Arnika 23.05.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Najważniejsze , że impreza się udała Komunista zadowolony i na biwak jedzie.Mama komunisty przeżyła i już tylko z górki... Z tego co słyszę to miałaś fajną sukienkę... I dobrze, że impreza udana... Teraz życzyć dobrego spakowania i wrażeń z biwaku.. oczywiście Młodego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.05.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Uff Amtlo masz to już za sobą Cieszę się,że wszystko się udało.Sadząc po kolorze kreacji pewnie wyglądałaś super!Teraz musisz odpocząć.A w następnej kolejności to ...ślub starszaka:)...ja już się przygotowuję...u mnie za rok:Dhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/gafa.gif Odpoczywaj Amtluś ,dobrej nockihttp://www.emoty-gg.eu/mini/143.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ..ja już się przygotowuję...u mnie za rok ... Czyli data już ustalona? Teraz tylko odkładać kaskę trzeba, oj trzeba.... U nas całą noc lało, pół dnia także...jest paskudnie zimno i mokro...brrrrr . Ale cudne słoneczko mieliśmy tydzień temu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.05.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 (edytowane) To na dzisiaj. Pokazuję kawałek kolorku Edytowane 27 Maja 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ale laska z Ciebie Amtlo:) Termin wstępnie ustalony-koniec lipca 2014.Ale ostatecznie ustalimy go dopiero po spotkaniu z Rodzicami narzeczonego...czeka mnie trudna wizyta:).....oj trzeba będzie kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.06.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Początek sypialni na focie... Mam nadzieję, że coś się uda z tego wyczarować http://img59.imageshack.us/img59/6071/201306063310.jpg http://img194.imageshack.us/img194/6842/201306063313.jpg Trudno oddać właściwy kolor i mam mieszane odczucia...Pożyjemy.... A co Wy na to? Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Mnie się bardzo podoba, lubię takie meble i choć kolory podłogi z szafka chyba nie grają to będzie dobrze, jak jeszcze coś tam dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Czaruj Amtla, czaruj A skoro to p o c z ą t e k sypialni to czekamy na dalsze meble i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Amtluś ,ciekawy zaczątek sypialni...intrygujacy mebelek..ciekawosc mnie zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ...i choć kolory podłogi z szafka chyba nie grają ... Na tych zdjęciach, to mam wrażenie, że się wręcz gryzą - ale w realu aż tak źle to nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ...intrygujacy mebelek..ciekawosc mnie zżera... Ale czy ten orzech nie jest jednak zbyt wzorzysty? Niestety brak przy nim pomysłu na łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.06.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A ten mebelek to tak na chwilę czy docelowy? bo wnęka aż się prosi o pojemną zabudowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A nie może być też w orzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A ten mebelek to tak na chwilę czy docelowy? bo wnęka aż się prosi o pojemną zabudowę... Mam mieszane uczucia co do wysokiej zabudowy, ponieważ sypialnia jest mała i taki wysoki mebel może ją przytłoczyć. Zawsze jednak te meble mogę potraktować jako tymczasowe odkładając kasę na docelowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A nie może być też w orzechu? Wydaje mi się, że będzie tego za dużo - ale czekam na opinie Szanownych Forumek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.06.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Mebelek dosyć oryginalny, jeśli obok nic nie planujesz dostawić, to bym tą szafkę wyśrodkowała, a na ścianę jakiś ciekawy duży obraz lub grafikę dała jednak też stawiałabym na zabudowę tej wnęki, nawet jeśli sypialnia malutka, duża szafa lustrzana lub w jasnych kolorach nie będzie przytłaczająca:no: może PAXa z ikei by tam dało sie wstawić, z frontami np w dębowej okleinie, lub lustrzane , lub przesuwne Przejrzyj sobie inspiracje sypiali w stylu modern tutaj, bo chyba taki do Ciebie pasuje, jesli sie mylę i preferujesz inny styl to wybacz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) vesi, zajrzałam na stronę inspiracji i do razu znalazłam łóżko w orzechu amerykańskim ...a miałam szukać szafy... albo całości... Do tego sypialnianego mebelka są jeszcze dwa, a nawet trzy inne. Jeden ma stać właśnie z boku pokazanego, żeby maksymalnie wykorzystać szerokość ściany. A jaki ja styl preferuję? Myślę,że będzie eklektycznie - o ile mi to uda Albo modern? Albo klasycznie... Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 To ja poczekam na resztę mebelków... Czaruj Amtluś, czaruj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.06.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nieopatrznie wyskoczyłam z tym czarowaniem, i teraz kocimieta i Arnika na cuda czekają A tu nic uroczego nie będzie, bo dzisiaj próbowałam ciekawe i prawdziwe fotki popstrykać i ...wychodzi na to że już nie umiem ładnych zdjęć robić Dosłownie się wściekłam: bez lampy, z lampą, bez oświetlenia, z oświetleniem - ciągle brzydko, ciągle źle...Poczekam jak Pierworodny dobry aparat przywiezie, bo to chyba te "głuptaki" takie są dziwne... Zerkam na te foty powyżej i stwierdzam, że druga nigdy nie powinna być pokazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.06.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Mam mieszane uczucia co do wysokiej zabudowy, ponieważ sypialnia jest mała i taki wysoki mebel może ją przytłoczyć. Zawsze jednak te meble mogę potraktować jako tymczasowe odkładając kasę na docelowe.... ale szafa może mieć drzwi lustrzane, duże lustra optycznie powiększają pomieszczenie, nawet w małych ogrodach się je stosuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts