Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Najważniejsze , że impreza się udała Komunista zadowolony i na biwak jedzie.

Mama komunisty przeżyła i już tylko z górki...

Z tego co słyszę to miałaś fajną sukienkę...

I dobrze, że impreza udana...

Teraz życzyć dobrego spakowania i wrażeń z biwaku.. oczywiście Młodego...

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uff Amtlo masz to już za sobą:) Cieszę się,że wszystko się udało.Sadząc po kolorze kreacji pewnie wyglądałaś super!Teraz musisz odpocząć.A w następnej kolejności to ...ślub starszaka:)...ja już się przygotowuję...u mnie za rok:Dhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/gafa.gif

Odpoczywaj Amtluś ,dobrej nockihttp://www.emoty-gg.eu/mini/143.gif

..ja już się przygotowuję...u mnie za rok ...

Czyli data już ustalona? Teraz tylko odkładać kaskę trzeba, oj trzeba....:stirthepot:

U nas całą noc lało, pół dnia także...jest paskudnie zimno i mokro...brrrrr . Ale cudne słoneczko mieliśmy tydzień temu.....:yes:

• 2 weeks później...

Początek sypialni na focie...

Mam nadzieję, że coś się uda z tego wyczarować :o

http://img59.imageshack.us/img59/6071/201306063310.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/6842/201306063313.jpg

Trudno oddać właściwy kolor i mam mieszane odczucia...Pożyjemy....

A co Wy na to?

Edytowane przez Amtla

A ten mebelek to tak na chwilę czy docelowy? bo wnęka aż się prosi o pojemną zabudowę...

Mam mieszane uczucia co do wysokiej zabudowy, ponieważ sypialnia jest mała i taki wysoki mebel może ją przytłoczyć.

Zawsze jednak te meble mogę potraktować jako tymczasowe ;) odkładając kasę na docelowe....

Mebelek dosyć oryginalny, jeśli obok nic nie planujesz dostawić, to bym tą szafkę wyśrodkowała, a na ścianę jakiś ciekawy duży obraz lub grafikę dała

jednak też stawiałabym na zabudowę tej wnęki, nawet jeśli sypialnia malutka,

duża szafa lustrzana lub w jasnych kolorach nie będzie przytłaczająca:no:

może PAXa z ikei by tam dało sie wstawić, z frontami np w dębowej okleinie, lub lustrzane , lub przesuwne

Przejrzyj sobie inspiracje sypiali w stylu modern tutaj, bo chyba taki do Ciebie pasuje, jesli sie mylę i preferujesz inny styl to wybacz:hug:

vesi,

zajrzałam na stronę inspiracji i do razu znalazłam łóżko w orzechu amerykańskim :D ...a miałam szukać szafy...:yes: albo całości...

Do tego sypialnianego mebelka są jeszcze dwa, a nawet trzy inne. Jeden ma stać właśnie z boku pokazanego, żeby maksymalnie wykorzystać szerokość ściany.

A jaki ja styl preferuję? Myślę,że będzie eklektycznie - o ile mi to uda :p Albo modern? Albo klasycznie...

Edytowane przez Amtla

Nieopatrznie wyskoczyłam z tym czarowaniem, i teraz kocimieta i Arnika na cuda czekają:stirthepot:

A tu nic uroczego nie będzie, bo dzisiaj próbowałam ciekawe i prawdziwe fotki popstrykać i ...wychodzi na to że już nie umiem ładnych zdjęć robić :bash:

Dosłownie się wściekłam: bez lampy, z lampą, bez oświetlenia, z oświetleniem - ciągle brzydko, ciągle źle...Poczekam jak Pierworodny dobry aparat przywiezie, bo to chyba te "głuptaki" takie są dziwne...

Zerkam na te foty powyżej i stwierdzam, że druga nigdy nie powinna być pokazana :(

Mam mieszane uczucia co do wysokiej zabudowy, ponieważ sypialnia jest mała i taki wysoki mebel może ją przytłoczyć.

Zawsze jednak te meble mogę potraktować jako tymczasowe ;) odkładając kasę na docelowe....

ale szafa może mieć drzwi lustrzane, duże lustra optycznie powiększają pomieszczenie, nawet w małych ogrodach się je stosuje:yes: