Beauty 16.02.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To dopiero jest przykre Ale może w tak młodym organizmie można doprowadzić jeszcze do prawidłowego kształtu??? Może wystarczy tylko na jakiś czas zawiesić baletki ? Zrobiłaś już szerokie rozeznanie ? mam nadzieje ...po prostu baletki musimy zamienić na basen:(zu ostatnio strasznie urosła ma w tej chwili juz 170cm,za duże przeciązenia były w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.02.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Amtla - pięknie się robi, domowo, zawiesisz firanki i już możesz mieszkać. Strych nie oddawaj, z czasem gratów będzie więcej niż całej reszty. Ja np. w garażu nie mogę parkować ze względu na schowane tam maszyny piekielne ( kosiarki, traktor itd) Kręgosłupu współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 zu ostatnio strasznie urosła ma w tej chwili juz 170cm,za duże przeciązenia były w tym okresie. 170 cm - piękna dziewczyna się zatem zapowiada (bo na razie to jeszcze dziewczynka?) Basen czyni cuda. Mojemu Pierworodnemu ślicznie klatę rozwinął jak serducho nie miało miejsca - w dużym uproszczeniu oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja np. w garażu nie mogę parkować ze względu na schowane tam maszyny piekielne ( kosiarki, traktor itd) Właśnie cały czas się zastanawiam nad tymi maszynami. U mnie tylko kosiarka, rowery, taczka, łopata, grabie, widły...czy to na ścianie powiesić ? Bo parkowanie na dworze tak mi obrzydło, że szybciej to wszystko wywalę, bo parkować będę w garażu na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dziewczynki wszystkie , bardzo dziękuję za wsparcie w sprawie kręgosłupa... Dzisiaj wzięłam przypisane leki...i niestety wystąpiły już skutki uboczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 O masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie......czyli poszukiwana... http://img827.imageshack.us/img827/6091/15531blk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 trzeba poczekać na agawi - ona znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 trzeba poczekać na agawi - ona znajdzie Zuzanko Ty mnie przeceniasz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Amtluś ja też życzę dużo zdrówka:hug: Kręgosłupowy temat jest mi niestety bardzo bliski ostatnio za względu na chorobę chrześnicy męża... Oj napatrzyłam się na te chore dzieciaki w Centrum Zdrowia Dziecka... Co do szafki- oczywiście się rozejrzę, ale moim zdaniem nawet jak znajdę podobną, to będzie droga. Nie wiedzieć czemu te umywalkowe konsole są koszmarnie drogie:bash: Swoją drogą bardzo ładną znalazłaś tą szafeczkę i ja jestem za tym, żeby zrobić ją na zamówienie u stolarza. Jest to bardzo prosty mebelek, można go zrobić nawet w sośnie, pomalować na czarno, a blat zamówić osobno. To chyba będzie najrozsądniejsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Idę jeszcze na chwilkę do zuzy iaż się boję zajrzeć do dziennika...Ciekawe co Tym razem nakupowała:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Amtlus... nie ma niby cito.. ale ja miałam napisane PILNE i dostałam za tydzień czy kilka/kilkanaście dni... w każdym bądź razie pilne było szybko wykonane. Weź poproś o zdjęcie a nie płytkę. Płaci się za to dodatkowo.. Jak prześlesz mi tel to zadzwonię wieczorkiem do Ciebie i porozmawiamy ... Wczoraj dotarłam do chiropraktyka ( nie każdy, absolutnie nie każdy chiro jest dobry.. ) powyciagła ludzi z wózków.. siedziałam ponad 3 godz u niego w poczekalni i nasłuchałam się różnych opowieści.. Nie dotknął mnie , bo miałam MR ale bez kliszy.. zdjęcia mam zrobić... za dużo zmian i się bał... opisowi nie wierzy, a z płytki na lapku nie odczyta, bo za mało szarości i dokładności jest... Idę więc szukać gdzie mi z płytki kliszę zrobię.. chociaż nie mam pojęcia czy w taką stronę dadzą radę... Zdrówka zostawiam.. i oszczędzaj się.. niestety.. jesteśmy skazane na nic nierobienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.02.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Amtluś ,Aga ma rację ..może łatwiej będzie zamówić u stolarza...Pogadaj z Zuzą ,.Jej mąż piękne rzeczy robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.02.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 aaa i jeszcze zajrzyj do hazeleyes.Ona też chyba stolarstwem się trudni..tak wydedukowałam z wpisów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.02.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Amtluś zdrówka życzę wiem co to ból kręgosłupa ,bo mnie też niestety dopadł mam zwyrodnienie w odcinku lędźwiowym a teraz ból równiez dokucza w górnym odcinku między łopatkami i pod prawa łopatką . Jak wrócę do Pl to muszę koniecznie wybrac sie do lekarza:yes: Lazienki obie bardzo ładne a ta jasna podejrzewam ,że będzie przepiękna no i ten żyrandol śliczny:D Strych super wyszedł i tyle miejsca jest.....fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Amtluś ja też życzę dużo zdrówka:hug: Dziękuję bardzo Co do szafki- oczywiście się rozejrzę' date='[/quote'] Byłoby fajnie znaleźć jakiegoś gotowca, w dodatku z wiszącą szafką do tego Do robionych na wymiar rzeczy to ja jakoś nie mam szczęścia i bardzo się tego boję...Lubię pomacać przed zakupem Ale wszystko jest możliwe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Idę więc szukać gdzie mi z płytki kliszę zrobię.. chociaż nie mam pojęcia czy w taką stronę dadzą radę... Zdrówka zostawiam.. i oszczędzaj się.. niestety.. jesteśmy skazane na nic nierobienie;) I jak tam ? Zrobili kliszę ? Sądzę że nie, bo to inna technika... Właśnie to nierobienie - zaległości mam jak jasna ciasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Amtluś ,Aga ma rację ..może łatwiej będzie zamówić u stolarza..... Powoli. powoli, ale już, już Trzeba wszystko rozważyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Nie zrobili kliszy....... Foty na razie też nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Amtluś zdrówka życzę wiem co to ból kręgosłupa ,bo mnie też niestety dopadł mam zwyrodnienie w odcinku lędźwiowym Łazienki obie bardzo ładne a ta jasna podejrzewam ,że będzie przepiękna no i ten żyrandol śliczny:D Strych super wyszedł i tyle miejsca jest.....fajnie:D Witaj Dorko. Dziękuję za pochwały. Cały czas czekam, aby posprzątać porządnie i normalnie łazienki pokazać. Chociaż brakuje jeszcze szafek i baterii prysznicowej. A z kręgosłupem to wychodzi na to, że mamy tą samą dolegliwość. Ale u mnie jeszcze coś dochodzi, ale to musi rezonans pokazać.. wybierz się do lekarza, ale nie myśl, że to takie łatwe...Albo już zamawiaj kolejkę, albo szykuj się na zapłatę... A co tam w domku? Ktoś działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts