Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

agawi, wasiek, Żelko, vesilko,

przepraszam, że tak długo milczałam...ale nie dostawałam powiadomień :sick:

Dziękuję, że tak pozytywnie oceniłyście ów fragment mojej kuchni :p Nic się niestety w niej do tej pory nie zmieniło - blatów brak, chociaż ptaszki ćwierkają, że już decyzja zapadła ;)

Wiecie, z moim tempem długodystansowca, to może na wiosnę zdążę :lol2:

Ale, żeby nie było że nic się nie dzieje - robią się porządki na działeczce...

Wiem, wiem - ZDJĘCIA:yes:

Zrobiłam podejście do fotek kuchni, ale niestety znowu zonk. Coś okropnego: ujęcia i kolory - po prostu opuściła mnie wena :spam:

Z kolei otoczenie nie mogło być sfotografowane, bo zajeżdżam sprawdzić efekty pracy prawie o zmierzchu i na zdjęciach wychodzi totalna szarzyzna.

Zresztą zobaczcie same. Porządek przed wejściem:

http://img31.imageshack.us/img31/5766/3ea.png

Edytowane przez Amtla

• 2 weeks później...

Zdjęć jak na lekarstwo.. - kuchni.. domniemam, ze już stoi...

Przedsmak przeprowadzki masz... ale cóż to jest z pokoju do pokoju.. z tym, że papierki przenieść i wiedzieć gdzie co jest to nie lada sztuka...

To ja poczekam jak te drogi wyglądają.. bo jak tak jak w Bułgarii, gdzie nam lusterko wsteczne z szyby wypadło, a samochód tak się zwichrował , ze tylnych drzwi w samochodzie na granicy z Turcją nie mogliśmy zamknąć... too by było moze i to samo;)

Pozdrawiam Amtluś :)

Witaj kala, Arniko, Gosiek

i nasza podróż nie obyła się bez awarii, na szczęście już na terenie Pl, więc tylko dwie godziny trwała naprawa....najtrudniej było znaleźć odpowiednie źródło zasilania, aby "odpalić" akumulator.

Zdjęcia będą....kuchnia jeszcze nieskończona...Coś mi się wydaje, że dopiero po pierwszym...

Edytowane przez Amtla

,Wiesz Gosiu, ja też mam codziennie do czynienia z taką drogą :mad:

Ale w wydaniu obwodnicy, i to zalecanej obwodnicy miasta to naprawdę mnie zadziwiło :sick:

Dziewczyny, jestem tak zarobiona w tym październiku, że mam serdecznie dosyć. Jutro pierwsza wolna niedziela - ale muszę odrobić zaległe imieniny. Nie ma zlituj się....

I jeszcze: zamówiłam meble do łazienki - nie widząc ich na oczy. Przyszły i nie miałam do tej pory możliwości ich obejrzenia.

Będzie albo bardzo dobrze albo bardzo źle...innej możliwości już nie ma....

Na tym zdjęciu coś tam widać...kawałek szafki "wychodzi" z kartonu...kolory jak zwykle przekłamane, bo to komórkowa fota.

http://img585.imageshack.us/img585/820/fbmt.jpg

Edytowane przez Amtla

I jeszcze: zamówiłam meble do łazienki - nie widząc ich na oczy. Przyszły i nie miałam do tej pory możliwości ich obejrzenia.

Będzie albo bardzo dobrze albo bardzo źle...innej możliwości już nie ma....

Na tym zdjęciu coś tam widać...kawałek szafki "wychodzi" z kartonu...kolory jak zwykle przekłamane, bo to komórkowa fota.

http://img585.imageshack.us/img585/820/fbmt.jpg

nie pokazuje mi się zdjęcie :( może to mój net, który się ślimaczy