Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

To dopiero jest przykre :(

Ale może w tak młodym organizmie można doprowadzić jeszcze do prawidłowego kształtu??? Może wystarczy tylko na jakiś czas zawiesić baletki ? Zrobiłaś już szerokie rozeznanie ?

mam nadzieje ...po prostu baletki musimy zamienić na basen:(zu ostatnio strasznie urosła ma w tej chwili juz 170cm,za duże przeciązenia były w tym okresie.

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla - pięknie się robi, domowo, zawiesisz firanki i już możesz mieszkać.

Strych nie oddawaj, z czasem gratów będzie więcej niż całej reszty.:lol2:

Ja np. w garażu nie mogę parkować ze względu na schowane tam maszyny piekielne ( kosiarki, traktor itd)

Kręgosłupu współczuję:hug:

zu ostatnio strasznie urosła ma w tej chwili juz 170cm,za duże przeciązenia były w tym okresie.

170 cm :eek: - piękna dziewczyna się zatem zapowiada (bo na razie to jeszcze dziewczynka?)

Basen czyni cuda. Mojemu Pierworodnemu ślicznie klatę rozwinął jak serducho nie miało miejsca - w dużym uproszczeniu oczywiście.

Ja np. w garażu nie mogę parkować ze względu na schowane tam maszyny piekielne ( kosiarki, traktor itd)

Właśnie cały czas się zastanawiam nad tymi maszynami. U mnie tylko kosiarka, rowery, taczka, łopata, grabie, widły...czy to na ścianie powiesić ? Bo parkowanie na dworze tak mi obrzydło, że szybciej to wszystko wywalę, bo parkować będę w garażu na 1000% :lol2:

Amtluś ja też życzę dużo zdrówka:hug:

Kręgosłupowy temat jest mi niestety bardzo bliski ostatnio za względu na chorobę chrześnicy męża...:(

Oj napatrzyłam się na te chore dzieciaki w Centrum Zdrowia Dziecka...:(

Co do szafki- oczywiście się rozejrzę, ale moim zdaniem nawet jak znajdę podobną, to będzie droga. Nie wiedzieć czemu te umywalkowe konsole są koszmarnie drogie:bash: Swoją drogą bardzo ładną znalazłaś tą szafeczkę i ja jestem za tym, żeby zrobić ją na zamówienie u stolarza. Jest to bardzo prosty mebelek, można go zrobić nawet w sośnie, pomalować na czarno, a blat zamówić osobno. To chyba będzie najrozsądniejsze rozwiązanie.:yes:

Amtlus... nie ma niby cito.. ale ja miałam napisane PILNE i dostałam za tydzień czy kilka/kilkanaście dni... w każdym bądź razie pilne było szybko wykonane.

Weź poproś o zdjęcie a nie płytkę. Płaci się za to dodatkowo..

Jak prześlesz mi tel to zadzwonię wieczorkiem do Ciebie i porozmawiamy ... Wczoraj dotarłam do chiropraktyka ( nie każdy, absolutnie nie każdy chiro jest dobry.. ) powyciagła ludzi z wózków.. siedziałam ponad 3 godz u niego w poczekalni i nasłuchałam się różnych opowieści..

Nie dotknął mnie , bo miałam MR ale bez kliszy.. zdjęcia mam zrobić... za dużo zmian i się bał... opisowi nie wierzy, a z płytki na lapku nie odczyta, bo za mało szarości i dokładności jest...

Idę więc szukać gdzie mi z płytki kliszę zrobię.. chociaż nie mam pojęcia czy w taką stronę dadzą radę...

Zdrówka zostawiam.. i oszczędzaj się.. niestety.. jesteśmy skazane na nic nierobienie;)

Amtluś zdrówka życzę :) wiem co to ból kręgosłupa ,bo mnie też niestety dopadł mam zwyrodnienie w odcinku lędźwiowym a teraz ból równiez dokucza w górnym odcinku między łopatkami i pod prawa łopatką . Jak wrócę do Pl to muszę koniecznie wybrac sie do lekarza:yes:

Lazienki obie bardzo ładne a ta jasna podejrzewam ,że będzie przepiękna no i ten żyrandol śliczny:D

Strych super wyszedł i tyle miejsca jest.....fajnie:D

Amtluś ja też życzę dużo zdrówka:hug:

Dziękuję bardzo :D

Co do szafki- oczywiście się rozejrzę' date=':yes:[/quote']

Byłoby fajnie znaleźć jakiegoś gotowca, w dodatku z wiszącą szafką do tego :lol2: Do robionych na wymiar rzeczy to ja jakoś nie mam szczęścia i bardzo się tego boję...Lubię pomacać przed zakupem :cool: Ale wszystko jest możliwe.....

Idę więc szukać gdzie mi z płytki kliszę zrobię.. chociaż nie mam pojęcia czy w taką stronę dadzą radę...

Zdrówka zostawiam.. i oszczędzaj się.. niestety.. jesteśmy skazane na nic nierobienie;)

I jak tam ? Zrobili kliszę ? Sądzę że nie, bo to inna technika...

Właśnie to nierobienie - zaległości mam jak jasna ciasna :(

Amtluś zdrówka życzę :) wiem co to ból kręgosłupa ,bo mnie też niestety dopadł mam zwyrodnienie w odcinku lędźwiowym

Łazienki obie bardzo ładne a ta jasna podejrzewam ,że będzie przepiękna no i ten żyrandol śliczny:D

Strych super wyszedł i tyle miejsca jest.....fajnie:D

Witaj Dorko.

Dziękuję za pochwały. Cały czas czekam, aby posprzątać porządnie i normalnie łazienki pokazać. Chociaż brakuje jeszcze szafek i baterii prysznicowej.

A z kręgosłupem to wychodzi na to, że mamy tą samą dolegliwość. Ale u mnie jeszcze coś dochodzi, ale to musi rezonans pokazać..

wybierz się do lekarza, ale nie myśl, że to takie łatwe...Albo już zamawiaj kolejkę, albo szykuj się na zapłatę...

A co tam w domku? Ktoś działa ?