Gosiek33 02.05.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Pokażę, pokaże jak będzie skończony. Szafka pod skosy z czterema wielkimi szufladami. Już ją użytkujemy, tyle, że stelaż nie pomalowany i fronty do szuflad nie przykręcone - mam bardzo zdolnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Malutka szafka do malutkiej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.05.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Gosiek, bardzo trafnie to ujęłaś to nie jest łazieneczka rodzinna, więc mam nadzieję, że zmieści się tam to co potrzebne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Zazdraszczam własnej łazienki, u mnie mamy wspólną i ciągle bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.05.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Gosiu, coś chyba źle tłumaczę To jest ogólnie dostępny wucecik ale z prysznicem. Poza tym na parterze, przy sypialniach mamy tzw. łazienkę rodzinną - to ta z wanną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 14 Maja 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.05.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ło matuchno ,jakie piękne widoki ..Amtluś byliście na żaglach?aż mi się od razu zatęskniło. AAa zapomniałabym pochwalić śliczną łazienkę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.05.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ło matuchno ,jakie piękne widoki ..Amtluś byliście na żaglach?aż mi się od razu zatęskniło. AAa zapomniałabym pochwalić śliczną łazienkę !! podpisuję się w tych zachwytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 12.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 To chyba z wyprawy synka-starszaka:)Piękne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Beauty, to mój Pierworodny tak sobie w weekend majowy po Bałtyku żeglował A że robi śliczne fotki, to się chwalę. Tylko coś mam problemy z opisami, ale postaram się nadrobić... \ A za łazienkę dziękuję ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Piękna wyprawa! Mój m wrócił z morza tydzień temu i jeszcze nie ochłonął A synuś zamiłowanie odziedziczył po mamusi czy po tatusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Beauty, to była jego pierwsza taka żegluga i od razu na wielką wodę się wybrał. Trudno mówić o zamiłowaniu, ale jeśli dziedziczy "te ciągoty" to po mamusi - tylko że to było baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Amtla, a tak się bałaś...zresztą dobrze Cię rozumiem, sama też się telepałam jak mój młody po niebie latał Ładne zdjęcia, takie klimatyczne, aż czuć zapach wody. Połknął bakcyla? Zaangażuje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.05.2013 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 tolu, w tej chwili trudno powiedzieć czy połknął bakcyla, ponieważ pierwsze dwa dni nie należały do przyjemnych. Miał tak silne torsje, że musiał zostać przywiązany do pokładu.... Teraz zobaczę, czy ma dobrą pamięć Jak "zapomni" będzie pływał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.05.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) Jutro Pierwsza Komunia Młodego. Rano odbył drugą w życiu spowiedź - prawie już samodzielnie. Wczoraj i dzisiaj był wielki upał...a teraz nadciąga BURZA.... Jak znam życie jutro będzie deszczowo... Ale nie to jest najważniejsze... Edytowane 18 Maja 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Życzę Wam, aby cala uroczystosc przebiegła pomyslnie i bezburzowo:yes: U nas dzisiaj strasznie wieje,,niby sie troche chmurzy ,ale deszczu ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wszystkiego dobrego dla Młodego Dla Mamy wytrwałości i spokoju Nie załapałam się na zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Hej Amtluś, co słychać? Jak się udała Komunia? Ja się ubrałaś? Ja też na żadne fotki się nie załapałam... Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.05.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Puk puk Amtlo żyjesz? Doszłas już do siebie:)A jak Młody -"komunista" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witajcie kochane dziewczyny Melduję, że żyję Mam tydzień zaległości, bo jak u mnie się dzieje to od razu na wielu frontach. Ten najważniejszy front walki dobiega powoli końca. Jutro ostatni dzień białego tygodnia. A w poniedziałek Młody wyjeżdża na biwak klasowy, więc znowu mała kołomyja... Dochodzę powoli do siebie i dzisiaj nawet całą noc przespałam. Najgorsze były reakcje mojego organizmu po założeniu wysokich obcasów. Ale nie mogłam się oprzeć. Mój kręgosłup był o dziwo grzeczny, ale mięśnie nóg dostały w kość i nockę po niedzieli miałam z głowy. Wystąpiłam w malinowo- koralowej (jednokolorowej, trudnej do nazwania inaczej barwie) sukience i żakieciku. Pogoda dopisała, restauracja super się sprawdziła, goście zachwyceni. A Młody? Wniebowzięty - prezentami oczywiście... Na uroczystości kościelnej bardzo spokojny i jakiś taki podniosły... Nawet zdjęcia fotografa w kościele udane. Za to wszystkie pozostałe fotki robione przez Pierworodnego jakieś niespecjalne: głupie miny, nieudane ujęcia, a ja dosłownie nie mam jednego porządnego ujęcia twarzy. Przeżyję, ale troszeczkę mi żal... Powiadomień o Waszych wpisach nie dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts