agawi74 19.02.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Byłoby fajnie znaleźć jakiegoś gotowca, w dodatku z wiszącą szafką do tego Do robionych na wymiar rzeczy to ja jakoś nie mam szczęścia i bardzo się tego boję...Lubię pomacać przed zakupem Ale wszystko jest możliwe..... No dobrze Amtluś, to może Cię zniechęcę do szukania gotowca. Malutka szafeczka nocna w tym samym stylu... http://www.fabrykawnetrz.com.pl/?module=Products&action=GetProduct§ionId=206&productId=736 Jak myślisz, ile kosztowałaby duża konsola pod umywalkę?:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Przychodzę przytulaski zostawić, Amtluś, dla Ciebie i dla Arniki, niech te Wasze kręgosłupy zaczną być dla Was przyjazne. No i widać musicie wygodne szezlongi kupić do wylegiwania. W poprzednich wcieleniach nie byłyście chłopkami pracującymi w polu. Ale szlachciankami, co na salonach, w koronkach I obecne wcielenie o to się upomina, widać nie zapomniało Zdróweczka życzę nieustannie i bądźcie dla siebie dobre na wiosnę...i nie tylko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zdróweczka życzę i niech was opuści ten cholerny ból !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 I Jak myślisz, ile kosztowałaby duża konsola pod umywalkę?:sick: To ja już wolę nie myśleć I albo muszę liczyć na szczęście, albo zmienić koncepcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) W poprzednich wcieleniach nie byłyście chłopkami pracującymi w polu. Ale szlachciankami, co na salonach, w koronkach I obecne wcielenie o to się upomina, widać nie zapomniało A to mi ciekawa koncepcja Nie wpadłabym na takie przyczyny mojej dolegliwości To co się stało, bardzo mnie zdziwiło, ponieważ nigdy w życiu nie dźwigałam ciężkich rzeczy - po prostu nie miałam na to siły i zbyt słabe ręce. Cóż, po prostu starość nadchodzi i chce się przywitać Edytowane 20 Lutego 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zdróweczka życzę i niech was opuści ten cholerny ból !!! Ból po lekach znika ale nie w tym rzecz żeby likwidować skutki, tylko zlikwidować przyczyny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ooo to to to.. Tola masz racje.. nooo szlachcianki i trulewny jak nic.. Podobno w mojej rodzinie jest błękitna krew.. No właśnie.. zlikwidować przyczynę a nie leki przeciwbólowe/PZ Amtluś.. przepraszam, za czas. bo mam wyrzuty sumienia, że dzieć głodny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ale, co tam, chyba żartujesz On się nakarmił - oczywiście nutellą. Tylko to sprzątanie po smarowaniu...ale to nic. Miło mi było bardzo :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Amtla - no niestety zmiany zwyrodnieniowe już jak zapukają do naszych drzwi, to z nami mieszkają, tylko lekami p/bólowymi trzymamy ich na chwilę na strychu:( Ale ile tych leków można brać? Ja przestałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.03.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witajcie dziewczynki :D:D:D Nareszcie złapałam trochę czasu na FM Rehabilitacja, praca, mieszkanie i dom...wszystko pochłania mój czas Jestem jednak pełna nadziei, że pójdzie to w dobrym kierunku Trochę zakupów - bo przecież nie można pominąć tzw. okazji i znowu ubyło z budżetu kuchennego Ale coś za coś.... \ Trochę zerknęłam co u Was..i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2013 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Hej Amtluś, a co tam nakupowałaś? :popcorn: Ja zdrówko i bóle- rehabilitacja pomaga? No i kiedy mamy się szykować na tą parapetówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.03.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Agusia, zaczynam od zdrówka: codzienna rehabilitacja jest wykańczająca. Pogodzić wszystko w jednej dobie staje się trudne. Ciągle chodzę niewyspana... Całe szczęście, że odczuwam pozytywnie efekty zabiegów. Mam nadzieję, że to się nie zmieni Co zakupiłam? Zarezerwowałam, pod warunkiem, że dotrą uszczelki - kabinę prysznicową, drzwi ze szkła hartowanego oraz baterię prysznicową - niestety bez deszczownicy. Oczywiście wszystko w baaaaaaaaaardzo korzystnych cenach. Ale na razie cicho sza - bo jeszcze nie zapłaciłam, bo niekompletne. Bardzo jednak chcę wierzyć, że się ziści... O parapetówce nie omieszkam zawiadomić - oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Co powiecie na takie zamykanie natrysku w szarej łazience? http://img443.imageshack.us/img443/3553/201302283103.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 sprytne, miejsca nie zajmuje tyle, że te rolki na dole będą chyba mocno kamieniem i grzybem załazić A właśnie takie wejście masz pod prysznic? Jakbyś fotkę poglądową natrysku w szarej łazience pokazała szukałam ale nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Gosiu, proszę bardzo podlądowa fotka:http://img542.imageshack.us/img542/2229/sam2188c.jpg Myślałam, że te rolki z listwą, (której tu nie ma) będą na podłodze przed brodzikiem. Miałam nadzieję, że uchronię rolki przed kamieniem...ale może lepiej zrezygnować z takiego rozwiązania? Chociaż woda bezpośrednio nie będzie tam spływała, tylko do brodzika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ja bym tu w ogóle nic już nie dawała, chyba że myślisz chlapać na drzwi - Zuzanka ma prysznic w rogu niczym absolutnie nie zasłonięty i mówi, że nic się nie chlapie. Wygląda to o niebo lepiej niż jakakolwiek kabina... nie mówiąc o kosztach. Masz już ściankę wymurowaną i jak dla mnie to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Niestety chlapie...prysznic jest pod skosem, dlatego deszczownica jest zamontowana nie na środku - i niestety chlapie poza brodzik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Jest coś takiego http://www.leroymerlin.pl/ceramika-lazienkowa/kabiny-brodziki-sauny/drzwi-i-scianki-prysznicowe/drzwi-prysznicowe-valence-iridum,p161427,l561.html tyle, że nie mam pojęcia jak by się sprawowały ale chyba i tak trzebaby je pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 ... ale chyba i tak trzebaby je pomacać Fajne są Wiesz, że ja z tych macających...i wiem teraz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.03.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wpadłam zostawić buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts