Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

toluś,

Każda z nas na coś czeka...To może to wspólne oczekiwanie da pozytywne rezultaty :)

U mnie też zimno, chociaż trochę słonko dzisiaj poświeciło. Niestety nie rozgrzało powietrza. Ale podobno na początku lipca czekają nas upały...

Młody 2 lipca wyrusza na kolonie, na całe 10 dni z dojazdem do Zakopca prawie. Pierworodny zjechał do domu. Może będzie trochę spokoju, a może "wychodzę" te moje oczekiwane promocje i będą zakupy wykończeniowe ?

Dziękuję za odwiedzinki:)

Ach,ta nasza praca.....remonty-jak sie kupi stary dom-to wiele poszaleć nie można,układ domu jest ,jaki jest....ewentualnie jakąś ściankę można wyburzyć.Wy stawiając nowy dom.....wszystko będzie mieli jak w pudełeczku.A co do ogrodu-widziałam,że wprawna ręka do roślin masz....także u siebie wyczarujesz zapewne cudowny ogród.Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam częściej:D

Pierwsze podejście do oświetlenia na poddaszu. Oczywiście lampa powinna być tuż pod sufitem - ale kupiłam wadliwą, więc musi sobie tak wisieć ;)

Czyli ogólnie i tak jest do oddania...

Oceńcie :)

Edytowane przez Amtla

.... Ale jeszcze masz jeden punkt świetlny, co tam będzie?

To mają być dwie identyczne lampy.

Wczoraj wczesnym wieczorem, sprawdziłam kwestię doświetlenia. Niestety moim zdaniem jest zbyt ciemno - pokój jest niedoświetlony, chyba taka specyfika halogenów

• 4 weeks później...