Amtla 22.01.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ale proszę TRES O, właśnie o coś takiego mi biega I teraz jeszcze znaleźć w dobrej cenie całość - albo skompletować muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Amtlus jak zdrówko?????? Na zmianę bolą mnie mięśnie nogi, albo kręgosłup w okolicach lędźwi. Na szczęście nie jest to ból RWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Na zmianę bolą mnie mięśnie nogi, albo kręgosłup w okolicach lędźwi. Na szczęście nie jest to ból RWY. To pozostałości rwy - koniecznie dobra rechabilitacja a termostat - potwierdzam niezastąpiony - szczególnie pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 To jest mój ideał - tylko nie cenowy... http://www.kaczucha.pl/userdata/gfx/cab944779956144162cfab0c0d6b0ed6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.01.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) I jeszcze jeden znalazłam: http://www.in360.pl/Image.ashx?Filename=5445_O1.jpg&ProducerName=Tres&Size=500x500 http://www.lazienkaplus.pl/images/empty.gif Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.01.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 U mnie dzisiaj piękne słonko - aż chce się żyć :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.01.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 U mnie dzisiaj piękne słonko - aż chce się żyć :D:D:D:D mnie też się chce żyć ale nie ma to nic wspólnego z aurą, bo gdyby to miał być wyznacznik strzeliłabym sobie w "łeb" - mam już dosyć zimy !!!!! WIOSNY KCEM - najchętniej od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 A u mnie słonka nie ma ,za to od wczoraj prószy delikatny śnieżek,jest biało,temperatura znośna.Taką zimę lubię Właśnie widzę przez okno,że sąsiad robi kulig dla dzieciaków...oj pojeździłoby się na sankach:) Ale...starość nie radość znowu skok RR i samopoczucie do bani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.01.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 mnie też się chce żyć ale nie ma to nic wspólnego z aurą, bo gdyby to miał być wyznacznik strzeliłabym sobie w "łeb" - mam już dosyć zimy !!!!! WIOSNY KCEM - najchętniej od zaraz Ja wiosny KCEM ZAWSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Hej ! Hej!! U nas zima na całego - 18stopni!!pięknie wyglądają moje brzózki...:Da do wiosny się tak nie śpieszę ,bo znowu będę starsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.01.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ... prószy delikatny śnieżek... A JA TEGO PRÓSZENIA MAM PO DZIURKI W NOSIE. PADAJĄCEMU G... Z NIEBA MÓWIĘ STANOWCZE NIE Ale...starość nie radość znowu skok RR i samopoczucie do bani:) Bogusiu, myślisz że te skoki RR to tylko wina wieku ? Trzymam kciuki za poprawę samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.01.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ...bo znowu będę starsza;) Ja się starzeję zawsze trzy dni przed wiosną - to co mi tam WOLĘ WIOSNĘ U mnie tylko minus 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 U mnie wiosna trzyma od miesiąca -8C;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.01.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dzisiaj już bez słonka. Trochę dojście do domku odśnieżyłam....śnieżek jak puszek Jutro Młody ma urodziny - rodzinna imprezka się szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.01.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dzisiaj już bez słonka. Trochę dojście do domku odśnieżyłam....śnieżek jak puszek Jutro Młody ma urodziny - rodzinna imprezka się szykuje... u nas słonko było dziś co i tak nie wpłynęło na mnie pozytywnie a jak słonko to zapewne i mróz nocy dowali wyściskaj Młodego urodzinowo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.01.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 U mnie rano dalej sypał puszek a koło południa zaczęło się robić odwilżowo,śnieg robi się ciężki.I ja chyba działam jak barometr,odczuwam nadchodzące ocieplenie i nie tylko z powodu wieku pewnie ta huśtawka zdrowotna. Amtluś złóż Młodemu serdecznie życzenia głównie zdrówka,beztroskiego dzieciństwa .Życzę udanej imprezki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.01.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 zuz@nka, rogbog Młody wyściskany, ale dzisiaj wyjątkowo sobie na to nie zasłużył.... Od samego rana był bardzo niegrzeczny...nawet wiem po kim...brzydkie słowa i odzywki...powoli nie wiem co robić...tzn wiem, ale jak druga strona to aprobuje, to nic nie poradzę Nawet świeczki na torcie musiały być podwójne... http://img580.imageshack.us/img580/876/sam2135t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Pyszności na stole mniam.A Młody taki niegrzeczny...nieładnie...przykrość Mamusi robićhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/boxing.gif...może to niepedadogiczne alehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.01.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jak nic, tylko prać i lać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.01.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Za oknem deszcz, za oknem plucha... Dostałam rachunek od elektryków.... Jak mam sobie poprawić nastrój ??????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts