Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak ma wyglądać góra Amtlo? Szukam i szukam i nie widzę.

Też tak duża jak dół?

Pozdrowionka :D

Soniko,

Góra to użytkowe poddasze o powierzchni około 50m. Chciałam wkleić propozycje po zmianach, ale mi nie wyszło....dlatego teraz nic nie ma :oops:

Planuję tam zrobić pokój i łazienkę oraz WIELKI STRYCH :D z wykorzystaniem niskich skosów. Ale prawdę mówiąc, to ja tego poddaszq wcale nie czuję :-?

Amtla nie przejmuj się wymiarami, najpierw wszystko wydaje się małe a po przykryciu stropem duże :p. Podobno po tynkach znowu małe ale w tym temacie nie mam jeszcze doświadczenia : lol:

Salon prezentuje się naprawdę świetnie. Jest przestronny i doświetlony . Szykuje się też fajny tarasik przy salonie. Pyszne miejsce na kawkę.

Sypialnie na parterze wcale nie są małe .

Jeśli można się wtrącić ,nie jestem za zamykaniem klatki schodowej.

Trzymam kciuki za dalsze postępy.

Duży ten strych Amtlo, będziesz mieć sporo miejsca :D, pokój z łazienką to taki apartamencik dla gości :D . Planujesz tam oczywiście ogrzewanie :roll: ?

Ja też bym nie zamykała klatki schodowej.

Oczywiście ogrzewanie planuję. Do końca nie wiem, czy apartamencik dla gości czy dla starszego. Życie pokaże, kiedy od nas wyfrunie....

mam, iż maja po sobie sprzątać, więc liczę, że przynajmniej na koniec posprzątają. Na razie wybaczam, bo rzeczywiście ostro pracują.

Ja też myślę, że za to tempo powinnaś im wybaczyć bałagan :roll: Posprzątają jak skończą...

A moi działają na bieżąco :wink: