś w LM kupiony za coś koło 1300 PLN i nadal dobrze służy - jakbym zmieniła sobie słuchawkę to byłby inny wygląd ;)

Gosiu,

syn po prostu zachwala opcję z termostatem. Jeśli już w coś inwestuję to warto skorzystać z dobrych rozwiazań...Stąd moja decyzja o kupnie baterii z termostatem.

A kwestia kształtu - chcę aby pasowała do baterii umywalkowej, którą kupiłam pewnie z dwa lata temu, w promocji zresztą :p

A że czas mnie zbytnio z tym nie goni, więc mogę ze spokojem poszukać (ale jakoś to mi nie wychodzi) i poczekać :rolleyes: