Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Byłoby fajnie znaleźć jakiegoś gotowca, w dodatku z wiszącą szafką do tego :lol2: Do robionych na wymiar rzeczy to ja jakoś nie mam szczęścia i bardzo się tego boję...Lubię pomacać przed zakupem :cool: Ale wszystko jest możliwe.....

No dobrze Amtluś, to może Cię zniechęcę do szukania gotowca.

Malutka szafeczka nocna w tym samym stylu...

http://www.fabrykawnetrz.com.pl/?module=Products&action=GetProduct&sectionId=206&productId=736

Jak myślisz, ile kosztowałaby duża konsola pod umywalkę?:sick::sick:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przychodzę przytulaski zostawić,

Amtluś, dla Ciebie i dla Arniki, niech te Wasze kręgosłupy zaczną być dla Was przyjazne.

No i widać musicie wygodne szezlongi kupić do wylegiwania.

W poprzednich wcieleniach nie byłyście chłopkami pracującymi w polu.

Ale szlachciankami, co na salonach, w koronkach :yes:

I obecne wcielenie o to się upomina, widać nie zapomniało ;)

Zdróweczka życzę nieustannie i bądźcie dla siebie dobre na wiosnę...i nie tylko:yes:

W poprzednich wcieleniach nie byłyście chłopkami pracującymi w polu.

Ale szlachciankami, co na salonach, w koronkach :yes:

I obecne wcielenie o to się upomina, widać nie zapomniało ;)

A to mi ciekawa koncepcja :lol2: Nie wpadłabym na takie przyczyny mojej dolegliwości :no:

To co się stało, bardzo mnie zdziwiło, ponieważ nigdy w życiu nie dźwigałam ciężkich rzeczy - po prostu nie miałam na to siły i zbyt słabe ręce.

Cóż, po prostu starość nadchodzi i chce się przywitać :offtopic:

Edytowane przez Amtla

Ooo to to to.. Tola masz racje.. nooo szlachcianki i trulewny jak nic.. Podobno w mojej rodzinie jest błękitna krew.. ;)

No właśnie.. zlikwidować przyczynę a nie leki przeciwbólowe/PZ

Amtluś.. przepraszam, za czas. bo mam wyrzuty sumienia, że dzieć głodny..

• 2 weeks później...

Witajcie dziewczynki :D:D:D:D

Nareszcie złapałam trochę czasu na FM :yes:

Rehabilitacja, praca, mieszkanie i dom...wszystko pochłania mój czas :( Jestem jednak pełna nadziei, że pójdzie to w dobrym kierunku :yes:

Trochę zakupów - bo przecież nie można pominąć tzw. okazji :lol2: i znowu ubyło z budżetu kuchennego :bash: Ale coś za coś....

\

Trochę zerknęłam co u Was..i lecę dalej :p

Agusia,

zaczynam od zdrówka: codzienna rehabilitacja jest wykańczająca. Pogodzić wszystko w jednej dobie staje się trudne. Ciągle chodzę niewyspana...

Całe szczęście, że odczuwam pozytywnie efekty zabiegów. Mam nadzieję, że to się nie zmieni :eek:

Co zakupiłam? Zarezerwowałam, pod warunkiem, że dotrą uszczelki - kabinę prysznicową, drzwi ze szkła hartowanego oraz baterię prysznicową - niestety bez deszczownicy. Oczywiście wszystko w baaaaaaaaaardzo korzystnych cenach.

Ale na razie cicho sza - bo jeszcze nie zapłaciłam, bo niekompletne. Bardzo jednak chcę wierzyć, że się ziści...

O parapetówce nie omieszkam zawiadomić - oczywiście :):):)

Gosiu,

proszę bardzo podlądowa fotka:

http://img542.imageshack.us/img542/2229/sam2188c.jpg

Myślałam, że te rolki z listwą, (której tu nie ma) będą na podłodze przed brodzikiem. Miałam nadzieję, że uchronię rolki przed kamieniem...ale może lepiej zrezygnować z takiego rozwiązania? Chociaż woda bezpośrednio nie będzie tam spływała, tylko do brodzika ?

Ja bym tu w ogóle nic już nie dawała, chyba że myślisz chlapać na drzwi - Zuzanka ma prysznic w rogu niczym absolutnie nie zasłonięty i mówi, że nic się nie chlapie. Wygląda to o niebo lepiej niż jakakolwiek kabina... nie mówiąc o kosztach. Masz już ściankę wymurowaną i jak dla mnie to wystarczy :rolleyes: