Żelka 14.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dzieki, dzieki usciskam na pewno. p.s. czy juz wiesz gdzie obrazki beda wysiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.06.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Na pewno dołączą do mojej zielonej kolekcji. Teraz jest kuchenna, a w przyszlości kto to wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2008 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Proszę, proszę - jeszcze nie dawno nie było ekipy, a tu już taki dom stoi . A jak ma wyglądać góra Amtlo? Szukam i szukam i nie widzę. Też tak duża jak dół? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Na pewno dołączą do mojej zielonej kolekcji. Teraz jest kuchenna, a w przyszlości kto to wie ? a dobrze wiedziec, ze kuchenna..., zobacze czy mam cosik w zieleni co do kuchni sie nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.06.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 A jak ma wyglądać góra Amtlo? Szukam i szukam i nie widzę. Też tak duża jak dół? Pozdrowionka Soniko, Góra to użytkowe poddasze o powierzchni około 50m. Chciałam wkleić propozycje po zmianach, ale mi nie wyszło....dlatego teraz nic nie ma Planuję tam zrobić pokój i łazienkę oraz WIELKI STRYCH z wykorzystaniem niskich skosów. Ale prawdę mówiąc, to ja tego poddaszq wcale nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.06.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 a dobrze wiedziec, ze kuchenna..., zobacze czy mam cosik w zieleni co do kuchni sie nadaje... Witaj Dobry Duszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.06.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 http://img249.imageshack.us/img249/9344/strychvf0.th.jpg Udało się dla oryginalnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Amtla super ujęcie http://img508.imageshack.us/img508/9804/fotki173vi1.th.jpg A ja już myślałam,że z moimi oczami cóś nie tak .Jak już nadproża idą to tylko patrzeć jak stropik przybędzie . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 tylko patrzeć jak stropik przybędzie . Pozdr Witaj rogbog, strop jutro jadę zamawiać....z majstrem na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 http://img508.imageshack.us/img508/9804/fotki173vi1.th.jpg no, mnie to zdjęcie też ujęło wygląda jakbyś to nie Ty coś wypiła, tylko panowie murarze... i domek stoi prawie cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 wygląda jakbyś to nie Ty coś wypiła, tylko panowie murarze... Tfu, tfu, tfu przez lewe ramię A ja im chciałam jutro browarka zawieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jak im tak szybko poszło, to się chyba należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 17.06.2008 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Amtla nie przejmuj się wymiarami, najpierw wszystko wydaje się małe a po przykryciu stropem duże . Podobno po tynkach znowu małe ale w tym temacie nie mam jeszcze doświadczenia : lol: Salon prezentuje się naprawdę świetnie. Jest przestronny i doświetlony . Szykuje się też fajny tarasik przy salonie. Pyszne miejsce na kawkę. Sypialnie na parterze wcale nie są małe . Jeśli można się wtrącić ,nie jestem za zamykaniem klatki schodowej. Trzymam kciuki za dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.06.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Duży ten strych Amtlo, będziesz mieć sporo miejsca , pokój z łazienką to taki apartamencik dla gości . Planujesz tam oczywiście ogrzewanie ? Ja też bym nie zamykała klatki schodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ale wszystko pięknie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 20.06.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No, porzadek rzeczywiście aż świeci w oczy. U mnie bałagan totalny - wszędzie folie, kawałki materiałów itp. Dobrze, że w umowie mam, iż maja po sobie sprzątać, więc liczę, że przynajmniej na koniec posprzątają. Na razie wybaczam, bo rzeczywiście ostro pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Duży ten strych Amtlo, będziesz mieć sporo miejsca , pokój z łazienką to taki apartamencik dla gości . Planujesz tam oczywiście ogrzewanie ? Ja też bym nie zamykała klatki schodowej. Oczywiście ogrzewanie planuję. Do końca nie wiem, czy apartamencik dla gości czy dla starszego. Życie pokaże, kiedy od nas wyfrunie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ale wszystko pięknie rośnie Rośnie jak po deszczu, którego prawie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 mam, iż maja po sobie sprzątać, więc liczę, że przynajmniej na koniec posprzątają. Na razie wybaczam, bo rzeczywiście ostro pracują. Ja też myślę, że za to tempo powinnaś im wybaczyć bałagan Posprzątają jak skończą... A moi działają na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Miałam na pewnym etapie takich, którzy do końcowego rachunku chcieli doliczyć ileś tam set złotych za posprzątanie..... - po sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts