agawi74 12.03.2013 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Hej Amtluś, uważam, ze powinnaś zrobić koniecznie drzwi, bo prysznic nie jest jakiś mega wielki i będzie się chlapać... Te drzwi na kółkach dla mnie są takie sobie- już zdecydowanie wolę drugie rozwiązanie- drzwi z polem stałym. Sami takie mamy, tylko firmy Sanplast. Polecam bardzo. Jeżeli zależy Ci na moim modelu, to mogę odszukać nr katalogowy. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Nie znam się na kabinach i szkle więc nic nie mówię, a przed nami też jeszcze jedna łazienka do zrobienia... Tylko nie mam pojęcia kiedy..? Amtluś jak zdrówko.. mnie już kolejne zabiegi nie pomagają( najpierw wybrałam 6, teraz 3 kolejne oczywiście serie po 10 każdy zabieg..).. jakoś nie widzę, żebym była jak funkel nówka nieśmigana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.03.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 .... Jeżeli zależy Ci na moim modelu, to mogę odszukać nr katalogowy. Pozdrawiam:) agawi, oczywiście, że chcę numer, bo dla mnie najważniejsze co już sprawdzone... Przemyślałam sprawę i z drzwi na kólkach rezygnuję. Z moimi domownikami byłaby to ustawiczna walka, a i tak tylko ja bym sprzątała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.03.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Amtluś jak zdrówko.. mnie już kolejne zabiegi nie pomagają( najpierw wybrałam 6, teraz 3 kolejne oczywiście serie po 10 każdy zabieg..).. jakoś nie widzę, żebym była jak funkel nówka nieśmigana... Arniko, boję się chwalić głośno (więc piszę cicho;)) ale jest lepiej. I mogę śmiało powiedzieć i polecić: masaż ręczny to jest to Z dnia na dzień odczuwałam poprawę - ale idealnie na pewno jeszcze nie jest. A łazienka - nie zając, nie ucieknie Tobie. Przynajmniej masz dużo czasu na przemyślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.03.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Zakupy łazienkowe zaklepane, we wtorek płacę i odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Amtluś dobrze, że jest lepiej.. Niby u mnie też, ale do dobroci baaardzo daleko.. Właście zaczynam załatwiać najpierw oddział jakikolwiek, a potem reha w szpitalu... bo skałę mam a nie mięsień... i boli nadal... Łazienka nie zając , nie ucieknie.. i na dodatek czeka już od prawie trzech lat... poczeka jeszcze trochę, tylko nie wiem ile lat jeszcze Jedna musi nam wystarczyć... A co zaklepałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.03.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ... bo skałę mam a nie mięsień... i boli nadal... A co zaklepałaś? A ja mam teraz moją skałę rozmasowaną i codziennie walczę sama (bo już zabiegi skończyłam), żeby to utrzymać. Trzymam kciuku za Twoje załatwianie... A zaklepałam: kabinę bez brodzika, drzwi do prysznica ( już inne niż pokazywałam) i baterię prysznicową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 czekam na montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 To ja też poczekam aż założysz i fotki wkleisz... Ja to się zastanawiam nad brodzikiem.. bo nie ma bata aby fuga nie zrobiła się czarna po jakimś czasie... Znalazłam kiedyś takie kabiny na 2,5 cm wysokości.. tylko taka płyta.. są w różnym rozmiarze.. od małych po wielkie.. szyby też do nich dostanę ale tanie nie są.. Z drugiej strony to ja prysznicu nie lubię.. mąż chce.. to i już zapowiedziałam, że sam będzie mył... on n ie bardzo na ten pomysł... Noo załatwienie wcale takie proste nie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.03.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pozdrawiam poniedziałkowo!! Fajnie ,że jest Ci już lepiej...masaże ręczne to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.03.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 AMTLO WSZYSTKO CO BYŁO TWYM MARZENIEM... CO JEST I BĘDZIE W PRZYSZŁOŚCI, NIECH NIE MIJA Z CICHYM WESTCHNIENIEM,LECZ SIĘ SPEŁNI W CAŁOŚCI.WSZYSTKO ,CO PIĘKNE I UPRAGNIONE,NIECH BĘDZIE W TWOIM ŻYCIU SPEŁNIONEhttp://www.sablim.pl/i/_/221/philippi_wazon_bukiet_kwiatow_123063_wystroj_wnetrz.jpg STO LAT:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Amtlo, my mamy coś takiego- z tym, że wykończenie w bieli, a nie srebrze i inny uchwyt;) http://www.sanplast.pl/produkty/produkt/254073/ Bezpośrednio w Sanplaście nie radzę kupować, bo jest drożej. Poszukaj u dystrybutorów. http://www.sanplast.pl/uploads/tx_evoproducts/DJ2_PRIII-sbW0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Kochana Ty masz dzisiaj imieninki, czy urodzinki? Tak czy siak Amtluś wszystkiego najcudowniejszego, zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń http://a1128.g.akamai.net/7/1128/497/0001/image.proflowers.com/is/image/ProvideCommerce/TUL30purple_purpletrmp11_PF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Amtluś.. zdrówka życzę i skończenia wykańczania.. się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.03.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) rogbog, agawi, Arnika ślicznie dziękuję za życzenia urodzinowe:D:hug: Skąd wiedziałyście, że tulipany to moje ulubione kwiaty???????????????? Bogusiu, ale Ty masz wspaniałą pamięć (ja w tym roku nie...) jeszcze raz dziękuję U mnie prawdziwa śnieżyca -zapowiadają zamiecie i zawieje Edytowane 18 Marca 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wszelkiego dobra Ci życzę a w pierwszej kolejności wiosny... http://img834.imageshack.us/img834/1695/dzialka290420118640x480.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.03.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Amtluś ...i ja się dołączam do życzeń ..Wszystkiego Najlepszego!!!http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/532/1218532/product/obraz-biale-tulipany-w-misie,main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) troszkę spóźnione ale z całego serca Amtluś dla Ciebie :hug: Edytowane 22 Marca 2013 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.03.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Gosiek, Beauty, atija, bardzo dziękuję za życzenia i kwiatki Wiecie, każde kolejne urodziny przynoszą coraz mniej radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.03.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ojtam ,ojtam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts