Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

agawi,

dziękuję za pamięć o mojej skromnej osobie :p

Niestety, jestem zarobiona zawodowo i doba za krótka na wykańczanie...

Coś tam drobnego się w międzyczasie trafiło, ale nie mam kiedy pisać. Czasami poczytam -bibliotekę popodziwiam, ale na pisanie już sił nie starcza :sick: Podejrzewam, że jeszcze miesiąc będę miała w takim napięciu. Potem Komunia Młodego i może się trochę odnajdę....

AAAA, dziewczyny polećcie jakieś modne ciuchy na tę okazję, żebym wiedziała na co zwrócić uwagę jak wpadnę do sklepów :o:rolleyes:

Super, ze żyjesz:hug: Mam nadzieję, że zawodowy natłok szybko minie:yes:

O ciuchy pytasz? Musiałabym wiedzieć jak wyglądasz:p Wszystko zależy od sylwetki- jeżeli dobrze wyglądasz w sukienkach, to na Komunię możesz sobie jakąś sprawi-fason ołówkowy.. Najmodniejszy kolor wiosny to granat i turkus:D A jeżeli sukienki odpadają, to zawsze sprawdzi się klasyczny damski garnitur- ze spódnicą lub spodniami. Do tego fajne buciki, lekki wiosenny makijaż i będziesz mamą z okładki:D

Agusia,

dzięki za odezwanie się...

Pytam o ciuchy, bo całkowicie "wypadłam z obiegu" ....Coś mi się jedynie o pastelach w tym sezonie obiło o uszy....

Walczę, żeby nie popaść w traumę...

W poniedziałek, zmarł kolejny kolega z pracy...

To już trzeci w przeciągu ostatniego półrocza...

To już chyba jakieś fatum.

Jutro idę na pogrzeb...

..a potem trzeba wrócić do życia...

• 2 weeks później...

kocimeto, Gosiek,

dziękuję a opinie :)

Do folii to się tak przyzwyczaiłam, że już jej nie zauważam - stąd takie zdjęcie ;)

łazieneczka jest maleńka, bo to taki wucecik w zasadzie. Ale po lekkim liftingu zmieści się jeszcze prysznic i pokombinuję coś z kabiną - albo nie.

Gosiek, to jest trawertyn.

Gosiek,

prawdziwy - żywicowany. Kiedyś udało mi się w promocyjnej cenie załapać. Kolor na fotce trochę przekłamany, bo oświetlenie byle żarówką i lampa błyskowa się odbija w ścianach. Pomieszczenie malutkie i fajnych zdjęć się nie da zrobić. Jak Pierworodny wróci to postaram się lepszym aparatem cyknąć.

Ale u Ciebie śliczne sasanki. Reszta zresztą też :yes: