Amtla 07.02.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 http://img835.imageshack.us/img835/8596/sam2173k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kinkiet w łazience na swoim miejscu i wreszcie rzeczywisty kolor płytek udało mi się uchwycić : http://img706.imageshack.us/img706/9545/sam2191e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Gdyby nie goła żarówka pod sufitem i brak klamek, na poddasze można się wprowadzać ... Brak mebli nie przeszkadza ...to jaki problem,trzeba się wprowadzać Amtlo:)...dojrzałam nawet flaszeczkę na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nooo pięknie już masz Amtluś Czyściutko i domowo:) To kiedy przeprowadzka? Śmiać mi się zachciało jak spojrzałam sobie na ten papier rozwinięty u Ciebie. Tzn przypomniałam sobie czasy jak to było u nas, kiedy cały dom tak wyglądał:eek: A na jaki kolor ostatecznie postanowiłaś pomalować słupy? Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ....dojrzałam nawet flaszeczkę na parapetówkę Ha, ha, ha - to by się towarzystwo rozpuszczalnikiem załatwiło na tej parapetówce Ale fakt, że butelka z daleka podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A na jaki kolor ostatecznie postanowiłaś pomalować słupy? Słupy pomaluję pod kolor drzwi. Mam nadzieję, że uda mi się go dobrać, bo dąb dębowi nie równy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Właśnie zobaczyłam dywan i flachę - pora wprowadzać się Pięknie masz już na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Właśnie zobaczyłam dywan i flachę - pora wprowadzać się :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2013 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ha, ha, ha - to by się towarzystwo rozpuszczalnikiem załatwiło na tej parapetówce A ja tak myślałam, ze to nie jest do spożycia :lol2: tylko zapomniałam napisać kolorek słupów na pewno dobierzesz bez problemu- teraz jest tyle odcieni na rynku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.02.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jakby były do spożycia to zapewne bym sprzątnęła. A tak żadnych pokręconych myśli nie miałam ...i tak wyszło na fotografii... Teraz będę wszystko sprzątała do końca.... Nie napisałam, że panowie majstrowali przy roletach o oczywiście uszkodzili tynki przy oknie - nie specjalnie, ale uszkodzone Matko, jeszcze nie mieszkam a już poprawiam zniszczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Strych się niestety zagraca... http://img26.imageshack.us/img26/1439/sam2221a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Amtluś ,juz domowo sie robi...zaraz pewnie przeprowadzka...i parapetówę trza organizować ... ale masz dużo miejsca na poddaszu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Hej Amtluś, jaki Ty masz piękny strych:jawdrop::jawdrop: U nas jest dość duży i już zagracony, ale nie tak śliczny jak Twój. U nas położone są tylko zwykłe dechy sosnowe no i okien bark... Przyznaję, ze uwielbiam to miejsce, bo mam gdzie trzymać wszystko co szkoda wyrzucić Pamiętam o lampce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dziewczynki moje kochane O godzinie 20 wróciłam od neurologa. Dostałam skierowanie na rezonans, skierowanie na rehabilitację i jakieś farmaceutyki....Teraz trzeba jak najszybciej załatwić ten rezonans, żeby zobaczyć co tam u mnie siedzi...ale najprawdopodobniej to książkowy przykład wypadania dysku Może i ten strych wygląda duży, ale widzicie że tam same skosy. Pierwotnie miał być to tylko spory magazyn, przechowalnia, zastępstwo piwnicy.... Ale jak mój Pierworodny go zobaczył, to stwierdził, że to będzie jego pokój. Na to zgody nie uzyskał - bo ja muszę mieć magazyn. Dlatego poszliśmy na ugodę i będzie to pokój "zabaw" cokolwiek by to miało znaczyć dla dorosłego już faceta i drugiego Młodego, oraz domową przechowalnią rzeczy potrzebnych bardziej lub mniej... \ Agawi, długo zastanawiałam się nad podłogą na strychu. Obliczałam materiał i robociznę. Wyszło mi, że najtaniej będzie położyć mi takie same panele jak na poddaszu, bo wtedy ich cena schodziła w dół (utargowalam większy rabat od takiego metrażu). Panowie natomiast dali upust na robociźnie...) Beauty, co do parapetówki to jeszcze dłuuuuuuuuuugo, bo cały czas "odkładam" na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To jest strych wcale się nie dziwię, że chłopaki chcą jako swój pokój zaanektować. U mnie niestety nie dałoby się, skosy do samej podłogi, podłóg brak, A dysku uciekającego bardzo współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Amtluś.. wpadłam zobaczyć co z Tobą... No i przytulaski zostawiam.. , rzeczywiście niezbyt dobrze to wygląda.. a na MRI masz na cito, czy normalnie? bo u nas normalnie to czas oczekiwania już chyba na lipiec.. Ale się u Ciebie zmienia.. Super.. A chłopaki lubią mieć swoją samotnię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.02.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Amtluś ,przykro mi z powodu Twojego kręgosłupa....ja właśnie wczoraj dowiedziałam się o skrzywieniu u Zu...:(taniec chyba będzie musiał iść w odstawkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 . U mnie niestety nie dałoby się, skosy do samej podłogi, podłóg brak... Gosiek, u mnie też strych z ukosami od podłogi - dlatego wydawało mi się, że będzie to tylko typowy strych. Za to pokój na poddaszu okazał się faktycznie spory Wg projektu miały tam być trzy pomieszczenia. u nas nie było takiej potrzeby i pozmieniałam całkowicie pierwotny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 .. a na MRI masz na cito, czy normalnie? bo u nas normalnie to czas oczekiwania już chyba na lipiec... Z tego co się zorientowałam, to nie ma sformułowania "cito", chociaż lekarka zalecała wykonać jak najszybciej - czyli nie wie, że trzeba coś takiego dopisać ? Czy to jeszcze może być inaczej zapisane ? Niestety dzisiaj wszystkie rejestracje na MRI były zamknięte, więc dopiero w poniedziałek zorientuję się jakie terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ....ja właśnie wczoraj dowiedziałam się o skrzywieniu u Zu...:(taniec chyba będzie musiał iść w odstawkę ... To dopiero jest przykre Ale może w tak młodym organizmie można doprowadzić jeszcze do prawidłowego kształtu??? Może wystarczy tylko na jakiś czas zawiesić baletki ? Zrobiłaś już szerokie rozeznanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts