Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

ale szafa może mieć drzwi lustrzane, duże lustra optycznie powiększają pomieszczenie:yes:

Amelio,

zgadzam się z Tobą w 100%, bo właśnie teraz mam szafę z drzwiami lustrzanymi. Spełnia swoją funkcję, ale...niestety niesamowicie mi obrzydła. Prawo życia...Dlatego nie powtórzę tego wyboru. Jeśli już to myślę o szafie podobnej do illusjon w sypialni. Pod koniec tygodnia coś się wyjaśni :yes:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masz rację Gosiek, że rzucam pojedynczymi meblami i trudno się połapać. Jednak faktycznie stoją one oddzielnie i trudno pokazać całość. Ale próbuję...

Na fotce widać, jak kąt padania światła zmienia kolor mebli na zdjęciu. Bliższy prawdzie jest kolor szafki po LEWEJ stronie. Na środku pokoju ma stać łóżko.

http://img163.imageshack.us/img163/6040/i21g.jpg

Edytowane przez Amtla

Zmiana koloru pod wpływem padających promieni nie jest problemem, za trzy dni nie będziesz tego widzieć ;), a zresztą coś w oknach zawiśnie i słońce nie będzie miało takiego wpływu na kolor. Chyba zresztą ten nowy mebel nie będzie stał w tym miejscu? Postawisz łóżko, fotelik czy pufy i wszystko się zmieni :cool:

Coś mi to pisanie nie wychodzi...Wyjaśniam: kolor mebli się nie zmienia, zmienia się tylko jego obraz, utrwalony przez migawkę aparatu w zależności od kąta padania światła. Czyli w realu jest jednakowo...

Gosiek, ten nowy mebel ma właśnie stać tam docelowo - albo nie stać w ogóle.

]Amtla ,masz garderobę przy sypialni?

Przy sypialni jest bezpośrednio łazienka , a obok łazienki garderoba.

jeżeli nie ' date='to byłabym jednak za szafą,gdzie można by ciuchy powiesić ... :)[/quote']

W tych szafkach ma być bielizna, pościel, ręczniki, oraz "leżąca" część garderoby.

...powiedz mi co będzie za tą szybą ?...

Za szybami planuję ułożyć albumy fotograficzne, których już uzbierała się spora ilość.

Będę szczera;)... jakoś tak do sypialni nie bardzo mi ten mebel pasuje ...raczej chyba do gabinetu lub gościnnego...coś w tym rodzaju.

Im dłużej patrzę na te foty, to też mam wrażenie, że nie są to meble do sypialni.

Będą raczej tymczasowe. Za bardzo zauroczył mnie ten orzechowy fornir. Jest po prostu obłędny i oszalałam na jego punkcie...

Edytowane przez Amtla

Napisałam kilka dni temu post i widzę,że mi go wcięło;)

...wiesz Amtluś jak tak widzę w całości sypialnię to też myślę,że bardziej widziałabym je w gabinecie....a może coś zrobisz pod wymiar tak żeby zabudować całą wnękę.Małymi kroczkami po sztuce mebla...ja też od razu chciałam mieć od razu całą sypialnię szukałam na siłę i teraz zrobiłabym to inaczej-wlaśnie pod wymiar..

..ale to jest moje zdanie:)