Amtla 11.06.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ale szafa może mieć drzwi lustrzane, duże lustra optycznie powiększają pomieszczenie:yes: Amelio, zgadzam się z Tobą w 100%, bo właśnie teraz mam szafę z drzwiami lustrzanymi. Spełnia swoją funkcję, ale...niestety niesamowicie mi obrzydła. Prawo życia...Dlatego nie powtórzę tego wyboru. Jeśli już to myślę o szafie podobnej do illusjon w sypialni. Pod koniec tygodnia coś się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.06.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Do dyskusji - czyli kolejny mebel w sypialni...Ten kolor jest najbardziej zbliżony do rzeczywistości. http://img163.imageshack.us/img163/5760/5aem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.06.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Wróciłam z trzydniowego wyjazdu służbowego...oj, działo się, działo... Ponieważ, nikt się nie wypowiedział - zrozumiałam: to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Oj strasznie zagoniona jestem... bardzo lubię taki orzech, ale rzucasz pojedynczymi meblami i trudno połapać się gdzie co ma stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.06.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Masz rację Gosiek, że rzucam pojedynczymi meblami i trudno się połapać. Jednak faktycznie stoją one oddzielnie i trudno pokazać całość. Ale próbuję... Na fotce widać, jak kąt padania światła zmienia kolor mebli na zdjęciu. Bliższy prawdzie jest kolor szafki po LEWEJ stronie. Na środku pokoju ma stać łóżko. http://img163.imageshack.us/img163/6040/i21g.jpg Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.06.2013 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Zmiana koloru pod wpływem padających promieni nie jest problemem, za trzy dni nie będziesz tego widzieć , a zresztą coś w oknach zawiśnie i słońce nie będzie miało takiego wpływu na kolor. Chyba zresztą ten nowy mebel nie będzie stał w tym miejscu? Postawisz łóżko, fotelik czy pufy i wszystko się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Coś mi to pisanie nie wychodzi...Wyjaśniam: kolor mebli się nie zmienia, zmienia się tylko jego obraz, utrwalony przez migawkę aparatu w zależności od kąta padania światła. Czyli w realu jest jednakowo... Gosiek, ten nowy mebel ma właśnie stać tam docelowo - albo nie stać w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 W takim razie problemu nie widzę. Tylko łózko ,,ustawi" sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Amtla ,masz garderobę przy sypialni?jeżeli nie ,to byłabym jednak za szafą,gdzie można by ciuchy powiesić ... :)powiedz mi co będzie za tą szybą ?... Będę szczera;)... jakoś tak do sypialni nie bardzo mi ten mebel pasuje ...raczej chyba do gabinetu lub gościnnego...coś w tym rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Tylko łózko ,,ustawi" sypialnię Racja, bo te meble bez łóżka, to w ogóle niesypialniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wszystko zależy od bilelotów NA meblu... każdy można udomowić... usypialnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Moja mama ma w pokoju tej wysokości komody z półkami w środku i zupełnie nieźle się to sprawuje. Ma jednak też szafę, gdzieś wieszać trzeba część ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 (edytowane) ]Amtla ,masz garderobę przy sypialni? Przy sypialni jest bezpośrednio łazienka , a obok łazienki garderoba. jeżeli nie ' date='to byłabym jednak za szafą,gdzie można by ciuchy powiesić ... [/quote'] W tych szafkach ma być bielizna, pościel, ręczniki, oraz "leżąca" część garderoby. ...powiedz mi co będzie za tą szybą ?... Za szybami planuję ułożyć albumy fotograficzne, których już uzbierała się spora ilość. Będę szczera;)... jakoś tak do sypialni nie bardzo mi ten mebel pasuje ...raczej chyba do gabinetu lub gościnnego...coś w tym rodzaju. Im dłużej patrzę na te foty, to też mam wrażenie, że nie są to meble do sypialni. Będą raczej tymczasowe. Za bardzo zauroczył mnie ten orzechowy fornir. Jest po prostu obłędny i oszalałam na jego punkcie... Edytowane 23 Czerwca 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wszystko zależy od bilelotów NA meblu... każdy można udomowić... usypialnić... Na początek zatem spróbuję "usypialnić" to co jest, a czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Moja mama ma w pokoju tej wysokości komody z półkami w środku i zupełnie nieźle się to sprawuje To mnie pocieszyłaś . Ma jednak też szafę, gdzieś wieszać trzeba część ubrań Ja mam garderobę do wieszania tych wiszących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 EEe... jak masz garderobę to spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wcale Ci się dziwię tej fascynacji orzechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Napisałam kilka dni temu post i widzę,że mi go wcięło;) ...wiesz Amtluś jak tak widzę w całości sypialnię to też myślę,że bardziej widziałabym je w gabinecie....a może coś zrobisz pod wymiar tak żeby zabudować całą wnękę.Małymi kroczkami po sztuce mebla...ja też od razu chciałam mieć od razu całą sypialnię szukałam na siłę i teraz zrobiłabym to inaczej-wlaśnie pod wymiar....ale to jest moje zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wpadłam tylko powiedzieć , że komody widziałam i czekam na łóżko.. Orzech kocham miłością wielką... jakbym mogła to bym sporo miała i w orzechu i w dębie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.06.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ....a może coś zrobisz pod wymiar tak żeby zabudować całą wnękę.Małymi kroczkami po sztuce mebla... Tak chyba będzie, ale znacznie później, bo inaczej nigdy się nie przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts