Amtla 10.08.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Witajcie Dorwałam na chwilke neta i piszę.... W poniedziałek, ma się rozpocząć montaż kuchni. Jak nigdy dotąd - jestem cała w nerwach...jak to wyjdzie, jak się zgra stylowo i kolorystycznie??? Czy będzie pasowało ? Niby były wizualki, ale same wiecie, jak czasami potrafią obrazki odbiegać od rzeczywistości... Trzymajcie więć kciuki... Odezwę się, jak znowu złapię sieć... --------------------------- 187300 Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jasne, kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.08.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 I ja kciuki trzymam i na zdjęcia ciepłe czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.08.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Trzymam kciuki ,ale na pewno wszystko będzie dobrze! czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.08.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Amtluś dziękuję bardzo za telefon:)Już niedługo będziemy miały okazję poplotkować dluuużej:wiggle: SMS doszedł? A o kuchnię się nie martw,jeżeli wizualizacja podobała ci się to w realu też będzie dobrze.U mnie tak przynajmniej było-sama sobie wymyśliłam projekt i jak tak na niego patrzę to kuchnia wyszła ok. Czekam też na foteczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.09.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) Małgosiu baaaardzo się cieszę,że poznałam Cię osobiscie:) Baaardzo dziękuję,za wspólnie spędzony czas! A wszystkich czytających ten post spieszę poinformować,ża Amtla to cudowna osoba,niezwykle ciepła,opiekuńcza ,uparta w tym najlepszym słowa znaczeniu:),konsekwentnie realizująca swoje plany i dążenia.Drobinka ale niezwykle silna kobitka.Pokazała mi swoje piękne miasto,z cudownymi kamienicami,kościołami,parkami.Baaardzo Ci za to dziękuję Małgosiu:hug: A domek...słuchajcie cudowny,dopieszczony w każdym detalu,wyglądający duuuużo piękniej niż na zdjęciach.Meble w sypialni wyglądają super,wcale nie są rude,pasują do podłogi i nie tylko.Płytki w łazienkach wyglądają pięknie,bardzo dobrze położone.No i kuchnia chociaż jeszcze nie skończona wygląda rewelacyjnie! A jaki tam porządek!Wszystkie podłogi zabezpieczone przed uszkodzeniem,zero kurzu ,no jednym słowem jestem zachwycona.Okolica piękna,las,rzeka. Jeszcze raz dziękuję,dziękuję za piękny prezent,pozdrawiam serdecznie i kolejny raz mówię-Amtluś przeprowadzaj się jak najszybciej bo szkoda,żeby domek stał pusty:) Buziaczki:rolleyes: Edytowane 9 Września 2013 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hej Amtluś Witam się pourlopowo i czekam na fotki kuchni:popcorn: Pa, pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.09.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ojejciu, nie zaglądałam, a tu rogbog mi taką laurkę wypisała... Aż się zaczerwieniłam i myślę, że przesadziła ... I mnie Bogusiu, było bardzo miło poznać Cię w realu Dziękuję za pięknego Anioła. Od teraz, będzie to dom "Pod Aniołami" agawi, witaj po urlopie. Piękne fotki pokazałaś A ja ostatnio robię bardzo brzydkie zdjęcia, które nie nadają się do pokazywania....Musze jakieś szkolenie odbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.09.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dobrze, że znowu jesteś nie migaj się tylko jakieś foty pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.09.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Cześć Gosiek, ja się naprawdę nie migam. Pokazuję jedno zdjęcie, bo jedno na 30 - oddaje kolor i istotę kuchni. Reszta jest beeeeeeeeee... http://img801.imageshack.us/img801/1879/m30f.jpg Edytowane 12 Września 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.09.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Już teraz wiem, że bałaganu u Ciebie nie zobaczę Czy te dolne szafki to wysuwane carga i dlatego maja uchwyty poziomo na górze? Możesz jedną otwartą obfocić? Jak bardzo potrzebuję takiej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Gosiu, coś ze starych fotek pokażę. U mnie takie rozwiązanie: szuflady, z których wyciąga się dolna wraz z frontem: http://img109.imageshack.us/img109/6763/3fax.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.09.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Właśnie o takim rozwiązaniu myślę, to chyba taniej niż fronty do każdej szuflady. Powiedz tylko czy jest wygodny dostęp do szuflad jak z przodu taka duża ścianka jest? Możesz zdradzić ile przyszło Ci płacić za taką szafkę - rozumiem, że wymiar typowy 60 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.09.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 No nie powiem ,abyś była rozrzutna ''zdjeciowo":)Ale z tego kawałka wnioskuję ,że kuchnia będzie ponadczasowa ,elegancka i funkcjonalna...Jednak zdecydowałaś się na ciemny kolor?:)ale jest bardzo piękny...gratuluje ..tylko zlituj się i daj więcej fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Właśnie o takim rozwiązaniu myślę, to chyba taniej niż fronty do każdej szuflady. Generalnie w moim przypadku płaciłam za metr kwadratowy frontu, więc raczej cena porównywalna. Powiedz tylko czy jest wygodny dostęp do szuflad jak z przodu taka duża ścianka jest? Jak na razie ten front mi nie przeszkadza, bo jak wiesz jeszcze go nie użytkuję, ale tak z przymiarki jest ok. Możesz zdradzić ile przyszło Ci płacić za taką szafkę - rozumiem, że wymiar typowy 60 cm? Mam w wycenie zebrane oddzielnie ceny frontów, korpusów, szuflad itd. Ale generalnie zależy jaki system szuflad wybierzesz, bo to określa bazę ceny. Jak się "ogarnę" mogę to mogę przesłać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 No nie powiem ,abyś była rozrzutna ''zdjeciowo":) Beauty, już pisałam, że zrobiłam kilkadziesiąt zdjęć. Niestety w większości kolor nie był prawdziwy i ogólnie okropnie...Nie umiem teraz robić zdjęć Muszę trochę wyluzować... .Jednak zdecydowałaś się na ciemny kolor? Sama nie wiem, czy dobrze czy źle...ciągle mam wątpliwości i z pewnością dopiero podczas użytkowania się okaże, czy wybór był słuszny. ale jest bardzo piękny...gratuluje ..tylko zlituj się i daj więcej fotek:) Dziękuję za pochwały...i zdjęcia na pewno zrobię, ale lepszym aparatem. Dlatego proszę o odrobinkę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A tak na marginesie, w pracy mam spore zawirowanie, bo przenoszę się do innego pokoju - więc mam przedsmak przeprowadzki... Dlaczego ja tyle rzeczy nagromadziłam w tych szafach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.09.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Amtla, pięknie wymysliłaś sobie meble do kuchni ... no i w moim stylu ....:yes:...więcej fotek poprosimy...:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.09.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 wasiek, tak sobie myślałam, że podobne kuchnie mieć będziemy...i wiatrołapy też....chyba, że się nie zgodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.09.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Heyka, ale piękna kuchnia! Cudny ma kolorek:wiggle: Kurka, ja jednak wolę brązowe niż białe... Poproszę o więcej fotek:popcorn::popcorn: No i miłej służbowej przeprowadzki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts