Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo pięknie już masz Amtluś:yes:

Czyściutko i domowo:) To kiedy przeprowadzka?:popcorn:

Śmiać mi się zachciało jak spojrzałam sobie na ten papier rozwinięty u Ciebie. Tzn przypomniałam sobie czasy jak to było u nas, kiedy cały dom tak wyglądał:eek::eek:

A na jaki kolor ostatecznie postanowiłaś pomalować słupy?

Pozdrawiam:bye:

Jakby były do spożycia to zapewne bym sprzątnęła. A tak żadnych pokręconych myśli nie miałam ...i tak wyszło na fotografii...

Teraz będę wszystko sprzątała do końca....

Nie napisałam, że panowie majstrowali przy roletach o oczywiście uszkodzili tynki przy oknie - nie specjalnie, ale uszkodzone :bash: Matko, jeszcze nie mieszkam a już poprawiam zniszczenia....

Hej Amtluś,

jaki Ty masz piękny strych:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

U nas jest dość duży i już zagracony, ale nie tak śliczny jak Twój. U nas położone są tylko zwykłe dechy sosnowe no i okien bark...:(

Przyznaję, ze uwielbiam to miejsce, bo mam gdzie trzymać wszystko co szkoda wyrzucić:D

Pamiętam o lampce:yes:

Dziewczynki moje kochane :D

O godzinie 20 wróciłam od neurologa. Dostałam skierowanie na rezonans, skierowanie na rehabilitację i jakieś farmaceutyki....Teraz trzeba jak najszybciej załatwić ten rezonans, żeby zobaczyć co tam u mnie siedzi...ale najprawdopodobniej to książkowy przykład wypadania dysku :(

Może i ten strych wygląda duży, ale widzicie że tam same skosy. Pierwotnie miał być to tylko spory magazyn, przechowalnia, zastępstwo piwnicy....

Ale jak mój Pierworodny go zobaczył, to stwierdził, że to będzie jego pokój. Na to zgody nie uzyskał - bo ja muszę mieć magazyn. Dlatego poszliśmy na ugodę i będzie to pokój "zabaw" cokolwiek by to miało znaczyć dla dorosłego już faceta i drugiego Młodego, oraz domową przechowalnią rzeczy potrzebnych bardziej lub mniej...

\

Agawi, długo zastanawiałam się nad podłogą na strychu. Obliczałam materiał i robociznę. Wyszło mi, że najtaniej będzie położyć mi takie same panele jak na poddaszu, bo wtedy ich cena schodziła w dół (utargowalam większy rabat od takiego metrażu). Panowie natomiast dali upust na robociźnie...)

Beauty, co do parapetówki to jeszcze dłuuuuuuuuuugo, bo cały czas "odkładam" na kuchnię;)

Amtluś.. wpadłam zobaczyć co z Tobą...

No i przytulaski zostawiam.. , rzeczywiście niezbyt dobrze to wygląda.. a na MRI masz na cito, czy normalnie? bo u nas normalnie to czas oczekiwania już chyba na lipiec..

Ale się u Ciebie zmienia..

Super..

A chłopaki lubią mieć swoją samotnię..

. U mnie niestety nie dałoby się, skosy do samej podłogi, podłóg brak...

Gosiek, u mnie też strych z ukosami od podłogi - dlatego wydawało mi się, że będzie to tylko typowy strych. Za to pokój na poddaszu okazał się faktycznie spory :yes: Wg projektu miały tam być trzy pomieszczenia. u nas nie było takiej potrzeby i pozmieniałam całkowicie pierwotny projekt.

.. a na MRI masz na cito, czy normalnie? bo u nas normalnie to czas oczekiwania już chyba na lipiec...

Z tego co się zorientowałam, to nie ma sformułowania "cito", chociaż lekarka zalecała wykonać jak najszybciej - czyli nie wie, że trzeba coś takiego dopisać ? Czy to jeszcze może być inaczej zapisane ?

Niestety dzisiaj wszystkie rejestracje na MRI były zamknięte, więc dopiero w poniedziałek zorientuję się jakie terminy.

....ja właśnie wczoraj dowiedziałam się o skrzywieniu u Zu...:(:(taniec chyba będzie musiał iść w odstawkę ...

To dopiero jest przykre :(

Ale może w tak młodym organizmie można doprowadzić jeszcze do prawidłowego kształtu??? Może wystarczy tylko na jakiś czas zawiesić baletki ? Zrobiłaś już szerokie rozeznanie ?